سلام من ميخوام دو سر براشم حالت تيز بشه مثل شكل حالت fade دو طرفه:wink: ممنون
AliReza Bahrami مدیر انجمن Aug 14, 2009 #1 سلام من ميخوام دو سر براشم حالت تيز بشه مثل شكل حالت fade دو طرفه ممنون پیوست ها Untitled-1.jpg 48.9 کیلوبایت · بازدیدها: 16
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور Aug 14, 2009 #2 خوب از گزینه shape dynamics گزینه control pen presure رو انتخاب کنید تا جایی که من میدونم در صورتی که قلم نوری فعال باشه این گزینه عمل میکنه در غیر اینصورت فقط در حال paths قابل استفادس
خوب از گزینه shape dynamics گزینه control pen presure رو انتخاب کنید تا جایی که من میدونم در صورتی که قلم نوری فعال باشه این گزینه عمل میکنه در غیر اینصورت فقط در حال paths قابل استفادس
AliReza Bahrami مدیر انجمن Aug 14, 2009 #3 mahsoft گفت: خوب از گزینه shape dynamics گزینه control pen presure رو انتخاب کنید تا جایی که من میدونم در صورتی که قلم نوری فعال باشه این گزینه عمل میکنه در غیر اینصورت فقط در حال paths قابل استفادس کلیک کنید تا باز شود... ممنون ولي اين كه حالت ديفالته فكر ميكنم همون كه خودتون گفتيد درسته فقط با قلم نوري
mahsoft گفت: خوب از گزینه shape dynamics گزینه control pen presure رو انتخاب کنید تا جایی که من میدونم در صورتی که قلم نوری فعال باشه این گزینه عمل میکنه در غیر اینصورت فقط در حال paths قابل استفادس کلیک کنید تا باز شود... ممنون ولي اين كه حالت ديفالته فكر ميكنم همون كه خودتون گفتيد درسته فقط با قلم نوري
memol_515 Active Member Aug 14, 2009 #4 اوم، نه ! میشه با pen tool این حالت درآورد. شما منحنی ات رو بکش. با ابزار pen ! بهدش برو روی ابزار براش ات، یه براش با اندازه ای که میخوای بزرگترین قطر خط ات اونقدر باشه، انتخاب کن. باز برگرد به ابزار ئه pen ات، روی path ات رایت کلیک کن، stroke path رو انتخاب کن و ابزار براش رو انتخاب کن و ... طرح درخواستی ئه شما آماده است هه :پی موفق باشی
اوم، نه ! میشه با pen tool این حالت درآورد. شما منحنی ات رو بکش. با ابزار pen ! بهدش برو روی ابزار براش ات، یه براش با اندازه ای که میخوای بزرگترین قطر خط ات اونقدر باشه، انتخاب کن. باز برگرد به ابزار ئه pen ات، روی path ات رایت کلیک کن، stroke path رو انتخاب کن و ابزار براش رو انتخاب کن و ... طرح درخواستی ئه شما آماده است هه :پی موفق باشی
AliReza Bahrami مدیر انجمن Aug 14, 2009 #5 سلام دوست عزيز اون روش را بلدم من سوالم چيز ديگه اي بود ،منظورم تنظيمات براش بود راستي اون روشي كه در مورد پد گفتيد يه نكته را جا انداختيد قسمت Simulate Pressure حتما بايد تيك بخوره تا دو طرف براشمون تيز بشه باز هم ممنون آخرین ویرایش: Aug 15, 2009
سلام دوست عزيز اون روش را بلدم من سوالم چيز ديگه اي بود ،منظورم تنظيمات براش بود راستي اون روشي كه در مورد پد گفتيد يه نكته را جا انداختيد قسمت Simulate Pressure حتما بايد تيك بخوره تا دو طرف براشمون تيز بشه باز هم ممنون