ask-sina.com
Member
در بسیاری از موارد دلیل آلوده شدن یک سیستم کامپیوتری وجود یک خاصیت پیش فرض در ویندوز است که باعث ایجاد مشکل برای مدیر شبکه یا کاربران کامپیوتری می شود.
شاید در بسیاری از موارد پیش خود گفته اید:
من که برنامه ای نصب نکرده ام,پس چرا سیستم من تغییر می کند و برای من ایجاد مشکل می کند.
باید این نکته را بیان کنم که بسیاری از جاسوس ها و برنامه های تبلیغاتی spyware/adware از همین طریق وارد کامپیوتر شما می شوند.
شما اگر یک کاربر حرفه ای هستید نیازی به فعال بودن Autorun نمی بینید,چون که این خود ضریب امنیتی سیستم شما را پایین می آورد.
توضیحاتی کوتاه در مورد Autorun:
حتما برای شما پیش آمده CD را در درایو مخصوص قرار داده اید و یک صفحه مخصوص مربوط به برنامه برای شما باز شده است.
به طور مثال صفحه ای که بلافاصله بعد از قرار دادن CD ویندوز مشاهده می کنید.
تمامی این مسائل به وسیله فایل autorun.inf صورت می گیرد که سیستم عامل بلافاصله بعد از قرار دادن CD این فایل را که در قسمت اصلی می باشد باز کرده و دستورات آنرا اجرا می کند.
به طور مثال اگر درایو CD شما S باشد, این فایل در آدرس S:\autorun.inf وجود دارد.
چگونگی غیرفعال کردن این خاصیت:
1. Start Menu>Run
2. وارد کردن GPEDIT.MSC در RUN و زدن Enter
3. رفتن به قسمت Computer Configuration\Administrative Templates\System
4. در قسمت (صفحه) سمت راست Turn off Autoplay را انتخاب و از آن Properties گرفته (Right Click>Properties).
5. گزینه Enable را انتخاب و در قسمت Turn off Autoplay on گزینه CD-ROM Drives را انتخاب کرده و سپس بر روی OK کلیک کنید.
از این پس خاصیت Autoplay یا Autorun در سیستم شما غیرفعال شده است.
این خاصیتی است که شما می توانید در شبکه به عنوان یک Security Policy منظور داشته و به صورت template در تمام حساب ها و کامپیوترها آنرا اعمال کنید.
شاید در بسیاری از موارد پیش خود گفته اید:
من که برنامه ای نصب نکرده ام,پس چرا سیستم من تغییر می کند و برای من ایجاد مشکل می کند.
باید این نکته را بیان کنم که بسیاری از جاسوس ها و برنامه های تبلیغاتی spyware/adware از همین طریق وارد کامپیوتر شما می شوند.
شما اگر یک کاربر حرفه ای هستید نیازی به فعال بودن Autorun نمی بینید,چون که این خود ضریب امنیتی سیستم شما را پایین می آورد.
توضیحاتی کوتاه در مورد Autorun:
حتما برای شما پیش آمده CD را در درایو مخصوص قرار داده اید و یک صفحه مخصوص مربوط به برنامه برای شما باز شده است.
به طور مثال صفحه ای که بلافاصله بعد از قرار دادن CD ویندوز مشاهده می کنید.
تمامی این مسائل به وسیله فایل autorun.inf صورت می گیرد که سیستم عامل بلافاصله بعد از قرار دادن CD این فایل را که در قسمت اصلی می باشد باز کرده و دستورات آنرا اجرا می کند.
به طور مثال اگر درایو CD شما S باشد, این فایل در آدرس S:\autorun.inf وجود دارد.
چگونگی غیرفعال کردن این خاصیت:
1. Start Menu>Run
2. وارد کردن GPEDIT.MSC در RUN و زدن Enter
3. رفتن به قسمت Computer Configuration\Administrative Templates\System
4. در قسمت (صفحه) سمت راست Turn off Autoplay را انتخاب و از آن Properties گرفته (Right Click>Properties).
5. گزینه Enable را انتخاب و در قسمت Turn off Autoplay on گزینه CD-ROM Drives را انتخاب کرده و سپس بر روی OK کلیک کنید.
از این پس خاصیت Autoplay یا Autorun در سیستم شما غیرفعال شده است.
این خاصیتی است که شما می توانید در شبکه به عنوان یک Security Policy منظور داشته و به صورت template در تمام حساب ها و کامپیوترها آنرا اعمال کنید.