يكي زحمت بكشه اين بلوپرينتو واسم تنظيم كنه تو 3d max:)
M Majid CG کاربر متخصص مدلینگ Oct 26, 2010 #1 يكي زحمت بكشه اين بلوپرينتو واسم تنظيم كنه تو 3d max پیوست ها nissan-gtr blueprint.png 104.4 کیلوبایت · بازدیدها: 9
M Majid CG کاربر متخصص مدلینگ Oct 26, 2010 #3 هيشكي جوابه ما رو نداد اينجا فقط جواب حرفه ايها رو ميدن هيشكي تازه واردا رو تحويل نميگيره آخرین ویرایش: Oct 26, 2010
Hi MAJID کاربر VIP Oct 26, 2010 #4 سلام مجید جان من این رو برات درست کردم . امیدوارم که برای دیر جواب دادن هم ببخشید منو . موفق باشید پیوست ها Blueprint_car.rar 80.8 کیلوبایت · بازدیدها: 30
M Majid CG کاربر متخصص مدلینگ Oct 27, 2010 #5 دوست عزيز با تشكر از جواب شما فايل شما باز نميشه و ارور ميده ارورش هم اينه unknown class.no stand in من خودم بلوپرينتو تنظيم كردم ولي بنظرم مشكل داره من اون بلوپرينتو با عكسهاش ميزارم اينجا اگر براي شما زحمتي نيست درستش كنيد پیوست ها nissan-gtr blueprint.rar 1.9 مگایابت · بازدیدها: 12
دوست عزيز با تشكر از جواب شما فايل شما باز نميشه و ارور ميده ارورش هم اينه unknown class.no stand in من خودم بلوپرينتو تنظيم كردم ولي بنظرم مشكل داره من اون بلوپرينتو با عكسهاش ميزارم اينجا اگر براي شما زحمتي نيست درستش كنيد