درود
سوالات در indesign cs3 me می باشد.
سوال اول:
چطور می شود تمام نوشته های سند را یکجا تبدیل به cmyk کرد بدون اینکه با توجه به متفاوت بودن و سبک نوشته ها بخواهم تک تک انتخاب کنم. یعنی اول یکجا همه را تبدیل به cmyk کنم بعد هر قسمت متن را با توجه به موضوع به رنگ و سبک مورد نظرم تغییر دهم.
سوال دوم:
Bullet (بولت) یا همان شکلها وگلوله هایی از سند ورد وارد ایندیزاین کرده ام (در رابطه با پست قبلی) اما وقتی وارد ایندیزاین شده اند برنامه همگی را با رنگ صورتی های لایت یا مارک دار کرده است و علت آن هم بخاطر این است که همگی حالت bold به خود گرفته (با توجه به اینکه در سند ورد اصلا حالت bold نداشته اند و وقتی وارد ایندیزاین شده است اینطور شده است) و در ایندیزاین حالت regular برای این کاراکتر تعریف شده است.
حالا وقتی می خواهم در کادر find/change همه را با یک مورد اصلاح شده عوض کنم نمی توان در قسمت اول که (مورد غلط و های لایت شده موضوع و کاراکتر مورد نظر) حالت bold را تعریف کرد و به برنامه گفت که تمام این کاراکترها را که bold هست را در نظر بگیرد. خوب حالا در این موارد چطور باید به ایندیزاین فرمان داد که این مشکل بدون انتخاب دستی و وقت گیر و البته طاقت فرسا رفع شود چون دو سند بلند دارم که نزدیک به (ده هزار) کاراکتر این چنینی دارد.
سوال سوم:
بعد از پایان کار یک کتاب یا مجله و گرفتن خروجی pdf چطور باید فهمید که کدام قسمتهای متن هنوز مثلا رنگش rgb هست یا هر مشکلی دیگر که ممکن هست کار را در نهایت خراب کند تا رفع نمایم یا اینکه کدام قسمت از نوشته ای جا افتاده است و باید به آن قالبی از paragraph style یا character style اعمال می شده و نشده است؟
سوال چهارم:
گزینه auto page number در نسخه cs3 me کجا است؟ من از این مسیر شماره گذاری می کنم type < insert special character < marker ولی در این قسمت auto page number نبود.
با سپاس فراوان
بدرود
درود به دوستان
من مدت زیادی هست با این دیزاین کار میکنم و کار مجله و کتاب انجام میدم . امیدوارم بتونم کمکتون کنم .
در مورد سئوال اولتون . شما میتونید یک استایل تعریف کنید برای نوشتتون و این استایلو به همه نسبت بدین . حالا اگه استایل بلدی که هیچ و گرنه بگو اونم توضیح بدم .
در مورد سئوال دوم میتونید فایل ورد را از طریق place وارد این دیزاین کنید و در پنجره آپشن اون گزینه remove formatting را علامت دار کنید . با این کار استایل و کاراکترا به صورت خام در می یاد و میتونید خودتون هر جا لازم دیدید بولت بذارید . بازم اگه بلد نبودی بگو آموزش اونم بزارم برات .
در مورد سئوال سوم:
بعد از صفحه آرایی برای حصول اطمینال از درستی لینک ها و رنگ ها میتونی prefight بگیری . از منوی file گزینه preflight رو کلیک کن . این دیزاین سندتو کامل چک میکنه و در صورت داشتن این اشکالات بهت اخطار میده
1) گم شدن فونت
2) استفاده از رنگ rgb و عکسی که مد رنگی اون rgb باشه
3) استفاده از رنگ پنتون و غیر از رنگ cmyk
در قسمت لینک ها کامل بهت میگه که چه عکسی با چه فورمتی با چه مد رنگی و در چه صفحه ایی خطا داره .
در مورد سئوال چهارمت :
برای شماره صفحه اتوماتیک از این مسیر برو :
Tyepe>special character> markers> current page number
بازم سئوال داشتی هستم خدمتتون .
موفق باشید ...