بی بی کد تمرین

mzmz1

Member
سلام .
اولین نمونه کاریه که اینجا میذارم.
فضا امادست(یه تمرین از کتاب آموزشی) فقط متریال و رندر با من بوده البته یه کمی تغییرات دادمش
مکس 12- ویری - یه نمه فتوشاپ - نورپردازی فقط با یه دونه ویری سان
در ضمن لازم میدونم از سید عزیز (سید عارف رضوی) تشکر کنم :rose:

پیوست ها

• web.jpg
    web.jpg
    303.9 کیلوبایت · بازدیدها: 45
آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبی؟ خداروشکر کاراتو توی گالری میبینم.
کار خوبی شده.برای اولین تمرین خیلی خوب در اومده
نکات
اولین نکته اینه که باید پرسپکتیو عکس بک گراند با پرسپکتیو خود کارت بخونه.فیلم Human که بهت دادم توش کامل توضیح دادم درباره نقطه گریز
کف کار میدونی چرا خوب نشده؟ برای اینکه توی متریالش به گلاسینس فقط عدد دادی و تکسچر ندادی.فیلم ویلا ساحلی فیلمی که فضای بازی بچه ها رو درست کرده رو ببین.
اندازه ها مخصوصا اندازه آجر با واقعیت تناقض داره.آجر معمولا 20 سانت در 5 سانت هست.
رنگ بندی اتاقت خوبه.اما کالر مپینگ نا مناسب باعث بد شدن بیرون شده.
خوبه که تششع نور رو بتونی ببینی.کافیه با فتوشاپ بازی کنی راحت در میاد.توی آموزش دوست خوبم حامد making of green villa کامل درس داده چیزی که میگم رو.توی بخش آموزش مکس برو ببین.
فرش برای بهتر شدن باید از vray fur یا حرفه ای تر از hair خود مکس استفاده کنی.توی فیلم آموزش داخلی کامل توضیح دادم.
موفق باشی

mzmz1

Member
ممنوننم سید جان
تلاشمو میکنم تا کارهای بهتر البته با رعایت نکاتی که گفتی رو انجام بدم

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب حالا فرق کار شما با کارهای معماری دیگه این هستش که اونها دیوار ها رو میسازن و به علت کمبود زمان و البته مجانی بودن مدل های آماده تو ایران استفاده می کنن. ولی برای تمرین اول خیلی عالیه. همینطور ادامه بده. و نکات عارف ( آرف ) جان رو گوش کن . چون تو معماری وارده و خوشبختانه کمک می کنه به ملت. موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا