تو رو خدا کمکم کنید

mh2024

New Member
یه مشکل تو مدلینگ دارم
وقتی plane رو convert to editable poly می کنم و می خوام یه vertex رو با shift و move کپی کنم فقط vertex کپی می شه و هیچ سطح دیگه ای به وجود نمیاد.
3d max.JPG به خاطر این مشکل نمی تونم چیزی رو مدلینگ کنم.

mak3798

Member
تا جایی که من می دونم اگه vertexها رو کپی کنی فقط خود vertex کپی میشه و تغییری در polyهای شما ایجاد نمیشه!
اگه می خوای plane رو تغییر بدی edge ها رو باید کپی(با همون shift +move) کنی یا اگه میخوای یه چیزی مثل تپه درست کنی باید از سافت سلکشن استفاده کنی!

mh2024

New Member
تا جایی که من می دونم اگه vertexها رو کپی کنی فقط خود vertex کپی میشه و تغییری در polyهای شما ایجاد نمیشه!
اگه می خوای plane رو تغییر بدی edge ها رو باید کپی(با همون shift +move) کنی یا اگه میخوای یه چیزی مثل تپه درست کنی باید از سافت سلکشن استفاده کنی!

پس برای مدلینگ چیکار می کنن
مگه vertex ها رو کپی نمی کنن

saloolix

Member
ورتکسهارو کپی نکن فقط جا به جا کن.ادج ها رو کپی کن و با جا به جایی ورتکسها شکل لازمو بهش بده.

madmaster_3d

Well-Known Member
درست میگه این دوستمون. ادج ها رو تکون میدن. برای اینکه بهتر مدلیتگ رو درک کنی می تونی آموزش digital tutors 2009 3d max که 8 تا دی وی دی هستش رو بخری البته خوب بگرد که 10 تومان بیشتر بهت نندازن. خیلی تو مدلینگ قوی میشی. تو اینترنت هم آموزش زیاده.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
فعلا تا آموزش 10 تومنیه رو بخری برای بالا آوردن یک سطح جسم رو انتخاب کن و دکمه ی 4 رو بزن و بعد دکمه های Shift+E رو بزن و روی هرکدوم از سطح ها خواستی درگ کن. به این کار میگن Extrude کردن.
بعد حتما اول آموزش های مبتدی پارسی موجود در بازار رو بخر چون اگر بیس کار رو بلد نشی آموزش های انگلیسی به هیچ دردت نمیخوره.

soshiant3d

Member
آقایون منم یه سوال خیلی ساده دارم که به نظرم ارزش نداشت واسش یه تایپیک بزنم
من یکسری از تنظیمات مکس رو به هم زدم تا این که این خطها ظاهر شدن
Untitled-2.jpg
این ها edge نیستن هر جسم پیش فرضی رو که درست میکنم باهاش ظاهر میشه و کلی اذیت میکنه مخصوصا تو کارای با poly بالا. میشه بگین چطوری این تنظیم رو درستش کنم؟

آخرین ویرایش:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
من یکسری از تنظیمات مکس رو به هم زدم تا این که این خطها ظاهر شدن

سلام
شما تنظیمات viewport رو تغییر دادی رفیق و گذاشتی رو DirectX 10 فقط از تنظیمات Customize> preferences> viewport >choose Driver>Direct3D version رو بذارید روی DirectX9 و تمام

حق یارتون

soshiant3d

Member
آقا کاری که شما گفتی رو انجام دادم نشد انگار مشکل یه جای دیگست برنامه رو پاکم میکنم باز نصب میکنم همینطوریه

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
یعنی بعد این کار برنامه رو restart کردین؟ اگه آره واقعا عجیبه

جدیدترین ارسال ها

بالا