تمرین اژدها

Mandana

Active Member
سلام خوبین؟:green:
منم در راستای مدتی که بیکارم تصمیم گرفتم یک کار جدید بزنم.امیدوارم مثل همیشه با نظرات و انتقاداتتون کمکم کنین... بیشتر برام حالت تمرینی داره برای اولین بار میخوام سعی کنم جونوری بجز کاراکتر شبه انسان بسازم.

طبق معمول بیس رو با زی براش زدم و بقیه ش رو هم همونجا ادامه میدم.

تا اینجای کار رو اینجا میذارم در مورد اناتومی و ایراداتش ممنون میشم کمک کنین.اناتومی که تموم بشه میرم سراغ دیتیل کار

پیشاپیش ممنون و موفق بباشین:rose:

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    36.8 کیلوبایت · بازدیدها: 37
  • 2.jpg
    2.jpg
    30.8 کیلوبایت · بازدیدها: 35
  • 3.jpg
    3.jpg
    20.6 کیلوبایت · بازدیدها: 38
  • 4.jpg
    4.jpg
    38 کیلوبایت · بازدیدها: 29
آخرین ویرایش:

Ali_CG

Well-Known Member
سلام . . .
ماشالا اژدها بارون شده
خوب شده، ولی به نظرم اگه گردن کشیده تر بشه بهتر میشه
دهنشم شبیه لاک پشتش کرده! اینم اگه کشیده تر بشه شاید بهتر شه!
با اون شاخهای بالای سرش اگه سرشو ببره بالا گردنش سوراخ میشه!
در کل خیلی خوبه :paint:

.Mohsen.

Member
بچه ها زدن تو کار پرورش اژدها :green:
آناتومی ماناومی حالیم نیس :green: به نظر من که خوب شده . البته به جز حالت دهنش که علی جونم گفتن :rose:

unknown_i3oy

Well-Known Member
عالیه . کاش تو ورکشاپ تصویر سازی کنام اژدهای ما بودی !! :دی

حتماً کارت رو توی مسابقه کنام اژدها شرکت بده
خیلی عالی شده

Gryphon

Member
اوووووووووووف ............ صاحاب کلش اومد:green:
اه چقدر اژدها دارن میسازن (حالا خوبه فقط دو نفر دارن اژدها میسازن!)
داغ دلمو تازه کردین، منم یه زمان میخواستم Toothless بسازم ولی modelsheet درست درمون گیرم نیومد بیخیالش شدم :cry::cry::cry:

خب بریم سراغ گیر دادن:
من با دهنش مشکل دارم، دهنش چسبیده به چشمش، البته کل سر هم انگار تناسب خوبی با بدن نداره انگار کوچیکه، شایدم قفسه سینه و پشت اژدها بزرگ شده، شایدم مشکل از گردنشه ( شایدم من زیاد اژدها ندیدم مشکل از خودمه!!!)
بالش هم یه کوچولو میتونه بزرگ تر باشه(نظر شخصی= به نظرم اژدها با بال بزرگ پر ابهت تره)
بعد دیگه ببینم چی میتونم گیر بیارم آهان! اون تیغ روی زانو هم بد شده
گریفون هستم بازمانده ای از قوم بنی اسراییل!!! تا مورد بعدی فعلا:rose::rose:

Mandana

Active Member
عالیه . کاش تو ورکشاپ تصویر سازی کنام اژدهای ما بودی !! :دی

حتماً کارت رو توی مسابقه کنام اژدها شرکت بده
خیلی عالی شده

اتفاقن اول قصد داشتم باسه اون مسابقه بسازم ولی خوب فرصت فکر نکنم بشه تا اون موقع تمومش کنم :دی ایشالاه سری آینده ;)
متاسفانه موقع ورکشاپ مشهد نبودم و الا خیلی دوست داشتم توی ورکشاپ باشم :( ممنون موفق باشین

اوووووووووووف ............ صاحاب کلش اومد:green:
اه چقدر اژدها دارن میسازن (حالا خوبه فقط دو نفر دارن اژدها میسازن!)
داغ دلمو تازه کردین، منم یه زمان میخواستم Toothless بسازم ولی modelsheet درست درمون گیرم نیومد بیخیالش شدم :cry::cry::cry:

خب بریم سراغ گیر دادن:
من با دهنش مشکل دارم، دهنش چسبیده به چشمش، البته کل سر هم انگار تناسب خوبی با بدن نداره انگار کوچیکه، شایدم قفسه سینه و پشت اژدها بزرگ شده، شایدم مشکل از گردنشه ( شایدم من زیاد اژدها ندیدم مشکل از خودمه!!!)
بالش هم یه کوچولو میتونه بزرگ تر باشه(نظر شخصی= به نظرم اژدها با بال بزرگ پر ابهت تره)
بعد دیگه ببینم چی میتونم گیر بیارم آهان! اون تیغ روی زانو هم بد شده
گریفون هستم بازمانده ای از قوم بنی اسراییل!!! تا مورد بعدی فعلا:rose::rose:

دیگه دیر اومدی تغییرات رو بهش دادم خوابم میاد میخوام برم بخوابم:دی شوخی
بی شوخی ببین دهنش بهتر شد یا نع؟دهنش باسه این چسبیده به چشمشه که مثلن قراره اقای اجدها خشمناک باشه(در اصل خانوم هستن ایشون)
موافقم بالها رو بازم بزرگتر می کنم
اون روز به یکی از بچه ها کار رو توی ایمیل نشون دادم گفت سرش بزرگه کوچیک کن.به نظر خودمم کوچولو باشه بهتره اونجوری سرش زیادی گنده میشه...

گردنشو تا جایی که هنوز شبیه غاز نشه دراز کردم.فرم صورت رو کشیده تر کردم خشن تر اش کردم.شاخهای بالایی رو هم بردم به سمت بالاتر و یکم به صورت حالت خشم بیشتر دادم.

موفق بباشین مرسی از همه نظرات کلی کمک می کنن:rose:

Untitled-1.jpg

پ.ن:مارو باش فکر کردیم فقط خودمون بی خوابی زده به سرمون نگو دوستان شب نشین جمعند :دی

smspersia

Member
سلام خسته نباشی
کار قشنگی شده
شاخ های اطراف گردنش خیلی خفن نشونش می ده ولی دهنش نشون می ده بی ازاره (چهار پنچتا دندون براش بزار )

کارات عالیه

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام خدمت استاد ماندانا. میگم چند تا ایراد به نظر من داره حالا شایدم درست نمیگم. نمای بالا چرا استخون زده بیرون قوض کمر داره!؟ بعد اینکه بالهاش چرا انگشت زده بیرون ازش؟!3تا انگشت. اون رو حذف کن. کلش رو هم بیشتر روش کار کن می تونه بهتر باشه. ولی یک تکسچر قرمز بخوره . یک اتیش هم با fumex از دهنش بیرون زده باشه توپ میشه. موفق باشی

Mandana

Active Member
چه خوبه استاد :دی
با مدلت راحت و ریلکس ارتباط برقرار کن
سادس !
خوبه ادامه بده ماندانا :green::paint:

مرسی:lol:!!! بار اولمه دارم غیر از کاراکترای انسان مانند میسازم.اناتومیش هنوز خوب دستم نیومده.جون؟واسه شما سادس حاجاقا.منه بیچاره صد بار ادیتش کردم:دی مرسی فرهادی:*

سلام خدمت استاد ماندانا. میگم چند تا ایراد به نظر من داره حالا شایدم درست نمیگم. نمای بالا چرا استخون زده بیرون قوض کمر داره!؟ بعد اینکه بالهاش چرا انگشت زده بیرون ازش؟!3تا انگشت. اون رو حذف کن. کلش رو هم بیشتر روش کار کن می تونه بهتر باشه. ولی یک تکسچر قرمز بخوره . یک اتیش هم با fumex از دهنش بیرون زده باشه توپ میشه. موفق باشی

سلام مهربون خوبی؟^.^
اره اون استخون نیست قراره ماهیچه باشه مثلن.هنوز روی اناتومی بدنش زیاد کار نکردم نخسوزن پشتش باید کلی روش کار کنم.خوب رفرنسی که از روش کشیدم انگشت داره به نظر خودمم کلی باحاله اون انگشتای سر بال.با مزه نیست خدایی؟:-/
چسب سرش رو کلن از اول دارم میسازم از سر قبلی خوشم نمی اومد زیاد.ایولللل سلیقه.منم با قرمز موافقم اژدها کلن قرمزش ابهت داره بقیه شون سوسولن:دی
خیلی وقته با fumefx کار نکردم تست می کنم حالا:-/ البته رندر اینو با کی شات یا سینما 4 دی میگیرم مجبورم اتیش رو بعدن با نیوک روش بکامپوزیتم:دی
مرسی کلی تو هم موفق بباشی:rose:

اینم یه سری ادیت جدید.سرش رو العان دوس دارم البته دیتیل نداره هنوز تازه میخوام دیتیل باضافم:}

Untitled-1.jpgUntitled-2.jpg

smspersia

Member
عالیه
از کارت خیلی خوشم میاد
قسمت بالهاش اینای که شبیه انگشت هستند - یه جوریه انگار به پشت هستند (برعکس)

حال کردم این همه دندون !!!!

اگه آناتومی انسانو بلد باشی بقیههمه مث همن که :دی
فک کن اژدها یه ادمه که با دساش هم راه میره !
یا یه سگو در نظر بگیر

دقیقن همونو اجرا کن
اما دیگه تو حجما ، حجمای اژدها رو پیاده کن

Mandana

Active Member
سلام استاد !
واقعا میتونی فوق العاده رو دیتیلش کار کنی
فقط یه سوال !
با تبلت میزنی یا پیسی؟

سلام.مرسی مهربون.نع با تبلت می زنم.با موس که آدم خون به جیگر میشه:green:

عالیه
از کارت خیلی خوشم میاد
قسمت بالهاش اینای که شبیه انگشت هستند - یه جوریه انگار به پشت هستند (برعکس)

حال کردم این همه دندون !!!!

دندوناش کوشولوئه خوب.فیل که نیست باسش عاج بذارم که خوب:دی
انگشتاش فکر کنم مدلش درست باشه.از روی این رفرنس کار کردم بالها رو:

dracopedia3.jpg

اگه آناتومی انسانو بلد باشی بقیههمه مث همن که :دی
فک کن اژدها یه ادمه که با دساش هم راه میره !
یا یه سگو در نظر بگیر

دقیقن همونو اجرا کن
اما دیگه تو حجما ، حجمای اژدها رو پیاده کن

اناتومیش بیشتر شبیه خر دریای شده :دی روش کار می کنم ببینیم چی ازین در میاد بالاخره:دی
مقسی سر می زنین همگی کلی قوت قلبه:دی

خوب منم اژدهام تموم شد اینم رندرش:

Untitled-1.jpg

شوخی کردم بابا چیچی رو تموم شد:))
یکم روی اناتومیش کار کردم گردنشو دراز کردم نمدونم العان اینجوری بهتره یا همون مدل گردن کوتاه؟

Untitl2ed-1.jpg
تا شب بیکارم روی اناتومیش وقت میذارم ببینم چی میشه:دی
ممنون و موفق بباشین همگی:rose:

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام
خیلی باحال شده.اما تو اون شاتی که اژدها از نمیای کناره خیلی بالهاش رو دوست ندارم شبیه کایت شده بنظرم.مثه کاغذ.
در کل خیلی دوست دارم ببینم آخر سر چه شکلی می شه.
مشتاقانه کارتونو دنبال می کنم:rose:

Mandana

Active Member
اناتومیش تقریبن تموم شده.چون تصمیم گرفتم به مسابقه هم برسونمش همزمان هم دیتیل میدم هم اناتومی رو درست می کنم:دی
پست اول رو آپدیت می کنم.میسی مهربونا.ممنون میشم ایراداتشو بگین تا برطرفشون کنم:rose:

موفق بباشین همگی

d1.jpgd2.jpgd3.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا