خوب دوستان من پست پایانی رو میزنم و میخوام این قضیه رو تموم کنم .
خب اول HITMAN47 :
خدا وکیلی این طرز حرف زدن از یه ناظر بعید نیست؟خدا وکیلی قضاوت کنید.
والا به پیر به پیغمبر من به کسی قصد جسارت نداشتم آقای لینکین واقعا با لحن بدی صحبت کردن خوب آدم اعصابش خورد میشه
به همین پستتون دقت کنید ؟ چی شده ؟
- اسپم کردید . زدن دو پست پشت سر هم در یک زمان خلاف قوانین هست ! حالا ازتون میخوام برگردید عقب و ببنید چند بار این کارو کردید ( بیش از 8 بار ) و هر دفعه من بهتون اخطار دادم اما بازهم گوش نکردید ؟
- اولین بار به یک نفر یک چیزو مودبانه و اروم میگن
- دومین بار به یک نفر یک چیزو مودبانه و اروم میگن
- سومین بار به یک نفر یک چیزو مودبانه و اروم میگن
- چهارمین بار هم به یک ادم یک چیزو مودبانه میگن !
اخه برادر من چرا گوش نمیدی ؟ چرا اخطار هارو جدی نمیگیری ؟ پس اعصاب ما چی ؟ فقط اعصاب شما خورد باید بشه ؟ بعد که بهتون گفتم یکبار دیگه اسپم کنید باهتون برخورد میشه !
بازم توجه نکردین گفتن بی احترامی نکن ...
خب حالا دوست دارید یک سری قضیه هارو برای دوستان روشن کنم ؟
اینکه یاهوــه من رو برداشتید ، اومدید تو یاهو گفتید میخواید یک کاری بزنید در حد
دیزنی و به من گفتید بیا باهام همکاری کن ! من هم گفتم شما اول نمونه کار برای من بفرستید و بعد شما اون اتاق خالی رو فرستادی با متریال اماده ساخته شده بود و من هم به شما عرض کردم که مایل به همکاری نیستم .
بعد شما یادتونه که چند روز یکباری
میومدی فحش ناموسی میدادی ؟ که بعدم من به شما گفتم شمارو ایگنور میکنم تو یاهو ؟ یادته ؟
خب بحث یاهو جداست ، بحث سایت یونیتی 3D هم یادتونه ؟ اونجا هم من هم مدیر و ناظم بودم ! یادتون شروع کردید به بهم ریختن انجمن و بعد هم با اخطاری که بهتون دادم به من توهین کردید ؟ یادتون ؟
اونم ازش میگذریم .
و حالا به قوانین سایت مراجعه میکنیم :
مجید جان مدیریت سایت گفتن :
(خواندن اين پيغام را قبل از شروع به هر فعاليتي در سايت به كاربران توصيه ميكنيم)
خب تخلف هاتون رو براتون تک به تک نام میبرم :
D12 - از بکار بردن متن و تصاویری که خواندن مطلب را دشوار می کنند یا چشم را آزار می دهند خودداری فرمایید.
تصاویر چشمکزن و یا تصاویر خیلی بزرگ و حجیم، متن هایی که با سایز قلم خیلی بزرگ یا با رنگ های نامناسب وشته شده اند جزو مواردی اند که باید از بکار بردنشان اجتناب کنید. در صورت لزوم تصاویر خیلی حجیم را بجای نمایش دادن در میان مطالب بصورت فایل های پیوستی و یا با لینک های داونلود درج کنید.
E2 - در صورتی که در مورد عملکرد یک مدیر یا ناظم سوالی دارید، فقط از سرویس پیغام خصوصی استفاده نمایید.
اگر تخلفی از سوی کاربری صورت بپذیرد، احتمال دارد مطلب ارسالی اش ویرایش و یا حذف گردد. در اینگونه موارد برای مطلع شدن از موضوع تخلف و جزئیات بیشتر با سرویس پیغام خصوصی به مدیر انجمن مربوطه یا ناظم پیغامی
ارسال نمایید و دلیل اش را جویا شوید. در اینگونه موارد از ایجاد کردن مبحث و یا مطرح کردن سوال در انجمن ها خودداری فرمایید. کلیه مواردی که مربوط به یک کاربر خاص هستند باید بصورت خصوصی و خارج از محیط عمومی
انجمن ها پیگیری شوند.
- E3 - اگر نسبت به عملکرد یک مدیر یا ناظم اعتراضی دارید مشکل را با سرویس پیغام خصوصی به مدیران کل اطلاع دهید.
چنانچه یکی از مدیران کل به دلیل مشغله های شخصی فرصت رسیدگی به مشکل شما را در آن زمان نداشت، یا در پاسخ دادن به پیغام شما تاخیر زیادی رخ داد پیغام را به مدیر کل دیگری ارسال نمایید. همچنین می توانید از سیستم تماس با ما برای مکاتبه با مدیر کل مجیدآنلاین استفاده نمایید.
C9 - برای اعتراض به یک تخلف رخ داده یا عملکرد نادرست یک کاربر یا مدیر مستقیما اقدام نکنید.
اگر در یک مطلب ارسالی تخلفی رخ داده است یا یک کاربر یا مدیر عملکرد مناسبی نداشته است، مستقیما و در مباحث پاسخی ندهید. اعتراض مستقیم به عملکرد سایر کاربران و گوشزد کردن قوانین جزو اختیارات یا مسئولیت های کاربران عادی نیست. از دکمه گزارش به مدیر (
) برای گزارش کردن تخلف در مطالب ارسالی استفاده نمایید و اگر احیانا عملکرد کاربر یا مدیری مناسب نیست، از طریق سرویس پیغام خصوصی موضوع را به مدیران کل یا ناظمین گزارش کنید.
نه اینکه یوز قلابی بسازید علیه اون توطئه کنید !
- ایجاد کردن مزاحمت برای کادر مدیریتی در پیغام خصوصی و یا تشویق کردن سایرین بدین امر ممنوع است.
مدیران و ناظمین مجیدآنلاین تنها مسئول برقراری و حفظ نظم در انجمن ها هستند و پاسخگویی به سوالات کاربران را صرفا بصورت یک امر اختیاری و خارج از حیطه وظایف شان انجام می دهند. به آنان تاکید شده که به سوالاتی
که در پیغام خصوصی ازشان پرسیده می شود تنها زمانی پاسخ دهند که موضوع سوال مربوط به مشکلات انجمن باشد و به سوالات نرم افزاری و سخت افزاری کاربران در پیغام خصوصی پاسخی ندهند. بنابر این اصرار کاربران برای
پاسخگویی به سوالاتی که می توانند در انجمن ها مطرح کنند، موجب آزار کادر مدیریتی مجیدآنلاین شده و با اینگونه موارد برخورد جدی خواهد شد. از کلیه کاربران درخواست می شود که سوالات خود را در انجمن مربوطه مطرح کنند
و سرویس پیغام خصوصی مدیران انجمن را برای اینگونه امور بکار نگیرند.
C7 - پیش از پاسخگویی سایر کاربران به آخرین پاسخی که خودتان ایجاد کرده اید پاسخی ندهید.
برای بالا آوردن مبحثی که خودتان ایجاد کرده اید پاسخ های بی مورد ارسال نکنید، برای دریافت کردن پاسخ از سایر کاربران باید صبور باشید. ارسال کردن مطالب بی مورد و اضافی اسپم محسوب شده و ممنوع است.
- یک پاسخ تکراری را به یکباره در چندین مبحث ارسال نکنید.
زمانی که یک پاسخ تکراری و مشابه را در چندین مبحث ارسال می کنید، ممکن است برای مدیران مجیدآنلاین این شبهه بوجود آید که قصدتان صرفا بالا بردن تعداد پست هایتان است و دارید اسپم می کنید و در نتیجه بر اساس این تصور اشتباه با شما برخورد کنند.
C2 - اگر در مبحث سوال یا درخواستی مطرح شده که پاسخ اش را نمی دانید، در آن مبحث مطلبی ارسال نکنید.
یک پاسخ تکراری را به یکباره در چندین مبحث ارسال نکنید.
زمانی که یک پاسخ تکراری و مشابه را در چندین مبحث ارسال می کنید، ممکن است برای مدیران مجیدآنلاین این شبهه بوجود آید که قصدتان صرفا بالا بردن تعداد پست هایتان است و دارید اسپم می کنید و در نتیجه بر اساس این تصور اشتباه با شما برخورد کنند.
فقط زمانی از دکمه نقل قول استفاده کنید که متن نقل قول شده طولانی نباشد.
نقل قول کردن از یک مطلبی که طولانی است موجب افزایش بی مورد طول مبحث و دشوار شدن مطالعه آن می گردد، لذا در صورتی که متن طولانی است، لطفا بجای دکمه نقل قول (
) از دکمه ارسال پاسخ (
) استفاده نمایید تا متنی نقل قول نشود.
- A6 - ایجاد کردن چندین حساب کاربری مجاز نیست و هر شخصی فقط باید صاحب یک نام کاربری باشد.
- A7 - تخلف از قوانین ثبت نام موجب قطع شدن بدون هشدار دسترسی کاربر و مسدود شدن حساب یا حساب های کاربری متخلف می گردد.
شما وقتی یکبار به خودتون اجازه ندادید برید قوانین رو حداقل یکبار بخونید ! توقع احترام دارید ؟
قضاوت طبق قوانین انجام میشود ... فکر نمیکنم حرفی برای گفتن مونده باشه ... مونده ؟
دوستان عزیز من این مبحث رو طبق صلاحدید مدیریتی میبندم ، لطفا اگر بحثی دارید در پیغام خصوصی به ادامش بپردازید .
با تشکر از همه دوستانی که همکاری میکنند .
پ.ن : پست دوستانی که خلاف قوانین بار اولشون بود ، پست هاشون رو تصحیح کردم .