خیلی زیبا بود حرکت ها هم خوب بود اما اگه فضا سازی بهتری داشت و بدنه کارکتر بجای یک رنگ کرم مثلا چوبی بود جلوه بهتری به کار میداد .تو نور هم میتونی بازنگری داشته باشی تا با فضایی که میسازی بهتر مچ بشه.
موفق و پیروز باشی
وی-ری جان خیلی ممنون از نظرت لطفت
اما راجع به فضا باهات موافق نیستم
انیمیشن مقوله ایه که خودش باید کاملا جداگانه ارائه بشه و ارزش گذاری بشه، هیچ موقع هیچ نمونه ی انیمیشنی رو نباید با فضای خوب (نور- لباس - جلوه های ویژه ) پُر کرد.اینطوری القا میشه که سازنده قصد داشته با پُر کردن فضا چشم رو از حرکت منحرف کنه تا ایرادهای حرکتش دیده نشه. من حتی دو دل بودم که صدا بگذارم روش یا نه. و حتی از Motion Blur هم استفاده نکردم، در صورتی که میدونی موشن بلار خیلی حس حرکت رو بیشتر می کنه. صرفا به این جهت که پوز ها داخل هم نرن و اگر کسی خواست بتونه موشکافانه ببینه و قضاوت کنه.
تنها زمانی باید از فضا استفاده بشه، که فضا در انیمیت کارکرد داشته باشه. یا شما بخوای یک کار کوتاه ارائه کنی که نمونه کاری برای همه ی توانایی هات باشه، اون موقع از مدل تا نور و انیمیت رو وقت میگذاری.
من اصرار دارم تا بچه های مجید آنلاین به انیمیشن فقط به دید انیمیشن نگاه کنن، انیماتوری کاریه که فقط به حرکت و حس خودش نیاز داره تا کاری کامل باشه، نه به هیچ چیز دیگه...
برای دلیل حرفهام هم اول استناد می کنم به نمونه انیمیشن های Animation Mentor ، و دوم به بخش شرایط نمونه کار شرکت پیکسار برای جذب انیماتور :
http://www.pixar.com/companyinfo/jobs/career_faq.html
خوندن همش مفیده اما من این بخشش رو می نویسم:
We’re interested in your animation ability – not your ability to model, shade and light
You’re applying for Animation? Well--show me good animation! Show me acting. Show me thinking. Show me a character that is alive. I don't care about lighting, modeling, shading, particle effects, or how clever you are. Blow me away with something I've never seen. An original character with a distinct personality!
QUOTE]
با سلام
كار خيلي خوبي بود
پوز هاي خيلي خوبي داشت بعد ديدن اين كار ذهنيتم نسبت بهت عوض شد
ممنون که دیدی،مرسی از لطفت...
مگه ذهنیتت نسبت به من چی بود ؟
سلام
خیلی خوب شده
اگر موقع افتادن با نیروی بیشتری به زمین برخورد میکرد عالی تر میشد.
خدا قوت
سلام ،مرسی از نظر و لطفت،
ممنون که دیدین...