تفاوت صفت ارشیو در فایل

ebtekar

New Member
از دوستان در خواست میشود که به من بگوئید تفاوت فایل با صفت ارشیو و غیر آرشیو در چی هستش و چرا در صورت فعال کردن این گزنه هیچ تغییری احساس نمی شود این مشکل را برای من حل فرمائید

با تشکر ابتکار

سلام

این بیشتر بخاطر آگاهی داشتن یوزر ، از فایلهاست . مثلآ این که شما در جریان باشی ، از این فایلی که داری

حداقل یکی دیگه هم در آرشیو داری . یا اگه توسط خود سیستم اینکار شده باشه ، شما متوجه میشید که

فایل در جای دیگه هم وجود داره ، و در اینجا هم هست. اون صفت داشتن و نداشتنش فقط یه علامت برای اطلاع

شماست ، تا اگه خواستید کاری انجام بدید ، متوجه باشید ، وگرنه در خود فایل و برای خصوصیات عملی اون هیچ تاثیری نداره.

موفق باشید
.

ebtekar

New Member
مرسی از اینکه به سوالات من جواب دادید فقط می خواستم بدونم که چرا همیشه به صورت پیش فرض روی آرشیو قرار میگیره مرسی از کمک شما

آرمین ابتکار

سلام

خواهش میکنم دوست خوبم ، وظیفه بود.

اینکه چرا بصورت پیش فرض ، این خصوصیات رو داره ، بیشتر از مسائل فنی سیستم هست ،

و من چیزی دربارش نمیدونم.

یه نکته : بعضی وقتها شما وقتی دو هارد متصل به دارید ، و فایل کپی میکنید ، یا از روی Cd برنامه ای رو کپی

یا فایلی رو نصب میکنید ، باز هم این خصوصیت ، روی بعضی فایلها ، اعمال میشه.

حالا بعدآ نیاد ، اون ها رو پاک کنید و بگید یه جای دیگه ازش دارم!!! این قانون حتی تو شرایط نصب برنامه هم هست.

این خصوصیت رو براحتی شما میتونید به فایلی بدید یا ازش بگیرید ، جهت اطلاع شماست.

بازم از بچه های برنامه نویس سوال بفرمایید ، اونها بهتر میدونند ، که چه زمانی میشه برای پیدا کردن و استفاده از این

خصوصیت فایلها و در واقع راهنمایی اون استفاده کرد . باز میگم فقط برای راهنمایی و اطلاع یوزرهاست ،

وگرنه توی اجرا و عملکرد خود فایل ، این خصوصیت هیچ تاثیری نداره.

موفق باشید
.

جدیدترین ارسال ها

بالا