تولید بازدید مجازی 3ِD مانند encyclopedia

kouroshmani

New Member
سلام . می خواستم بدانم بازدیدهای مجازی که در برنامه encyclopedia دیده می شود توسط چه برنامه ای نوشته می شود.مانند پانوراما پیشرفته است؟ممنون یا چه برنامه ای می تواند چنین چیزی درست کند؟

aff - SEvEN

Banned
سلام . می خواستم بدانم بازدیدهای مجازی که در برنامه encyclopedia دیده می شود توسط چه برنامه ای نوشته می شود.مانند پانوراما پیشرفته است؟ممنون یا چه برنامه ای می تواند چنین چیزی درست کند؟

منظورتون چيه ؟ فروشگاه هاي اينترنتي انلاين سه بعدي و شبيه سازي شده ؟ انلاين نتورکينگ پويا ؟ يا کتابخونه ها و تفريگاه هاي مجازي و پويا که در اون مي شه حتي به گردش و تفريح هم پرداخت و يا حتي با شخصيت هاي مجازي ارتباط برقرار کرد و گفتگو کرد ؟

مي دونيد که اين هنوز تو مرحله تحقيقات هست چون فلش قادر به پاسخگويي نيست و سرعت لازم رو نداره و همينطورم اونقدر هوشمند نشده براي اين مساله .

در ايران هم که کم افرادي هستند بتونن از زيبايي جامعه مجازي به نحو مطلوب لذت ببرن چون سند و رسيو کافي ندارن براي دسترسي به اينجور پارک هاي علمي و يا تفريحي و حتي تجاري ...

من خودم يک بار يک ربع زمان صرف کردم تا يک فروشگاه ساده انلاين سه بعدي مجازي رو لود کنم رو سيستمم .... اونم هيچکس نبود اونجا ... يه راهرو بود که چن تا تابلوي تبليغاتي بود توش ...

يه چن تا قفسه خريد و انتخاب کالا ... البته فروشگاه لوازم اسکي بود و يه محوطه سبز هم داشت در بيرون فروشگاه ... البته مشخص بود با فلش طراحي شده و شب هم بود ...

بنظر مي رسيد که هنوز فروشگاه ساختش تموم نشده و من يه مهمون ناخونده بودم ...

يه مثال مي زنم ، تا حالا بازي سيمز رو تجربه کردين ؟ شخصيت هاي مجازي مي سازين ... تفريح مي کنين ... مهموني مي رين ... مهمون دعوت مي کنين ... کار مي کنين ... مي خورين و استراحت مي کنين و خلاصه از اين دست و هي سعي ميکنين امکاناتي رو که براي شخصيت مجازي ساخته خودتون و يا تعدادي از اون ها فراهم کردين بيشترش کنين .

بخشي از پروژه Encyclopedia مربوط به اين مسائل هست ... آيا منظورتون همينه ؟

اين تکنولوژي وراي تصور هست و حالا بايد مدتي براي استفاده ازش صبر کنيد ...

من نمي دونم حالا دنياي واقعيمون چشه که بايد بچسبيم به يه ماتريکس تازه متولد شده ؟ :-?

شوخي بود ... :wink: بسياري افراد ممکنه به خاطر مشغله ها و يا حتي محدوديت هايي که دارن نتونن به يه فروشگاه واقعي برن و مثلا دو ساعت بعدشم بايد تو يه ضيافت شغلي حاضر باشن ...

کي بدش مياد کت شلوارشو و ، کت و دامنش رو به اين روش سفارش بده و بعد يک ساعت بعد در جلوي منزل تحويل بگيره ؟

بشر هميشه دنبال راحتي و در کنار راحتي محض دنبال زيبايي ها و به کمال رسيدن هم هست ... :lol:

kouroshmani

New Member
سلام . من منظورم ارزencyclopedia برنامه دائزه المعارف است که در آن یک قسمت است که یک عکس پانوراما گذاشته و چندین اتاق که روی هر کدام کلیک می کنه یک صفحه جدید می اید مانند برنامه موزه لور فرانسه که بازدید مجازی از قسمتهای موزه می کند در کل یک برنامه حرفه ای پانورراما می خوام.ممنون

بالا