babakslt
Member
سلام بچه ها اگه ميبينين خيلي وقته نيومدم واسه اينه كه يه غلظي كرديم يه جا براي كارهاي تبليغاتي طراحي رو به عهده گرفتم... آقا من ... بيخيال ول كنين..
هي بچه ها نمي دونين... يعني واقعا نمي دونين كه مردم چقدر احمقند...
من حاضرم باتك تكتون شرط ببندم كه هيچكدوم از كارهايي كه ما اينجا انجام مي ديمُ بيرون(مخصوصاْ) تو شهرستان ها طرفدار نداره... يعني بهتر بگم هيچكي حاضر نيست ژولش رو بابت اينها دور بريزه...
اين تفاوت گرافيك رو با تبليغ و كارهاي گرافيكي عمكومي به نظر من نشون ميده.
مثلا مردم خيلي با يه طيف هفت رنگ بيشتر حال مي كنن تا با يه بك گراند ساده و يكدست.
مثلا مردم با يه تبليغ كه توش پر نوشته باشه بيشتر حال مي كنن تا با يه تبليغ كه خلوت باشه و روش كار تايپوگرافي حتي خفيفي انجام شده باشه.
مردم دوست دارن هوار تا عكس تو يه كار باشه تا فضا براي نفس كشيد
مردم مي خوان يه مشت مزخرف رو تو يه كادر 8 در 4 سانتي جا كنن و حاليشون نيست كه بابا يه كتاب رو نمي شه تو يه برگ كاغذ جا كرد...
خلاصه بگم مردم فهم ندارن...
فهم گرافيكي صفر....
چي كار بايد كرد؟ يعني بايد خودمون رو اينقدر پايين بياريم تا با اونا ست بشيم؟
يا نه طوري كار كنيم كه اون ها رو با خودمون ست كنيم...
از بچه هاي ديگه ايي كه كار تبليغاتي مي كنن كمك مي خوام... كمك كنيد... چيكار كنم با اين مردم؟
به خدا دارم به توانايي ها و ناتواني هاي خودمم شك مي كنم....
كمك
تابعد...
هي بچه ها نمي دونين... يعني واقعا نمي دونين كه مردم چقدر احمقند...
من حاضرم باتك تكتون شرط ببندم كه هيچكدوم از كارهايي كه ما اينجا انجام مي ديمُ بيرون(مخصوصاْ) تو شهرستان ها طرفدار نداره... يعني بهتر بگم هيچكي حاضر نيست ژولش رو بابت اينها دور بريزه...
اين تفاوت گرافيك رو با تبليغ و كارهاي گرافيكي عمكومي به نظر من نشون ميده.
مثلا مردم خيلي با يه طيف هفت رنگ بيشتر حال مي كنن تا با يه بك گراند ساده و يكدست.
مثلا مردم با يه تبليغ كه توش پر نوشته باشه بيشتر حال مي كنن تا با يه تبليغ كه خلوت باشه و روش كار تايپوگرافي حتي خفيفي انجام شده باشه.
مردم دوست دارن هوار تا عكس تو يه كار باشه تا فضا براي نفس كشيد
مردم مي خوان يه مشت مزخرف رو تو يه كادر 8 در 4 سانتي جا كنن و حاليشون نيست كه بابا يه كتاب رو نمي شه تو يه برگ كاغذ جا كرد...
خلاصه بگم مردم فهم ندارن...
فهم گرافيكي صفر....
چي كار بايد كرد؟ يعني بايد خودمون رو اينقدر پايين بياريم تا با اونا ست بشيم؟
يا نه طوري كار كنيم كه اون ها رو با خودمون ست كنيم...
از بچه هاي ديگه ايي كه كار تبليغاتي مي كنن كمك مي خوام... كمك كنيد... چيكار كنم با اين مردم؟
به خدا دارم به توانايي ها و ناتواني هاي خودمم شك مي كنم....
كمك
تابعد...