بی بی کد تلخ...

Hamed

Active Member
درود

برای همه اتفاق می افته که بچگیشون یادشون بیاد (اوایل ده هفتاد و بیمارستان های قدیمی و دلگیر)...مثله یک صحنه یا یک حادثه تلخ...من بهتر میدونم من کمتر حرف بزنم...

رندر جدید

75869285699563328147.jpg

علی علی

آخرین ویرایش:

emadmax

Well-Known Member
سلام
دشمنت حادثه ی تلخ ببینه.

دقیقا اون حسی رو که میخوای رو القا میکنه . فقط من جنس کفسازی قسمت زیر تخت رو متوجه نشدم چیه!؟

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
جالب شده حامد جان، خسته نباشی.
من فقط زیاد با متریال های پرده و دیوار حال نکردم.
متریال دیوارت زیادی برجستگی داره به نظر من، متریال پرده هم توی بیمارستانا که اگه پشت پرده پیدا باشه که دیگه نیازی به پرده نیست :green:
توی اکثر بیمارستانا هم از پنجره بیرونو که نگاه کنی عمومن درخت می بینی، کاش شما هم پشت پنجره ات یه درختی چیزی می ذاشتی.
ولی بازم من با کارت حال کردم، یه حس مرموزی توش بود، که مجبور می کرد آدمو به فکر کردن.
شاد باشی و موفق.

E-power

کاربر متخصص
درود.
مرسی از دعوتت .
حامد جان قشنگ شده . حسی رو که میخواستی منتقل میکنه.
فقط همونطور که دوستان گفتند متریال بعضی قسمتها مناسب نیست. مثل پرده .
به نظرم پنجره خوب نیست . پشتش مشخصه خالیه
کاش متریال تخت هم کثیف و زنگ زده بود :green:
موفق باشی

Hamed

Active Member
سلام
دشمنت حادثه ی تلخ ببینه.

دقیقا اون حسی رو که میخوای رو القا میکنه . فقط من جنس کفسازی قسمت زیر تخت رو متوجه نشدم چیه!؟

درود
کوچیکم
من متوجه منظورت نشدم...جنس کف کلا سنگه عزیزم...زیر پایه ها تختم چهار تا لاسیتیک ریزه که عموما زیر پایه قرار میگیره...

علی علی

Hamed

Active Member
جالب شده حامد جان، خسته نباشی.
من فقط زیاد با متریال های پرده و دیوار حال نکردم.
متریال دیوارت زیادی برجستگی داره به نظر من، متریال پرده هم توی بیمارستانا که اگه پشت پرده پیدا باشه که دیگه نیازی به پرده نیست :green:
توی اکثر بیمارستانا هم از پنجره بیرونو که نگاه کنی عمومن درخت می بینی، کاش شما هم پشت پنجره ات یه درختی چیزی می ذاشتی.
ولی بازم من با کارت حال کردم، یه حس مرموزی توش بود، که مجبور می کرد آدمو به فکر کردن.
شاد باشی و موفق.

درود
منت گذاشتی جیگرم:rose::rose::rose:
ممنونتم ایولا من نمیدونم چرا همش پشته پنجره یادم میره...تو کار قبلیم که رفت گالری پنجر کاراش مونده بود...ماندانا یادم انداخت...
متریال پرده حق با توه باید کمی تیره باشه چون دوست دارم این کارمو خیلی زیاد حتما این ادیتارو انجام میدم و رندر جدید آپ میکنم...

علی علی

Hamed

Active Member
درود.
مرسی از دعوتت .
حامد جان قشنگ شده . حسی رو که میخواستی منتقل میکنه.
فقط همونطور که دوستان گفتند متریال بعضی قسمتها مناسب نیست. مثل پرده .
به نظرم پنجره خوب نیست . پشتش مشخصه خالیه
کاش متریال تخت هم کثیف و زنگ زده بود :green:
موفق باشی

درود
به علمت ایمان دارم...:rose::rose::rose:
فکرت خوبه به صحنه میاد البته پشتش خالی نیست فقط رنگه...منتظر ادیت جدید باش...ایده جالبی دادی...

علی علی

.:BehzAd:.

Active Member
سلام حامد عزیز خوبی؟

چه فضایی خوبی چه حس خوبی

پس این بود اونی که میگفتی

با همون تنظیماتی که گفتی رندر گرفتی؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.حامد رندر خوبی شده.اما کدر هست کارت.کنتراست نداره.با expontial کار میکنی؟؟
ببین برای چنین کارهای خاصی باید روی زمینه رنگ خیلی بازی کنی.این رنگ فقط یه اتاق کم نور هست. به نظرم با Nik Color EFX کار کن یه ذره کار کن ببین چی میشه.
با ذغالت یه رندر خوب دیگه بگیر:lol:

Hamed

Active Member
درود
مرسی بهزاد...
آره حتما تنظیمات کارو میزارم چون واقعا نتیجه که میده عالی و با سرعت واقعا باور نکردنی...دوستش دارم...:rose::rose::rose:

علی علی

ALI_TAKHTI

Active Member
از متریال زیر تخت که چشم پوشی کنیم.کار عالی شده.
میدونی من رو یاد حنه های بازی هیت من میندازه.

hossein j j

Active Member
سلام استاد، بازم یه کار فوق العاده ی دیگه ،ممنونم از دعوتتون ... :rose:
کلا من خودم با تلخی و حوادث تاریک گذشته زیاد حال نمی کنم ، اما کارای شما حضرت آقا، یه حسی رو به آدم القا میکنه که نمیتونی ساده از کنارش رد بشی ، یه حسی که باید بعد از دیدن کار چند دقیقه با خودت کلنجار بری تا درکش کنی ... :-?
این جزو یکی از دلی ترین کارهات هست که میدونم با یه عشق ساختی و قبلش روش تفکر و تامل کردی :paint: ، پس به همین دلیل شایسته ی تاپ گالری هست ...
من حقیر خیلی کمتر از اونم که بخوام راجع به کار استادی چون شما نظر بدم، ولی ایده E-power عزیز خیلی جالب بود و نظرات آقا عارف گل که اگه توی این کار اجرا بشه کارو خیلی واقعی تر خواهد کرد ، به اعتقادم اگه بخوای یه کم بری عقب تر و زمان جنگ ،اگه چند لکه خون بپاشی روی کف شاید جالب بشه ، اما من خودم با جنگ و خون کلا مخالفم!
با سپاس فراوان استاد مسلم و بی تردید ... :rose:

abbasi_0912

Active Member
سلام حامد جان
از کارت خوش اومد، کاری به بحث 3D ندارم دوستان گفتند
اما اینکه توی این چند کار اخیرت داری سعی میکنی یک حس خاص رو با توجه به تکنیک هایی که بلدی به بیننده القا کنی خیلی خوبه
من این سبک کارها رو که حرف برای گفتن داره می پسندم، نمیخوام زیاد برم تو بحث کانسپت و... اما عکس و کاری که حرفی نداشته باشه با یک نگاه گذرا عمرش تموم میشه اما وقتی حرفی برای گفتن داشته باشه در همان نگاه اول در ذهن نقش میبنده

تلاشت قابل تقدیره اما هنوز خیلی جای کار داره میدونم که میتونی و با اونجایی که باید میرسی

همون طور که دوستان گفتن سعی کن به جزئیات بیشتر توجه کنی، کارهات یکم جزئیات کمی داره
فراموش کردن کوچکترین جزئیات باعث میشه حرف اصلی کار ناتمام بمونه

موفق باشی :rose:

سلام حامد کارت قشنگ ولی خیلی جالب من بیشتر یاد
فیلم اره می افتم :green: یا آزمایشگاه نازیست ها تو جنگ جهانی دوم
واقعا وحشتناک بود
کارتم قشنگ شده تنظیماتت چیه حامد؟لو بده

Farrokh

Active Member
همه چیزش واقعا خوبه

به جز یه مساله

کادر بندی و موضوعیت

الان کار موضوعیت نداره
توی یه همچین کار هایی یک عنصر بسیار شاخص توی کادر قرار می گیره
کاملا نورانی و کاملا شارپ . برای اینکه به کار موضوعیت و هویت بده

الان کار فضای رها شده ی زیادی داره
یه مقداری لنز تله تری لازم داره . موفق باشی
بازم می گم همه چیزش عالیه جز این

Hamed

Active Member
همه چیزش واقعا خوبه

به جز یه مساله

کادر بندی و موضوعیت

الان کار موضوعیت نداره
توی یه همچین کار هایی یک عنصر بسیار شاخص توی کادر قرار می گیره
کاملا نورانی و کاملا شارپ . برای اینکه به کار موضوعیت و هویت بده

الان کار فضای رها شده ی زیادی داره
یه مقداری لنز تله تری لازم داره . موفق باشی
بازم می گم همه چیزش عالیه جز این

درود
منت گذاشتی فرخ جان:rose::rose::rose:

واقعا ریز بینانه حرف زدی...و نکته حرفه ای رو عنوان کردی...هنوز دارم بهش فکر میکنم...:shock::shock::shock:

علی علی

جدیدترین ارسال ها

بالا