پشتیبانی تمرين ساده با زيبراش

Niyam

New Member
سلام دوستان اين دومين كاريه كه اينجا ميزارم وصرفا براي تمرين بود هدفم از اين كار ساخت ضورت بچه بود
اگه مشكلاتشو بگين ممنون ميشم:rose:

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    132.5 کیلوبایت · بازدیدها: 51

madmaster_3d

Well-Known Member
یک چند تا زاویه دیگه هم بزار. چون گوش به نظر مشکل داره. ولی قشنگ شده. البته خیلی به بچه نمی خوره اینگار :)

Mehran coyote

Well-Known Member
خسته نباشی
به یه ادم 14 15 ساله میخوره که همون بچه میشه :green:
به نظر من خوب شده
ادامش بده اگه قصدشو داری :rose:

mehdi3am

Member
بیس کار خوبه
امیدوارم با حوصله و وقت کافی به نتیجه مناسب برسه
موفق باشید

navanama

Active Member
خوبه من خوشم اومد فقط گوشه لبها تو آناتومی سورست اینجورین؟ شاید smooth تر بشه درست بشه

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام گونه هاش از حات اناتومی خارج شده یکم اما خیلی خوب شده موفق باشی
راستی واسه بچه اصلا به آناتومی نمیخوره بچه ها چشماشون بزرگ تر و مردمک دو برابر یک ادم بزرگ سال
اگه طر 15 تا 18 باشه یا اصطلاحا TeenAge باشه باید گونه ها رو نرم کنی مثل انمیشن های مانگا یا انیمه
صورت هاشون رو نگاه کن متوجه میشی

Mandana

Active Member
فرم بینی،لبها و استخوان فک به اون حالت پیرمردی داده با چشمهای بچه گانه.دهان کودک انحنا به سمت پایین و خط چین داره که برای افراد 30 سال به بالاست بیشتر...در کل خوبه ولی باید خیلی بیشتر دقت کنین و پیشنهاد می کنم اول از روی رفرنس جلو برید بعد کم کم کارهای ذهنی
موفق بباشید:rose:

Niyam

New Member
ممنون دوستاي گلم نظراتون خيلي واسم مفيده دستتوت درد نكنه
راستش الان نعكسو نگاه ميكنم واقعا اصلا شبيه بچه ها نشده :sad: يكم ديگه روش كار كردم عكسشو زير ميزارم
من يه مدت كوتاه كه دارم زي بي كار ميكنم تبلتم ندارم ببخشيد ديگه زياد خوب در نمي اد :-?
7.jpg
2.jpg

پیوست ها

• 3.jpg
    3.jpg
    88.6 کیلوبایت · بازدیدها: 9
آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام بهتر شد اما بازم اناتومی فکش بده مثل فک میمونه !!! باید عقب تر بره و اینکه بیشتر به یه 20 ساله میخوره تا نوجون واسه نوجون باید یکم با ریلکس کار کنی و چشم ها رو درشت کنی و لب ها بسته تر نگا خودت اصل سن از چشمهاش معلومه .

موفق باشی

بیشتر نوجوون نشون میده
از روبرو خیلی خوب شده
:evil::evil::evil:
کجاش به ن.ج.ن میخ.ره عقلا یه جوون میگفتی !!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا