تنظیم بلوپرینت

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام به همه دوستان.
می خواستم خواهش کنم که یه فایل 3d max 2011 که بلوپرینت یه ماشین تنظیم شده باشه رو برام بزارین. من هرکاری می کنم نمی تونم تنظیم کنم. عجله ایه. با تشکر:paint:

hesam_sn

کاربر VIP
این 4 تا بلوپرینت ماشینیه که تازه تو گالری گزاشتم. اندازش درسته فقط یه باکس به همین اندازه بساز و عکسا رو بهش بده

پیوست ها

• back.jpg
    back.jpg
    59.8 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • front.jpg
    front.jpg
    73.4 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • top.jpg
    top.jpg
    124.6 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • side.jpg
    side.jpg
    97.4 کیلوبایت · بازدیدها: 6

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
ممنونم. ولی من هم دقیقاً مشکلم همینجاست. یعنی وقتی عکس ها رو به چهار طرف باکس میدم، نشون نمیده. و تو نماهای Front و top و left نمی تونم عکس ها رو دقیق تنظیم کنم. یعنی وقتی Top میزونه Left جاش میزون نیست و کارم درست در نمیاد. اگه کمکم کنی ممنون میشم.

hesam_sn

کاربر VIP
یه باکس به اندازه 408*263*1026 بزار تو مرکز مختصات. 2 تا پلیگون اضافی رو پاک کن و بقیه پلیگونا رو هم از هم جدا کن که هر کدوم بشن یه آبجکت جدا. برای هر کدوم یه متریال درست کن و عکسا رو بهشون بده خودش درست میشه فقط عکس تاپ اگر اشتباه بود 90 درجه بچرخونش

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
مرسی. فقط چه جوری پولیگانها رو از هم جدا کنم؟ وقتی متریال ها رو نسبت میدم، تو نماهای دیگه نشون داده نمیشن. باید چیکار کنم؟ (ببخشید زیاد سوال می پرسم)

hesam_sn

کاربر VIP
باکس رو تبدیل به editpoly بکن بعد از حذف کردن اون 2 تا پلیگون اول همه پلیگونا رو انتخاب کن و flip رو بزن بعد دونه دونه انتخابشون کن و detach رو بزن. اینجوری از هم جدا میشن. تو هر نما سمت چپ بالا کنار اسم نما کلیک کن و smooth highlight رو انتخاب کن تا از حالت وایر فریم در بیاد. با f3 و f4 هم میشه اینکار رو کرد

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
دمت جیلیز ویلیز رفیق. راستی تو چجوری 3d max یاد گرفتی؟ کتاب فارسی خوب تو این زمینه(بیشتر مدلینگ) میشناسی بهم معرفی کنی؟
(به کسی نگیا، من تازه کارم...:sad:)

جدیدترین ارسال ها

بالا