توانا *کارت ویزیت*

salmanclever

Well-Known Member
شهرام جان حرف دل منو زدی
میشینی با هزار ذوغ شوق طرح می زنی هم دوستان می پسندند میدی مشتری همچین می زنه تو برجکت که از زندگی سیر می شی
من هم همین دردو دارم
یکمی در موردش تحقیق کردم دیدم خودم یکمکی مشکل دارم منظور خودمو می گما دیدم من مشتری رو خوب نمیشناسم و طبق ذهنیات و سلیقه خودم طرح می زنم
مثلا برای اینجور مشتری ها مشتری بیشتر کار ساده و با کلاس رو می پسنتده
البته جسارت نباشه شهرام جان ها کار اولیت یکمی فانتزی بود خوب مشتری مهندس مشاوره دیگه حیال کن همچین کار ویزیت فانتزی رو میخاد بده به همکاران مهندسش
شهرام جان هر جای حرفم مشکل داره بگو
من به این نتیجه رسیدم که اول برای زدن یک کاری مشتری رو بشناسم حسابی اول طرفو سوال پیچش می کنم ببینم مزه دهنش چجوریاست بعد بر اساس سلیغه مشتری با ذوغ خودم طرح می زنم هر چند که از این کارام خودم زیاد خوشم نمیاد ولی لا اقل مشتری می پسنده
شهرام جان فقط بگم اینا فقط نظرات خودم هست و هیچ ....
هر جای حرفم اشتباه بود بگو
سلمان...

NAKOOT

Well-Known Member
شهرام جان حرف دل منو زدی
میشینی با هزار ذوغ شوق طرح می زنی هم دوستان می پسندند میدی مشتری همچین می زنه تو برجکت که از زندگی سیر می شی
من هم همین دردو دارم
یکمی در موردش تحقیق کردم دیدم خودم یکمکی مشکل دارم منظور خودمو می گما دیدم من مشتری رو خوب نمیشناسم و طبق ذهنیات و سلیقه خودم طرح می زنم
......

با حرفات 100% موافقم سلمان
من باید یکم تغییر جهت بدم :دی

galagoola

Active Member
مثلا برای اینجور مشتری ها مشتری بیشتر کار ساده و با کلاس رو می پسنتده
البته جسارت نباشه شهرام جان ها کار اولیت یکمی فانتزی بود خوب مشتری مهندس مشاوره دیگه حیال کن همچین کار ویزیت فانتزی رو میخاد بده به همکاران
منم موافقم
من باید یکم تغییر جهت بدم
با این مواق نیستم

با اولی موافقم چون معمولن برای صنف های با پرستیژ کارهای نسبتن ساده زده میشه
با دومی مخالفم چون اصن دلیله اولی شرط کافی نیست ( اونایی که استنتاج ریاضی خوندن بهتر میفهمن چی میگم)

در کل کاره قشنگیه و سبکشم سبک روزه
فقط به نظرم اومد یه چیزو بگم که خالی از لطف نی
اینکه اپاسیتی ابرها انگاری یکم زیاده .... انگار رو آبی خودشون بیشتر نشون میدن
یه پیشنهاد(البته اگه قابل بدونیا....شما خودت استادی ما فقط پست میدیم)
از یه گرادینت دورنگ با کنتراست کم برای نارنجی استفاده کن
قربانه یو
فلن

Sociant7

Member
کار اولتون زیبا بود ولی منم موافقم که به این موضوع نمیخورد!

میدونید مشکل کجاست؟
اینه که مشتری تو ایران دنبال طرحهائیه که بیشتر به چشش خورده و دیده و خوشش اومده
اما کسی از ایده نو استقبال نمیکنه ،
از کسیکه شجاعت به خرج داده و پاشو فراتر از عادت و تکرار گذاشته حمایت نمیشه!
شاید حتی محکومم بشه!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
میدونید مشکل کجاست؟
اینه که مشتری تو ایران دنبال طرحهائیه که بیشتر به چشش خورده و دیده و خوشش اومده
اما کسی از ایده نو استقبال نمیکنه ،
از کسیکه شجاعت به خرج داده و پاشو فراتر از عادت و تکرار گذاشته حمایت نمیشه!
شاید حتی محکومم بشه!

با این نظر موافقم.

متاسفانه تو ایران یه فاصله بین هنر واقعی و هنر کوچه بازاری افتاده!!

چیزی که تو کشورای پیشرفته ی هنری کمتر دیده میشه.

بعنوان مثال یه طراح تو کشورای پیشرفته یه کارشناس تو رشته ی خودش حساب میشه. وقتی میگه این قسمت باید رنگش فلان باشه مشتری بهش اعتماد میکنه. ولی تو ایران طراح فقط یه اجرا کننده ست و بس.

اینم برمیگرده به فرهنگ ما. اینی که یاد گرفتیم آچار فرانسه باشیم و تو هر کاری یه سررشته داشته باشیم.

من خودم به شخصه کارای یونیک رو خیلی بیشتر میپسندم. چه اشکالی داره کارت ویزیت یه مهندس از رنگای زنده و شاد و طرح یونیک و فانتزی (در حد معقول) تشکیل شده باشه؟! کارتی که شهرام طراحی کرده بود بنظرم هم طرح سنگینی داشت هم طراحیش یونیکی بود.

در هر صورت بازم جمله ی تکراری اینجا ایران است رو باید تکرار کنیم و چاره ای هم ظاهرا نداریم.

AhadGD

Well-Known Member
سلام شهرام جون کارت خیلی قشنگ شده ....
شهرام جون قرار نبود آموزش درست کردن این جور نوشته ها(تواناو100000) رو یاد بدی... پس چی شد...
کارات حرف نداره...
موفق باشی
بای

memol_515

Active Member
منم از كار اوليت به عنوان يه ايده نو خوشم اومد. خوب شده بود. جديده هم كه ساده است، نظر خاصي ندارم.

اما اگه يادت باشه، روي كارت ويزيت قبليت هم يه چيزي گفتم، كه معمولا كارت ويزيت با انتقاد از طرف مشتري مواجه ميشه. حتي اگه انتقاد هم نكنه، باز يه سري نظراتي داره.
شايد اين حرف درست نباشه، اما من كه به اين نتيجه رسيدم كه حيف وقت كه بذاري روي طراحي كارت ويزيت !!! البته خوب دلايلي براي اين حرفم دارم ها ... من كه جديدا از اين psdهاي آماده استفاده ميكنم. يا با نظر مشتري، يه تغييرات جزيي روشون ميدم.

ضمنا من يكي كارتو قبول دارم. نيازي به تغيير در كارت نميبينم. اما نياز ميبينم مشتريتو بهتر بشناسي

موفق باشي دوست جانم

:hamid:

Member
اره تو ایران فقط همه بلدن تقلید کنن.
یه کار جدید میبینن میگن نه...
مثل فلانی میخوام
قدر کارتو ما میدونیم مهندس!

جدیدترین ارسال ها

بالا