تنظيمات ‌Memory & Multiprocessing و Media & Disk Cashe

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
با سلام خدمت دوستام محترم

نمي خواستم تاپيك بزنم ولي هر چي سرچ كردم نتيجه نگرفتم
ميخواستم بدونم تنظيمات بايد چطوري باشه تو عكس زير هستش
من CPU ٤ هسته اي دارم رم ٤ گيگ البته دارم از Xp استفاده ميكنم چون مودم ADSL ام درايورش واسه Seven نيست
آلبته هرزگاهي هم ميرم Seven 64 Bit اما اونجا چون ٤ گيگ رو ميشناسه مشكلم كمتره
مشكلم اينه كه وقتي با افتر دارم كار ميكنم نميتونم چيز ديگه ايي باز كنم مثلا نميتونم Ai ‌باز كنم خيلي اذيت ميكنه
و سوال دومم اينكه تنظيمات Disk Cashe چي باشه ممنون
بازم شرمنده اگه موضوع تكراريه

پیوست ها

• memory.jpg
    memory.jpg
    102.6 کیلوبایت · بازدیدها: 43

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام مجدد خدمت دوستان محترم
خيلي كارم گير اين موضوع هست اگه لطف كنيد و راه حلي داره بگيد ممنون ميشم

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
من در حد تجربیات خودم مطلبی ذکر میکنم ایشالله با کمک دوستان کامل تر بشه
Disk cache
امکانی هست که از فضای هارد هم می تونی برای افترافکت یا برنامه های دیگه مثل فتوشاپ
برای انجام کارهای خودشون و کلا به پروسس این نرم افزارها کمک کنی
برای کار شخصی خود من واقعا تاثیر گذار بوده
با انتخاب Enable Disk Cache و اختصاص فضا در یکی از درایوها که فضای خالی داشه باشی واقعا به
انجام فعالیت بهتر این نرم افزارها کمک خواهی کرد

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز
ببین تو تنظیمات پیش فرض افتر . وقتی شما مثلا از فریم 10 تا فریم 90 رو RAM-Preview بگیری ، از 10 شروع میکنه و یکی یکی میره تا 90. ولی وقتی تیک این Render Multiple Frames Simultaneously رو بزنی چند فریم رو با هم رندر میکنه ( مثلا 10 و 45 و 80).پس بهت پیشنهاد میکنم حتما این تیک رو بزنی.
راجع به Media Disk Cache هم همونطور که ایمان جان گفتن بهت کمک میکنه که یه مقداری از هاردت رو به عنوان رم استفاده کنی.تنظیمات خاصی هم نداره شما جایی رو که میخوای و مقدار فضایی رو که میخوای به برنامه میدی تا استفاده کنه. همینطور وقتی که این گزینه رو روشن کنی و از هاردت برای RAM-Preview استفاده کنه میبینی که یه مقدار از خط پرشده سبزه که مربوط به رم میشه و یه قسمتش آبی هست که مربوط به هارده:
53341755243543403863.jpg

البته اگه پروژه طوری نیست که نیاز به دیدن فریم به فریم کار داشته باشی برای RAM-Preview گرفتن از Shift+0 استفاده کن تا 1 فریم در میون پیش نمایش بگیره:wink:
موفق باشی:oops:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
١-مقدار رم رو وقتي تيم زدم چند بزارم
Ram to leave ‌رو چند بارم بعد تيك زدن
Totall after effect memory usage‌ رو چند بزارم بعد زدن تيك
٢ -مشكلم اينه كه نميتونم نرم افزار ديگه ايي باز كنم البته باز هم اشاره كنم اين مشكل تو ويندوز Xp ‌دارم نه سون
مثال فتوشاپ باهاش باز نميشه

(farhad)

New Member
یه گزینه هست که می گه که چه قدر رم برای برنامه های دیگه free باشه ! شما کل رم سیستم رو دادین به AE و دیگه رم برای Ai نمی مونه ! به هین خاطر نمی کشه که AI خوب کار کنه ! شما 60% بدی به افتر بسته ! تفاوت با 4 گیگ چیز قابل لمسی نیست

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
مشکل شما فقط همون ویندوز 32 بیتی
یک xp 64 بین نصب کن

جدیدترین ارسال ها

بالا