خوشحالم كه اساتيدي مثل شما درباره كارم نظر دادن ... و حالا كه روم باز شده 1 تقويم ديواري ديگه و يك جيبي (هفتگي) رو هم(به زودي) ميذارم تا نقد بشه!
راستي من عكسها رو تو آپلود سنتر مجيد آنلاين ريختم نمي دونم چرا بزرگترش رو نشون نمي ده؟؟؟؟
سلام عيدتون مبارك و ممنون از نظراتتون
اول اينكه لينك تقويم اولي اصلاح شده و ميشه بزرگش رو هم ديد.
دوم : اينم 1 تقويم ديگه (البته قسمتهاي تبليغاتش رو حذف كردم ) اين تقويم در اندازه 50*35 روي گلاسه سنگين چاپ و ايمباس شده.
براي نمايش در اندازه بزرگتر روي عكس كليك كنيد.
این هم طرح قشنگ و خوش آب و رنگی شده. تبریک میگم.
واقعا لذت بردم از طراحی و رنگ آمیزی کار.
فقط دوست عزیز لطف کنید و کارهایی رو که برای نظرخواهی میذارید یکمی با سایز کوچیک تر بذارید.
به 2 دلیل:
1- بچه هایی که دیال آپ دارن بتونن ببین و نظر بدن.
2- زیاد دیده شده که کارهای بچه ها توسط یه سری افراد سودجو بدون اجازه برداشته و چاپ و استفاده میشه!
ولی شما اگر طرحتون رو کوچیک تر بذارید کسی نمیتونه برای چاپ ازشون استفاده کنه.
نه ما 2نفر نیستیم.من مدتی که عضو این انجمن هستم.اما همیشه میترسیدم که بیام اینجا،آخه ماشالا دوستان همه حرفه ای هستن و من هنوز آماتورم.دوست دارم فعالتر بشم البته اگه بیشتر کمکم کنید.
پس من درست متوجه نشدم.میشه منظورتون از دید 'بصری' بگید تا من هم یه چیز جدید یاد بگیرم
سلام دوستان
shenkli عزيز چرا ميگي : نه ما 2 نفر نيستيم ؟؟؟؟؟؟ مگه من و شما يه نفريم؟ يعني 1 نفر با 2 اسم كاربري؟؟؟؟؟؟
Mega wave عزيز منظورتون از ديد بصري طرح من بود و يا shenkli ؟
من طرح shenkli رو اصلا نديدم چون گويا عكس پاك شده بود.
اما اگه منظورتون طرح منه ممنون ميشم نقاط ضعف رو بهم گوشزد كنيد.
اما در مورد توصيه سارا خانم كه فرمودن سايز عكس رو كوچكتر بگيرم دليل اول كاملا قانع كننده است اما براي دليل دوم بايد بگم روي اينگونه طرح ها (تقويم) تعصب زيادي ندارم كه بقيه هم استفاده كنن يا الگو بگيرن چون من خودم هنوز شاگرد هستم و از دوستان درس ياد ميگيرم و اين طرحها هم با امضاي من چاپ و توزيع شده حتي بعد از چاپ به درخواست چاپخونه فايل PSD (ماهها) رو بهشون دادم تا استفاده كنن. شايد عمل خير محسوب بشه.
با تشكر از دوستان عزيز