انیمیشن تمرین مُخرب - (!!!Oh My God)

arminAnim

کاربر متخصص
انیمت خوبیه نسبت به صحبت ها توقع بیشتری داشتم.

ممنون از اینکه وقت گذاشتید و نظر دادید...

خوب مسلما همین انیمیت رو هم میشه بهتر انجام داد، اما بحث مقایسه با کارهاییه که تا الان بوده

در زمینه ی نور هستند خیلی از دوستانی که کارهاشون قابل رقابت با کارهای خارجیه اما وقتی صحبت از متحرک سازی می شه این آمار بشدت کاهش پیدا می کنه...
به هر حال خوشحال می شم که اگر ایرادی می بینید بگید که با رفع کردنش این کار بهتر و لایقتر برای ارزش گذاری بشه

آخرین ویرایش:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
انیمت خوبیه نسبت به صحبت ها توقع بیشتری داشتم.

عزیز جان نمیدونم شما خودتون تا حالا دست به key شدین یا نه. بی احترامی نمیکنمآآآ منظورم اینه که نمیدونم تا حالا انیمیت کردین یا نه و اگه انیمیت کردین برام سواله که چطور تو زمانی که دوستمون بیان کرده توقع کاری خیلی خوب رو دارین.
به نظر من که خوبه.

با ادای احترام بع شما دوست عزیز خودم :rose:
حق یارت

max vray

کاربر VIP
خیلی زیبا بود حرکت ها هم خوب بود اما اگه فضا سازی بهتری داشت و بدنه کارکتر بجای یک رنگ کرم مثلا چوبی بود جلوه بهتری به کار میداد .تو نور هم میتونی بازنگری داشته باشی تا با فضایی که میسازی بهتر مچ بشه.
موفق و پیروز باشی:rose:

با سلام
كار خيلي خوبي بود
پوز هاي خيلي خوبي داشت بعد ديدن اين كار ذهنيتم نسبت بهت عوض شد

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام
خیلی خوب شده
اگر موقع افتادن با نیروی بیشتری به زمین برخورد میکرد عالی تر میشد.
خدا قوت:rose:

pedi_sa

New Member
با توجه به زمانی که گذاشتی توی 12 ساعت کارت خیلی خیلی خوب شده...دل و جراتت رو تحسین میکنم...انتخاب همچین پلانهای اکشنی با این مدت (23 ثانیه!) شجاعت میخواد...همین پلانهاست که آدم توشون هزاران مطلب یاد میگیره....
از نقاط قوتش میشه به حرکات صورت کاراکتر اشاره کرد که خیلی کار شده و خوب درومده...همینطور خنده ریزی که حدودا فریم 523 شروع میشه...کلا آخرش خیلی بهتر از اولش در اومده
از نقاط ضعفش هم همونطور که خودت میدونی، کم کاری روی انیمیت بدنشه...مخصوصا پایین تنه

دو تا نکته میگم که از همون اول زمانی که مرحله straight ahead و pose to pose بودی میتونستی درستش کنی (با توجه به زمان کم) درستش کنی کارت خیلی بهتر به چشم میشینه
1- انتخاب یه پز میانی برای پا مثل "بلند کردن جزئی پا" از فریم 74 تا 110 هستش که تو این مدت پا روی زمین چسبیده (پیشنهاد خودم بالا گرفتن پا در فریم 100 هستش که کمک میکنه پز اغراق شده تری داشته باشه) پای راست هم از فریم 109 تا 115 حالت بدی داره...(شکستگی های زیاد و حالتهای ناراحت)
2- بالاتر گرفتن دست در فریم 114 همراه با اغراق بیشتر (که فک کنم استفاده از فیلم خودت میتونه دلیلی باشه که این پز رئال در اومده و اغراق شده نیست)

ولی در کل انیمیتت از جایی که چوب بیسبال پرت میشه و سر و صدا شروع میشه، خیلی بهتر از نیمه ی اول در اومده
با توجه به اکشن بالای کار ای کاش به جای این کاراکتر از یه کاراکتر بدون صورت استفاده میکردی تا بیشتر روی حرکات بدنش وقت میگذاشتی (میدونم وقت کم گذاشتی ولی دوست دارم این انیمیت رو با حرکات بدن بهتر ببینم..پیشنهاد میکنم رو همین بیشتر کار کنی اصلاحاتی که به ذهنت میرسه رو انجام بدی و دوباره بذاریش تو سایت...)
ببخشید اگه ایرادهای شاید الکی گرفتم ولی خیلی دوست دارم کارهای کامل بذاریم تا هر نقطه ضعفی به ذهن بچه های سایت رسید رو بگیم تا کارهامون قوی تر شه (خودمم به زودی یه انیمیت میذارم تا نظراتتون و انتقاداتتون رو بشنوم!)

آخرین ویرایش:

arminAnim

کاربر متخصص
خیلی زیبا بود حرکت ها هم خوب بود اما اگه فضا سازی بهتری داشت و بدنه کارکتر بجای یک رنگ کرم مثلا چوبی بود جلوه بهتری به کار میداد .تو نور هم میتونی بازنگری داشته باشی تا با فضایی که میسازی بهتر مچ بشه.
موفق و پیروز باشی:rose:

وی-ری جان خیلی ممنون از نظرت لطفت
اما راجع به فضا باهات موافق نیستم
انیمیشن مقوله ایه که خودش باید کاملا جداگانه ارائه بشه و ارزش گذاری بشه، هیچ موقع هیچ نمونه ی انیمیشنی رو نباید با فضای خوب (نور- لباس - جلوه های ویژه ) پُر کرد.اینطوری القا میشه که سازنده قصد داشته با پُر کردن فضا چشم رو از حرکت منحرف کنه تا ایرادهای حرکتش دیده نشه. من حتی دو دل بودم که صدا بگذارم روش یا نه. و حتی از Motion Blur هم استفاده نکردم، در صورتی که میدونی موشن بلار خیلی حس حرکت رو بیشتر می کنه. صرفا به این جهت که پوز ها داخل هم نرن و اگر کسی خواست بتونه موشکافانه ببینه و قضاوت کنه.
تنها زمانی باید از فضا استفاده بشه، که فضا در انیمیت کارکرد داشته باشه. یا شما بخوای یک کار کوتاه ارائه کنی که نمونه کاری برای همه ی توانایی هات باشه، اون موقع از مدل تا نور و انیمیت رو وقت میگذاری.
من اصرار دارم تا بچه های مجید آنلاین به انیمیشن فقط به دید انیمیشن نگاه کنن، انیماتوری کاریه که فقط به حرکت و حس خودش نیاز داره تا کاری کامل باشه، نه به هیچ چیز دیگه...
برای دلیل حرفهام هم اول استناد می کنم به نمونه انیمیشن های Animation Mentor ، و دوم به بخش شرایط نمونه کار شرکت پیکسار برای جذب انیماتور :
http://www.pixar.com/companyinfo/jobs/career_faq.html
خوندن همش مفیده اما من این بخشش رو می نویسم:

We’re interested in your animation ability – not your ability to model, shade and light
You’re applying for Animation? Well--show me good animation! Show me acting. Show me thinking. Show me a character that is alive. I don't care about lighting, modeling, shading, particle effects, or how clever you are. Blow me away with something I've never seen. An original character with a distinct personality!

QUOTE]
با سلام
كار خيلي خوبي بود
پوز هاي خيلي خوبي داشت بعد ديدن اين كار ذهنيتم نسبت بهت عوض شد

ممنون که دیدی،مرسی از لطفت...
مگه ذهنیتت نسبت به من چی بود ؟;)

سلام
خیلی خوب شده
اگر موقع افتادن با نیروی بیشتری به زمین برخورد میکرد عالی تر میشد.
خدا قوت:rose:

سلام ،مرسی از نظر و لطفت،
ممنون که دیدین...

آخرین ویرایش:

arminAnim

کاربر متخصص
با توجه به زمانی که گذاشتی توی 12 ساعت کارت خیلی خیلی خوب شده...دل و جراتت رو تحسین میکنم...انتخاب همچین پلانهای اکشنی با این مدت (23 ثانیه!) شجاعت میخواد...همین پلانهاست که آدم توشون هزاران مطلب یاد میگیره....
از نقاط قوتش میشه به حرکات صورت کاراکتر اشاره کرد که خیلی کار شده و خوب درومده...همینطور خنده ریزی که حدودا فریم 523 شروع میشه...کلا آخرش خیلی بهتر از اولش در اومده
از نقاط ضعفش هم همونطور که خودت میدونی، کم کاری روی انیمیت بدنشه...مخصوصا پایین تنه

دو تا نکته میگم که از همون اول زمانی که مرحله straight ahead و pose to pose بودی میتونستی درستش کنی (با توجه به زمان کم) درستش کنی کارت خیلی بهتر به چشم میشینه
1- انتخاب یه پز میانی برای پا مثل "بلند کردن جزئی پا" از فریم 74 تا 110 هستش که تو این مدت پا روی زمین چسبیده (پیشنهاد خودم بالا گرفتن پا در فریم 100 هستش که کمک میکنه پز اغراق شده تری داشته باشه) پای راست هم از فریم 109 تا 115 حالت بدی داره...(شکستگی های زیاد و حالتهای ناراحت)
2- بالاتر گرفتن دست در فریم 114 همراه با اغراق بیشتر (که فک کنم استفاده از فیلم خودت میتونه دلیلی باشه که این پز رئال در اومده و اغراق شده نیست)

ولی در کل انیمیتت از جایی که چوب بیسبال پرت میشه و سر و صدا شروع میشه، خیلی بهتر از نیمه ی اول در اومده
با توجه به اکشن بالای کار ای کاش به جای این کاراکتر از یه کاراکتر بدون صورت استفاده میکردی تا بیشتر روی حرکات بدنش وقت میگذاشتی (میدونم وقت کم گذاشتی ولی دوست دارم این انیمیت رو با حرکات بدن بهتر ببینم..پیشنهاد میکنم رو همین بیشتر کار کنی اصلاحاتی که به ذهنت میرسه رو انجام بدی و دوباره بذاریش تو سایت...)
ببخشید اگه ایرادهای شاید الکی گرفتم ولی خیلی دوست دارم کارهای کامل بذاریم تا هر نقطه ضعفی به ذهن بچه های سایت رسید رو بگیم تا کارهامون قوی تر شه (خودمم به زودی یه انیمیت میذارم تا نظراتتون و انتقاداتتون رو بشنوم!)

سلام، ممنونم که وقت گذاشتید و با دقت دیدین...
برای اینکه بدونید نظرتون برام مهمه ، تک تک مواردی رو که گفتین رفتم و توی مکس مجدد دیدم، با بعضی هاش موافقم اما بعضی هاشو متوجه نشدم، نمی دونم شماره فریمهامون شاید اختلاف داره.
راجع به میمیک هم با شما موافقم از این جهت که حرکت و حس بدون صورت باید دیده بشه و در اصل میمیک یک چاشنیه، اما من از این اصل چشم پوشی کردم به این دلیل که نیاز داشتم توی این پلان کمی هم از تجربیات میمیک استفاده کنم، چون همینطور که میدونید انیمیشن های ما در حس رسانی صورت بشدت ضعیف هستن (البته جدا از کارهای فردی) بیشتر هدفم این بود که دوستانی که کمتر با انیمیشن آشنا هستن ببینن که حس های صورت رو میشه بهتر از اون چیزی که الان در حال وقوعه هم اجرا کرد

و کلا اگه بخوام بگم، یک انیماتور همیشه در حال آموختن هست، و مسلما خود من اگر بخوام این پلان رو مجدد انیمه کنم، به نکات جدیدی توجه می کنم و سعی می کنم بعضی چیزها رو اضافه کنم...

باز هم ممونم از دقت نظر شما، بی صبرانه منتظر کار شما هستم...

آخرین ویرایش:

maya_22

Well-Known Member
خیلی عالی و قشنگ بود تو این مدت زمان هرچند به قول خودتون بهترم میشد در بیاریش

به امید موفقیت بیشتر تو یک دمو ریل خوب و حرفه ای

K.D.G

Member
آرمین جان کارت خیلی قشنگه..... مرسی ....

فقط با اجازت 2 تا نکته دیدم .....(من در حدی نیستم که نظر بدم )

1-حرکت دوربین به نظرم جای کار داشت ....
2- act های بهتری میتونستی واسه این موضوع پیدا کنی .... هر چند اینم خیلی قشنگه....

اما انیمت خیلی خوبه ..... مرسی :rose:

main

Well-Known Member
حق داری انتقاد پذیر نباشی. تو انیمیت کردن فوق العاده ای
::تاپ گالری::

arminAnim

کاربر متخصص
آرمین جان کارت خیلی قشنگه..... مرسی ....

فقط با اجازت 2 تا نکته دیدم .....(من در حدی نیستم که نظر بدم )

1-حرکت دوربین به نظرم جای کار داشت ....
2- act های بهتری میتونستی واسه این موضوع پیدا کنی .... هر چند اینم خیلی قشنگه....

اما انیمت خیلی خوبه ..... مرسی :rose:
مرسی از نظرت
گفتم که، تمام کارهای دنیا جای بهتر شدن دارن، مگر اینکه کار پیکسار باشه ;)

حق داری انتقاد پذیر نباشی. تو انیمیت کردن فوق العاده ای
::تاپ گالری::

ای بابا دیگه اونجورام نیستم! ممنون از لطف و نظرت، شما فوق العاده می بینی

*farshid*

کاربر VIP
خیلی خوب شده ... خسته نباشین ...
قسمت انفجار خیلی جالب بود

در مورد تاپ گالری هم باید بگم که ... تنها کارایی میرن تاپ گالری که کامل باشن ...ساختن انیمیشن کار سختیه یه همون نسبت هم رفتن کار انیمیشن به تاپ گالری سخت خواهد بود .
کار شما جنبه تست و تمرین داره

arminAnim

کاربر متخصص
خیلی خوب شده ... خسته نباشین ...
قسمت انفجار خیلی جالب بود

در مورد تاپ گالری هم باید بگم که ... تنها کارایی میرن تاپ گالری که کامل باشن ...ساختن انیمیشن کار سختیه یه همون نسبت هم رفتن کار انیمیشن به تاپ گالری سخت خواهد بود .
کار شما جنبه تست و تمرین داره

ممنون از توجه و نظر لطفتون

با شما به اندازه زیادی موافقم اما چند مساله هست
اول اینکه طبق این استدلالی که می فرمایید بنده هم می تونم ادعا بکنم که تمام کارهایی که در حال حاضر در تاپ گالری هستن ناقص هستن چون "انیمیشن " و "حرکت " ندارن و به رندر و مدل ختم شده اند، دقت داشته باشید که یک انیمیشن به خودی خود کامل هست و هیچ جای دنیا وقتی که نمونه ی "متحرک سازی" آماده می کنن،روی نور و مدل تمرکز نمی کنند و وقت نمیگذارند . بحثم سر نمونه کار یا کار کوتاه نیست، بله اگر من این کار رو بعنوان یک "فیلم کوتاه" ارائه کرده بودم می شد گفت که بدلیل عدم توجه به فضا، داستان و رندر ناقص هست اما این کار صرفا کاری از جنس "متحرک سازی " هست. همونطور که شما یک اثر مدل رو فقط در محدوده ی مدل مقایسه می کنید و یک اثر فضاسازی رو در محدوده ی فضاسازی مقایسه می کنید، همینطور باید یک کار "متحرک سازی" رو با خودش مقایسه بکنید. چرا که عرض کردم، اگر محدودیتی برای مقایسه وجود نداشته باشه پس کارهای حاضر در گالری برگزیده هم حرکت و موشن ندارند پس ناقص هستن....

شما بهتر از بنده می دونید ، که تولید یک اثر کامل انیمیشن با درنظر گرفتن تمامی موارد مثل داستان و کارگردانی و مدلسازی و فضاسازی و رندر ، کاری تیمی و گروهی هست و به هیچ عنوان در توان یک نیروی کاری منفرد نیست و تقریبا انجام چنین حجمی از کار توسط یک نفر غیر ممکن هست. پس نمی شه انتظار داشت که معیار های زیادی رو برای یک انیمیشنِ از دید شما "کامل" در نظر گرفت و باید محدوده ای خاص رو برای اون در نظر داشت که این محدوده هم برای یک کار انفرادی به "متحرک سازی" ختم می شه.

مساله ی دیگری هم که باید بگم، یک کار "کامل" و "با کیفیت" از دید شما چه چیزی هست؟ خیلی خلاصه میگم، آثاری که دوستان حرفه ای ما بعنوان رندر، مدلسازی و فضاسازی در تک فریم یا Still image انجام میدن با کارهای خارجی در بالاترین سطح قابل رقابت هست و بارها دیدیم که در سایتهای معتبری مثل CG Society هم برنده ی مقام شدن، اما آیا ما در مقوله ی انیمیشن هیچ اثری یا گروهی رو داریم که بتونه با کارهای هم جنس خودش در سطح جهانی برابری بکنه؟ این مطلب رو از این جنبه عرض کردم که شما در هنگام قضاوت باید سطح توانایی عمومی مخاطبینتون رو بسنجید، چرا که با معیارهای فعلی که نمونه اش رو در صحبتتون گفتید، نه الان بلکه تا 20 سال دیگه هم هیچوقت هیچ یک از کارهای انیمیشن ما به سطحی نخواهد رسید که قابل رقابت با کارهای خارجی باشه و عملا از رسیدن به گالری برگزیده -با معیارهای فعلی و تاحدودی هم نامشخص- باز خواهند موند.

مطلب بعد اینکه مادامی که آثار انیمیشن در بخش گالری شما نسبت به کارهای ثابت ، خیلی کمتر هستن، شما باید بهای بیشتری به قسمت های کمتر توجه شده - در این مورد متحرک سازی - داشته باشید تا این عدم توازن کمی رفع بشه

و در آخر هم میگم این کار به هیچ عنوان جنبه ی تستی نداشته ، بلکه سعی کردم تمامی تجربیات و آموخته های خودم در زمینه ی انیمیشن و متحرک سازی رو در اون بگنجونم تا کار کاملی از جنبه ی حرکت ارائه بدم. اگر به صحت گفته های بنده نا مطمئن هستید ، مثل مسابقات مدلینگ و فضاسازی، یک رقابت در قالب انیمیشن برگزار کنید تا تفاوت کسانی که در ابتدای راه انیمیشن هستند با کسانی که سالهاست در این مقوله در حال کسب تجربه و تلاش هستند معلوم بشه.

ببخشید سرتون رو درد آوردم، اما صحبت هایی بود که باید عنوان می شد. بی صبرانه منتظر ادامه ی این گفت و گو هستم

آخرین ویرایش:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
ممنون از توجه و نظر لطفتون

با شما به اندازه زیادی موافقم اما چند مساله هست
اول اینکه طبق این استدلالی که می فرمایید بنده هم می تونم ادعا بکنم که تمام کارهایی که در حال حاضر در تاپ گالری هستن ناقص هستن چون "انیمیشن " و "حرکت " ندارن و به رندر و مدل خطم شده اند.

+ + +

*farshid*

کاربر VIP
مطلب بعد اینکه مادامی که آثار انیمیشن در بخش گالری شما نسبت به کارهای ثابت ، خیلی کمتر هستن، شما باید بهای بیشتری به قسمت های کمتر توجه شده - در این مورد متحرک سازی - داشته باشید تا این عدم توازن کمی رفع بشه
http://forum.majidonline.com/search.php?searchid=4709307
اینا کارای امین هستند ...اگه بنا به مقایسه باشه کارتون با کار ایشون باید مقایسه بشه ... ایشون کارای انیمیشن کامل هم دارن که راهی تاپ گالری شده ...
کار شما کار خیلی خیلی خوبیه شکی درش نیست . ولی با معیار های ما برای ارسال به تاپ گالری خیلی فاصله داره

arminAnim

کاربر متخصص
http://forum.majidonline.com/search.php?searchid=4709307
اینا کارای امین هستند ...اگه بنا به مقایسه باشه کارتون با کار ایشون باید مقایسه بشه ... ایشون کارای انیمیشن کامل هم دارن که راهی تاپ گالری شده ...
کار شما کار خیلی خیلی خوبیه شکی درش نیست . ولی با معیار های ما برای ارسال به تاپ گالری خیلی فاصله داره

متاسفانه لینک فعال نیست، اگر می شه لینک دیگه ای بدید تا استفاده کنم
لطفا اون کار یا کارهایی رو که دقیقا منظورتون هست که باید مقایسه بشه لینک بفرمایید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا