تمامی کسانی در مورد انیمیشن ماهر هستند

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
من پیشنهاد میکنم یه چندسال دیگه تمرین کنید بعد اقدام به همچین کاری بکنید، البته این روحیه و پشت کارتون قابل تحسینه.

TIK20

Member
من پیشنهاد میکنم یه چندسال دیگه تمرین کنید بعد اقدام به همچین کاری بکنید، البته این روحیه و پشت کارتون قابل تحسینه.
چرا واسه اینکه دیگران دست به کار شوند!
مگه نمونه کارام بدن​

آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
منظورتونو نفهمیدم، از علامت های ؟ ! ، . و... استفاده کنید تا مفهوم حرفتون به مخاطب برسه.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
برای شروع بد نیستن، اما برای ساخت انیمیشن و ایجاد Workgroup باید حداقل خودت بتونی یک انیمیشن کوتاه و قشنگ بسازی. یعنی 3 - 4 سال دیگه بهش فکر کن.

TIK20

Member
برای شروع بد نیستن، اما برای ساخت انیمیشن و ایجاد Workgroup باید حداقل خودت بتونی یک انیمیشن کوتاه و قشنگ بسازی. یعنی 3 - 4 سال دیگه بهش فکر کن.

توچند تا نمونه کار بزار ما هم یا بگیریم

elya3

Well-Known Member
توچند تا نمونه کار بزار ما هم یا بگیریم

دوست عزیز برای ساخت یه فیلم نیاز به تخصص و تجربه کافی هست چرا ناراحت میشین؟
نمونه کاراتون همیشه با بقیه بسنجین، بالا خره هر کسی نمونه کارش نشان دهنده تجربه و دانششه، شما هم برا ارائه یه نمونه کار خوب و تشکیل یک تیم نیاز به تجربه بیشتر دارین ونباید از حرف دوستان ناراحت بشین اینطوری نمیتونین پیشرفت داشته باشین...

TIK20

Member
ناراحت نشدم گفتم فقط چند نا نمونه کار بزاره مقایسه کنم

آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
من قصد همکاری ندارم که نمونه کار بذارم، اما همونطور که قبلا گفتم کارهای قدیمیم توی گالری هست میتونید یه سر بزنید. ضمن اینکه من با وجود 5 سال تجربه هنوز اعتماد به نفسم به اندازه ی شما نشده...

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام ، دوسا عزیز اعتماد به نفست واقعا قابل ستایشه ، گروه نمونه ؟؟؟

فکر میکنی تو ایران گروه نمونه وجود نداره ؟؟؟ همین استادی که انیمیشن سیاه ساکتی ، که اشغال ترین انیمیشنی که تو کل عمرم دیدم ، توی ژاپن داور مسابقات انیمیشنه ، و انیمیشن های پیکسار و دیزنی رو برسی میکنه ، فکر میکنی کم وظیفه ایه ؟؟؟
هستن کسایی کـــه خیلی خیلی حرفه ای ان ولی کارهاشون مثل اینهاین که شما گذاشتی چرا چون حمایت نمیشن ، کی حمایت میکنه شما ، شما حقوق میدی ، شما مجوز میگیری ، کجا رندر میگیری ؟؟؟ و ... ؟؟؟
میای میگی همینطور بیاییم و واسه ایران عزیزمون یه انیمیشن شاخ بسازیم که کف جهان ببره و ....
که چی ؟؟؟؟ که مسولین بگن انیمیشنت به درد عمت میخوره !!!!!!! چون چیزی که اونها میخوان نیست !
یکم واقع بین باش ، شرکت انیمیشن و ...
اگه واقعا میخوای خوب باشه باید شخصا خودت بدون مجوز و ... اینها عمرت رو بزاری و یک انیمیشن بدی که اونموقع اینقدر دنیا ( هالیوود و ... ) پیشرفت کردن که شما با تکنیک ها حالا مثلا پیشرفتت برسی بهشون
و یک انیمیشن شاخ بدی .

الان ایران داره یک انیمیشن میسازه به اسم blood of the eden همش با مایاست خیلی عال کار میشه اما بازم اونجوری که باید حمایت بشه نمیشه چون تا 4 سال بعد که اینها تازه رندرشون تموم میشه و
میدن بیرون ببین هالیوود چی داده ، منظورم میدونی چیه ، انیمیشن های امسال رو اگه دیده باشی وحـــــــــــــــــــــــشـــــــــت ناک قوی ان نه از نظر انیمیشن و تکنیکی از نظر کلی ، داستان ، واقعا عجیب عالی کار شدن .

اما یک نصیحت از منه آماتور : اگه بخوام بدون کنایه و رو راست بگم شما یک آماتوری هنوز و به نظر من یه 10 سالی زمان لازمه تا بشی یک پرو تا بتونی با یک گروه پرو کار کنی و بعد یک انیمیشن شاخ بدی ، سطح سنجیت هم با من نیست
اگه کار های خودتو با نمونه های evermotion یا همین سایت مقایسه کنی ....
من که 7 ساله دارم کار میکنم هنوز آماتورم نمیگم بارمه اما دوست عزیز هر چیزی راهی داره یکهو جرقه زد که نمیشه گفت آره برم تو سایت حرفه ای هارو جمع کنم و یک انیمیشن توپ بدیم و ... بترکونیم .

حالا به هر حال ارزوی موفقیت واسه تیمت و امید وارم به هدفت برسی !!!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا