تماشای ماهواره و تلویزیون از اینترنت

manammammad

Member
یکی از حس های زیبایی که خودم دارم و ازش خیلی لذت میبرم ، اینه که توی هر کاری وارد میشم که برام جدیده ، حسابی حس فوزولیم گل میکنه و میرم شیرجه توی همه مسایل اون کار و از همه چیزش سر در میارم.

چند روز پیش بالاخره رفتم بازار و یه دونه وبکم خریدم. حالا رفتم توی کار نرم افزارهای مختلف کار با وبکم و کارای جاسوسی و عجیب و غریب با وبکم. اگر نرم افزار جالبی در این زمینه پیدا کردم حتما براتون در اینجا برای دانلود قرار میدم.قبلش خودم باید مدتی تستش کنم که در شرایط مختلف جواب میده یا نه و بعد برای دانلود در اینجا قرارش بدم.
چند ماهی هم میشه که اینترنت پر سرعت ای دی اس ال خریدم و حالا میخوام نرم افزاری رو بهتون معرفی کنم که با اینترنت ای دی اس ال میتونید همه کانالهای تلویزیونی دنیا رو ببینید.اعم از کانالهای کابلی و آموزشی و کودکان و مذهبی و چیزای دیگه که البته باید سنتون بالاتر از ۱۸ باشه و اگه یه وی پی ان هم داشته باشید میتونید اطمینان داشته باشید که همه کانالهاش میبینید. حتی همه کانالهای ماهواره و تلویزیونی ایران. میتونید بر حسب کشور هم انتخاب کنید تا کانالهای مربوط به اون کشور رو ببینید و خیلی امکانات دیگه و حتی امکان آپدیت و اضافه شدن کانالها.
ae00c4048692.jpg
دانلود نسخه کامل این نرم افزار :
بدون پسورد​

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
خیلی چیز خفنیه!
برای من اکثر شبکه ها این ارور رو میده.
مال چیه ؟

Untitled.jpg

manammammad

Member
خیلی چیز خفنیه!
برای من اکثر شبکه ها این ارور رو میده.
مال چیه ؟

untitled.jpg

دوست من .این پیغام خطا بخاطر اینه که اینترنتی که دارین ازش استفاده میکنین ، سایت نمایش دهنده این کانال رو فیلتر کرده.من در همچین لحظاتی از یه وی پی ان برای خلاصی از دست فیلتر استفاده میکنم و این کانالها رو هم میتونم ببینم

nima_dsnr

کاربر VIP
من فکر میکردم مشاهده آنلاین برنامه های ماهواره هست!
ولی این یه چنتا کلیپ هست که نشون میده!!!
اگه 5 دقیقه دیگه روی همون کانال دوباره کلیک کنید دوباره همون تصاویر 5 دقیقه پیش از اول شروع میشه.

nil1341

New Member
دوست من .این پیغام خطا بخاطر اینه که اینترنتی که دارین ازش استفاده میکنین ، سایت نمایش دهنده این کانال رو فیلتر کرده.من در همچین لحظاتی از یه وی پی ان برای خلاصی از دست فیلتر استفاده میکنم و این کانالها رو هم میتونم ببینم

سلام لطفا در باره وی پی ان مورد استفاده خودت توضیح بیشتر بده ممنون

Darkknight

Member
هیچ برنامه کاملی وجود نداره که بطور مستقیم کانال های تلویزیون رو نشون بده
بیشتر برنامه هاشون ضبط شده هست

جدیدترین ارسال ها

بالا