سلام ، دوسا عزیز اعتماد به نفست واقعا قابل ستایشه ، گروه نمونه ؟؟؟
فکر میکنی تو ایران گروه نمونه وجود نداره ؟؟؟ همین استادی که انیمیشن سیاه ساکتی ، که اشغال ترین انیمیشنی که تو کل عمرم دیدم ، توی ژاپن داور مسابقات انیمیشنه ، و انیمیشن های پیکسار و دیزنی رو برسی میکنه ، فکر میکنی کم وظیفه ایه ؟؟؟
هستن کسایی کـــه خیلی خیلی حرفه ای ان ولی کارهاشون مثل اینهاین که شما گذاشتی چرا چون حمایت نمیشن ، کی حمایت میکنه شما ، شما حقوق میدی ، شما مجوز میگیری ، کجا رندر میگیری ؟؟؟ و ... ؟؟؟
میای میگی همینطور بیاییم و واسه ایران عزیزمون یه انیمیشن شاخ بسازیم که کف جهان ببره و ....
که چی ؟؟؟؟ که مسولین بگن انیمیشنت به درد عمت میخوره !!!!!!! چون چیزی که اونها میخوان نیست !
یکم واقع بین باش ، شرکت انیمیشن و ...
اگه واقعا میخوای خوب باشه باید شخصا خودت بدون مجوز و ... اینها عمرت رو بزاری و یک انیمیشن بدی که اونموقع اینقدر دنیا ( هالیوود و ... ) پیشرفت کردن که شما با تکنیک ها حالا مثلا پیشرفتت برسی بهشون
و یک انیمیشن شاخ بدی .
الان ایران داره یک انیمیشن میسازه به اسم blood of the eden همش با مایاست خیلی عال کار میشه اما بازم اونجوری که باید حمایت بشه نمیشه چون تا 4 سال بعد که اینها تازه رندرشون تموم میشه و
میدن بیرون ببین هالیوود چی داده ، منظورم میدونی چیه ، انیمیشن های امسال رو اگه دیده باشی وحـــــــــــــــــــــــشـــــــــت ناک قوی ان نه از نظر انیمیشن و تکنیکی از نظر کلی ، داستان ، واقعا عجیب عالی کار شدن .
اما یک نصیحت از منه آماتور : اگه بخوام بدون کنایه و رو راست بگم شما یک آماتوری هنوز و به نظر من یه 10 سالی زمان لازمه تا بشی یک پرو تا بتونی با یک گروه پرو کار کنی و بعد یک انیمیشن شاخ بدی ، سطح سنجیت هم با من نیست
اگه کار های خودتو با نمونه های evermotion یا همین سایت مقایسه کنی ....
من که 7 ساله دارم کار میکنم هنوز آماتورم نمیگم بارمه اما دوست عزیز هر چیزی راهی داره یکهو جرقه زد که نمیشه گفت آره برم تو سایت حرفه ای هارو جمع کنم و یک انیمیشن توپ بدیم و ... بترکونیم .
حالا به هر حال ارزوی موفقیت واسه تیمت و امید وارم به هدفت برسی !!!