PhonieX
مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
مخترع ايراني موفق به ساخت بستري مبتني بر نرمافزار جاوا شد كه با بهرهگيري از آن امكان ساخت نرمافزارهاي گرافيكي تلفن همراه همانند برنامه نويسي با زبانهاي سطح بالا فراهم ميشود.
حامد عبدالله پور- مخترع اين نرم افزار- در گفت و گو با ایسنا گفت: نرمافزار CMF در واقع بستري به منظور تسهيل در توليد نرمافزارهاي تلفن همراه ميباشد كه اساس آن بر مبناي J2ME ميباشد.
وي تصريح كرد: در واقع اين نرم افزار پلت فرم و بستري است كه نرم افزار بر روي آن اجرا ميشود. به عبارتي ابزاري است كه بر روي سيستم برنامه نويس قرار دارد و با استفاده از اين برنامه خروجي آن بر روي تلفنهاي همراه قابل مشاهده است.
اين مخترع اظهار كرد: اساسيترين آيتم موجود در اين بستر توليد ابزارهاي بسيار كارآمد براي مديريت UI در صفحات ترسيمي (Canvas) ميباشد و در واقع اين روند مشابه بسياري از سيستمهاي عامل رايج مانند سيستم عامل ويندوز است كه داراي ابزارهاي گرافيكي هستند.
عبدالله پور اضافه كرد: اگر كاربر قصد داشته باشد، بدون استفاده از اين گونه ابزارها اقدام به توليد نرمافزارهاي گرافيكي كند تنها مواردي كه ميتواند از آن استفاده كند، ترسيم خطوط، شكلهاي هندسي، عكس و ... ميباشد كه اگر به آن مديريت آيتمهاي توليد شده را در هنگام وارد كردن كليدي از صفحه كليد و يا لمس صفحه نمايش لمسي را در مختصات خاصي اضافه كنيد، در اين شرايط عملا توليد نرمافزارهايي حتي با چند آيتم ساده بسيار سخت و طاقت فرسا خواهد بود.
وي ادامه داد: CMF روند ساخت را به صورت چشمگيري تسهيل كرده و سرعت و شيوه توليد را به شدت افزايش ميدهد و كاربر قادر خواهد بود همانند برنامه نويسي با زبانهاي سطح بالا در سيستمهاي گرافيكي به سادگي نرمافزار خود را توليد و اطمينان حاصل كند كه نرمافزار فوق در تمامي تلفنهاي همراه با هر مدل، سيستم عامل، سايز صفحه نمايش، UIهاي متفاوت و ... به صورت كامل و يكسان اجرا ميشود.
عبدالله پور خاطر نشان كرد: پشتيباني از روش نمايه كردن (Charactering) مستقل از تلفن همراه از جمله قابليتهاي اين سامانه است.
وي تصريح كرد: با بهرهگيري از اين قابليتها، نرمافزارهاي توليد شده بدون اين كه بستر موجود قابليت نمايش زبان مربوط با قلم خاصي را داشته ميباشد، ميتواند به طور مستقل متون مورد نظر را نمايش دهد. براي مثال ميتوان زبان عربي را به همراه اعراب كامل، مختلط با كاراكترهاي زبان انگليسي از صفحه كليد يا صفحه كليد مجازي وارد كرده و نمايش داد كه از اين مجموعه نرم افزارها بيش از دو ميليون نسخه برروي تلفن هاي همراه نصب شده است.
منبع