تقويم تبليغاتي !

سلام
اين تقويم تبليغاتي در اندازه 50*35 طراحي و چاپ شده.
خوشحال ميشم مشكلاتش رو بهم گوشزد كنيد.

براي نمايش عكس در اندازه بزرگتر روي اون كليك كنيد!

taghvimz.jpg

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
نمیدونم چرا روی عکس که کلیک میکنم نشونش نمیده!

ولی توی همین تصویر کوچیک هم بخوام نظر بدم باید بگم که کار قشنگ و خوش آب و رنگی شده.

فقط من اگر جای شما بودم بجای این گلهای فعلی از گل سنبل استفاده میکردم که بیشتر نماد ایران و نوروز باشه.

ولی همین گل هم بسی قشنگ شده!

در مورد جزئیات هم میذارم هر موقع لینک رو تونستم درست ببینم.

موفق باشی.

Erfan

Active Member
سلام
کار قشنگی شده ... من که خیلی خوشم اومد !!!

سال خوبی داشته باشی ...

عرفان:rose:

خوشحالم كه اساتيدي مثل شما درباره كارم نظر دادن ... و حالا كه روم باز شده 1 تقويم ديواري ديگه و يك جيبي (هفتگي) رو هم(به زودي) ميذارم تا نقد بشه!
راستي من عكسها رو تو آپلود سنتر مجيد آنلاين ريختم نمي دونم چرا بزرگترش رو نشون نمي ده؟؟؟؟

GFX Master

مشتاقانه منتظر دیدن کارهاتون هستم.

برای عکس هم لطف کنید یه بار دیگه توی آپلودسنتر آپلود کنید و لینک بدید. ممکنه لینک مشکل داشته باشه.

راستی یادتون باشه حتما طرح رو بصورت rgb آپلود کنید نه cmyk.

موفق باشید.

سلام
کارت خیلی قشنگ شده
4014.gif
اما من اون گلش رو دوست نداشتم
6751.gif
(نظر شخصیه منه البته ها)
خسته نباشی:rose:

shenkli

New Member
در یه جمله" کار بروزی بود"

ویرایش شد
برای نظر خواهی لطفا یه تاپیک جدید ایجاد کنید.
سارا

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MEGA WAVE

Active Member
طرحت خوبه واقعاً خوب شده عزیزم ... ولی من این سبک طرح رو نمیپسندم یکمی از نظر بصری ضعیفه ...

سال جدیدت مبارک باشه ...

:rose:

shenkli

New Member
البته چاپش کردم و از نظر بصری خوب شده.باعث افتخار که اساتیدی مثل شما در مورد کار من نظر میدن

سلام عيدتون مبارك و ممنون از نظراتتون
اول اينكه لينك تقويم اولي اصلاح شده و ميشه بزرگش رو هم ديد.
دوم : اينم 1 تقويم ديگه (البته قسمتهاي تبليغاتش رو حذف كردم ) اين تقويم در اندازه 50*35 روي گلاسه سنگين چاپ و ايمباس شده.
براي نمايش در اندازه بزرگتر روي عكس كليك كنيد.

taghvimno22.jpg

GFX Master

این هم طرح قشنگ و خوش آب و رنگی شده. تبریک میگم.
واقعا لذت بردم از طراحی و رنگ آمیزی کار.

فقط دوست عزیز لطف کنید و کارهایی رو که برای نظرخواهی میذارید یکمی با سایز کوچیک تر بذارید.

به 2 دلیل:

1- بچه هایی که دیال آپ دارن بتونن ببین و نظر بدن.

2- زیاد دیده شده که کارهای بچه ها توسط یه سری افراد سودجو بدون اجازه برداشته و چاپ و استفاده میشه!
ولی شما اگر طرحتون رو کوچیک تر بذارید کسی نمیتونه برای چاپ ازشون استفاده کنه.

موفق باشید.

MEGA WAVE

Active Member
البته چاپش کردم و از نظر بصری خوب شده.باعث افتخار که اساتیدی مثل شما در مورد کار من نظر میدن

مگه بعد از چاپ طرحتو تغییر دادی که بعد از چاپ از نظر بصری درست شد ؟؟؟ ( شاید برداشتت از حرف من اشتباه بوده ، من منظورم به نوع طراحی بود نه کیفیت چاپ )

میدونم جاش اینجا نیست ، اما ایا در ست برداشت کردم که Moonlight و Shenkli یه نفر هستند...

از اینا که بگذریم تقویم دومی خیلی قویتر از اولی هست ... هرچند میتونه خیلی بهتر از این بشه.

میدونم جاش اینجا نیست ، اما ایا در ست برداشت کردم که
Moonlight و Shenkli
؟ یه نفر هستند

.
یعنی یه نفر با دوتا نام کاربری فعالیت کنه؟فکر نکنم دوس جون
6077.gif
6077.gif
6077.gif

من تقویم قبلی رو بیشتر دوست داشتم
6262.gif
اخه این خیلی طرحش تکراریه
6196.gif
(من خیلی دیدم تو این مایه ها)​

shenkli

New Member
نه ما 2نفر نیستیم.من مدتی که عضو این انجمن هستم.اما همیشه میترسیدم که بیام اینجا،آخه ماشالا دوستان همه حرفه ای هستن و من هنوز آماتورم.دوست دارم فعالتر بشم البته اگه بیشتر کمکم کنید.

پس من درست متوجه نشدم.میشه منظورتون از دید 'بصری' بگید تا من هم یه چیز جدید یاد بگیرم

سلام دوستان
shenkli عزيز چرا ميگي : نه ما 2 نفر نيستيم ؟؟؟؟؟؟ مگه من و شما يه نفريم؟ يعني 1 نفر با 2 اسم كاربري؟؟؟؟؟؟
Mega wave عزيز منظورتون از ديد بصري طرح من بود و يا shenkli ؟
من طرح shenkli رو اصلا نديدم چون گويا عكس پاك شده بود.
اما اگه منظورتون طرح منه ممنون ميشم نقاط ضعف رو بهم گوشزد كنيد.
اما در مورد توصيه سارا خانم كه فرمودن سايز عكس رو كوچكتر بگيرم دليل اول كاملا قانع كننده است اما براي دليل دوم بايد بگم روي اينگونه طرح ها (تقويم) تعصب زيادي ندارم كه بقيه هم استفاده كنن يا الگو بگيرن چون من خودم هنوز شاگرد هستم و از دوستان درس ياد ميگيرم و اين طرحها هم با امضاي من چاپ و توزيع شده حتي بعد از چاپ به درخواست چاپخونه فايل PSD (ماهها) رو بهشون دادم تا استفاده كنن. شايد عمل خير محسوب بشه.
با تشكر از دوستان عزيز

ادامه ... تقويم جيبي

تقويم جيبي به تاپيك جديد منتقل شد

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا