توی Photoshop یا ImageReary چطوری می تونم فونتی که می خوام پیدا کنم؟

Cyberjaya2006

New Member
سلام دوستان
من یه متنی دارم که می خوام بعضی قسمتاش عوض شه ولی نمی دونم فونت نوشته چیه
توی Photoshop یا ImageReary چطوری می تونم فونتی که می خوام پیدا کنم؟
آیا مثل Word ابزاری داره که بشه از فونتها کپی گرفت ؟

nima_dsnr

کاربر VIP
خوب اگر با ابزار text ( T ) روی نوشته کلیک کنی توی اون نوار بالا فونتش رو یادداشت می کنه و می تونی تغییرش بدی؛ دقیقا مثل ورد
من منظورت رو از کپی گرفتن از فونت نفهمیدم !
البته این هایی که گفتم در صورت وجود فایل psd بود (فایل فتوشاپ)
اگه jpg هست که نمیشه کاریش کرد... البته اگه عکس رو بزاری همینجا من یا بچه ها بهت می گیم فونتش چیه.

Cyberjaya2006

New Member
خوب اگر با ابزار text ( T ) روی نوشته کلیک کنی توی اون نوار بالا فونتش رو یادداشت می کنه و می تونی تغییرش بدی؛ دقیقا مثل ورد...

ممنون از راهنماییتون ولی مشکل من حل نشد و توی نوار بالا فونت نوشته ای که دارم نشون نمیده فقط می شه فونت نوشته جدیدی که دارم می نویسم تغییر بدم .

Mandana

Active Member
عزیز پسوند فایلی که متنها رو میخواین توش تغییر بدین چیه؟
همینو مشخص کنین

ilovet0

Member
فکر کنم مشکل از جای دیگه باشه
اصلا فونتایی که نصب کردی درست هستش ؟

Cyberjaya2006

New Member
من یه متنی اسکن کردم حالا می خوام بعضی قسمتاشو پاک کنم و بجای اون چیز دیگه بنویسم و خیلی مهم که فونت نوشته دقیقا مثل هم باشه نمی دونم باید چیکار کنم
پسوند فایلم Psd فونتام هم مشکلی نداره

nima_dsnr

کاربر VIP
309.gif
عزیز من وقتی اسکن کردی دیگه مهم نیست با psd سیو کنی یا jpg یا چیز دیگه.
تو عکس رو بزار بچه ها اگه فونتش رو داشتن برات می زارن.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
برای پیدا کردن فونت فکر میکنم از فتوشاپ CS به بعد این امکان برای ابزار Text اضافه شد که وقتی منوی مربوط به انتخاب فونت رو کلیک میکنی از تمام فونتهای موجود تو ویندوز یه پیش نمایش نشون میده که کار رو برای انتخاب فونت خیلی راحت میکنه. من دقیقا متوجه نشدم یعنی فتوشاپ شما این امکان رو نداره؟!

در ضمن شما میتونی فقط یه قسمت کوچیک از متنت رو مثلا یکی دو کلمه رو جدا کنی و اینجا بذاری تا ببینیم فونتش چیه.

جدیدترین ارسال ها

بالا