Fa تغییر ماسک برای هر صفحه

alighoch

Member
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید
اساتید من 2 تا سوال دارم
1. یکی اینکه آیا میشه یک پروژه( یک فایل) صفحه یک با دو هم سایز نباشند؟یعنی صفخه یک 600*800 ولی صفحه دوم 1024*768 باشه ؟resize نمیخوام.آخه هر صفحم یک شکلی داره و مربع نیست
2. میشه plugin Flash را بزارین باسم تا هم تو xp و هم seven راحت باشم
3.میخوام فال حافظ درست کنم ،چطور میتونم به صورت random فایل هامو انتخاب کنه؟یعنی هر بار که کلیک میکنن یک فال نیاد
4.عذر خواهی بخاطر اینکه 3تا شد
مرسی منتظرم

Silver PC

Well-Known Member
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید
اساتید من 2 تا سوال دارم
1. یکی اینکه آیا میشه یک پروژه( یک فایل) صفحه یک با دو هم سایز نباشند؟یعنی صفخه یک 600*800 ولی صفحه دوم 1024*768 باشه ؟resize نمیخوام.آخه هر صفحم یک شکلی داره و مربع نیست
2. میشه plugin Flash را بزارین باسم تا هم تو xp و هم seven راحت باشم
3.میخوام فال حافظ درست کنم ،چطور میتونم به صورت random فایل هامو انتخاب کنه؟یعنی هر بار که کلیک میکنن یک فال نیاد
4.عذر خواهی بخاطر اینکه 3تا شد
مرسی منتظرم

سلام

1

ریسایز نکنید نمیشه فک کنم .خب صفحه 2 رو تو یه پروژه دیگه طراحی کنید وبعد با
کد:
RunMBD
اجراش کنید ... !

2

مشکل همه فلشه ! شما اگه پلاگین واسش داری بذار : دی ( پلاگین هست ولی فروشی )

3

میتونید فال حافظی که امید ( سیلور لایت ساخت ) رو تو انجمن پیدا کنید و ببینید
پیوست هم جالبه ببینیدش

موفق باشید ... !

پیوست ها

• Banner.rar
    17.2 کیلوبایت · بازدیدها: 54

alighoch

Member
مرسی بابت جواب ولی دوست عزیز من دسترسی به سورس فال حافظ تو سایت ندارن میسه باسم بذارید؟
یکی دیگه اینکه من نمیخوام پروژه را تقسیم کنم میخوام همش یه فایل باشه مرسی اگه میشه راهی بگین که صفحه یک با دو .....
یکی دیکه اینکه آیا میشه از یک فایل اسکریپتی را تو فایل 2 اجرا کرد؟منتظرم مرسی

saadatmsg

Active Member
سلام دوست من
يه مثال واست درست كردم اميدوارم به درد بخوره.فقط تنها مشكلي كه هست اينه كه با اين روش ممكنه حجم پروژت زياد بشه.

دو تا فايل واست ارسال كردم يكيش exe هست كه فايل نهاييت اونجوري در مياد يكيم سيو هر دو صفحه هست.فقط خوب دقت كن چكار كردم.

ببخشيد زياد قشنگ نيست ولي اميدوارم كارتو راه بندازه

موفق باشي

پیوست ها

• Sample.rar
    1,017 کیلوبایت · بازدیدها: 128
  • Source.rar
    513.3 کیلوبایت · بازدیدها: 110

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست من

در مورد سوال اولتون اگه شكل پروژه مربع نيست و از شكل هندسي خاصي پيروي ميكنه با Resize كردن و حتي RunMBD كه جناب SilverPC گفتن نميتونيد بين صفحات سوييچ كنيد.

راه حلي كه پيشنهاد ميكنم اينه كه هر كدوم رو به عنوان يك فايل exe مجزا بسازيد و بعد با Run هر فايل رو فراخواني كنيد.

در مورد سوال دومتون ممكنه منظورتون از پلاگين فلش دقيق تر بگيد چيه؟

و در مورد سوال آخر براي ساختن يك فايل حافظ من پيشنهاد ميكنم براي اينكه كارتون راحت تر بشه هر كدوم از اشعار رو تو يك فايل متني بريزيد و فايلهاي متني رو با اعداد نامگذاري كنيد. شعر اول نام فايلش بشه txt.1 فايل دوم بشه 2.txt و به همين ترتيب تا آخرين شعر

بعد به كمك تابع RND يك عدد از 1 تا n رو به صورت تصادفي بدست بياريد و فايل مورد نظر رو باز كنيد.
کد:
x=INT(RND(50))
path$='X:\myfolder\\'+CHAR(x)+'.txt'
str$=StrFromFile(path$,1,1)
Message("","str$")
اين كد با فرض اينكه تعداد فايلهاي شما 50 تا هست عددي رو به صورت تصادفي بدست مياره و بعد فايل مربوطه رو باز و خط اول اون فايل كه همون اولين بيت شعر حافظ هست رو ميخونه و نمايش ميده.

موفق باشيد.

saadatmsg

Active Member
جناب evil_gates ممكنه فايل پيوست منو نگاه كنيد ونظر بديد؟ واگر مشكلي داشت برطرف كنيد؟

ممنون مي شم

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست من چون فرموديد نظر بدم جسارتا عرض ميكنم:

1- embedded كردن فايلها خصوصا فايلهاي exe درون پروژه باعث بزرگ شدن حجم برنامه و كاهش سرعت ميشه.

2- بهتر نبود بعد از استفاده از دستور Run تو فايل اول بلافاصله دستور Exit رو هم مينوشتيد تا فايل دومي اجرا و فايل اولي بسته شه. بعد براي فايل دومي هم به همين ترتيب، اول دستور Run براي اجراي فايل شماره 1 و بعد دستور Exit براي خارج شدن خود برنامه.

كاري كه شما كرديد علاوه بر اينكه فايل دومي رو باز ميكنه فايل اولي رو هم چنان باز نگه ميداره

موفق باشيد

saadatmsg

Active Member
ممنون از اينكه انقدر دلسوزانه نظر مي ديد

بايد عرض كنم كه من اول همين كاري كه شما فرموديد كردم اما به يه مشكلي برخوردم.اونم اينه كه نتونستم براي فايل 2 تعريف كنم كه دوباره فايل 1 اجرا بشه. منظورم اينه كه دستور <SrcDir > جواب نداد.

البته يه خرده تنبلي كردم و دستوري ننوشتم كه محل كنوني فايل اجرا شده رو ذخيره كنه بعد از همونجا دوباره فايل 1 رو اجرا كنه.

راه ديگري هم داره؟

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوتا فايل رو كنار هم قرار بديد و از <SrcDir> استفاده كنيد. احتياجي نداره كه آدرسي رو ذخيره كنيد كه

براي فايل اولي اين كد رو بنويسيد:
کد:
Run("<SrcDir>\2.exe","")
Exit()

و براي فايل دومي اين كد رو:
کد:
Run("<SrcDir>\1.exe","")
Exit()

saadatmsg

Active Member
آخه مشكل كار اينجا بود كه دوستمون نمي خواست دو تا فايل بشه و مي خواست خروجيش فقط يه فايل تكي باشه. بخاطر همين اين كارو كردم
وگرنه كاري كه شما گفتيد درسته . كاري كه كردم مي شه لقمه رو دور سر چرخوندن

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
در اينصورت پيشنهاد ميكنم يه همچين كلكي بزنيد !!! :green::wink:

پیوست ها

• Media1.zip
    715 بایت · بازدیدها: 41

alighoch

Member
evil جون مرسی
خسته نباشید اساتید
سعید جان من اینطور نمیخواستم که <embedded> میخواستم شکل صفحه تو یک فایل فرق کنه.
آقا اونا که به نتیجه نرسید اینو چی میتونین برسونین؟
یکی دیکه اینکه آیا میشه از یک فایل اسکریپتی را تو فایل 2 اجرا کرد؟منتظرم مرسی

Silver PC

Well-Known Member
سلام !

بخشید متوجه نمیشم . میشه بیشتر توضیح بدید ؟!

( خب تو فایل 2 دوباره همین اسکریپت رو درست کنید - در کل متوجه نشدم )

موفق باشید ... !

alighoch

Member
نه عزیز ببنیم من یک پنجره برنامه باز هست .حالا میخوام یکی دیگه پنجره که باز میشه، اون قبلی بسته و یه چیزایی را پاک کنه.نمی خوام Task کنم .فقط میخوام تحت فایل دو اسکریپتی که تو فایل یک هست و اجرا هست را اجرا کنم .مرسی

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
نه عزیز ببنیم من یک پنجره برنامه باز هست .حالا میخوام یکی دیگه پنجره که باز میشه، اون قبلی بسته و یه چیزایی را پاک کنه.نمی خوام task کنم .فقط میخوام تحت فایل دو اسکریپتی که تو فایل یک هست و اجرا هست را اجرا کنم .مرسی

منم متوجه منظورتون نشدم دوست عزيز

saadatmsg

Active Member
دوست من اون مثالي رو كه من واست فرستادم هم Embedded بود . ولي سيو دو تا فايلو جدا از هم فرستادم تا ببيني اون فايلي كه Embed شده چجور ساخته شده.در نهايت فايل دو كه خروجي گرفته شد Embed ميشه تو فايل يك.

alighoch

Member
sadat عزیز میدونم .عزیز من که گفتم اینو نمیخوام میخوام embeded خالی باشه .میخوام صفحه یک با صفحه 2 سایز ش فرق داشته باشه.میشه؟
و سوال دوم که گفتم که فکر نمیکنم گنگ بود اینه نوشتم ولی باز نمونه گذاشتم.ممنون میشم اساتید رفع کنید.منتظرم

پیوست ها

• eeeeeeeeeee.rar
    390 کیلوبایت · بازدیدها: 60
آخرین ویرایش:

Silver PC

Well-Known Member
سلام

الان متوجه شدم

دقیقا همین سوال رو یکی از بچه ها از من پرسیده بود ولی من از نورکام جان که پرسیدم فقط همون تسک رو گفت و باید پروسه رو ببندی ...

موفق باشید ... !

alighoch

Member
نهههههههههههههههههه :cry: یکاریش بکنید دوستان
چرا هیچکدوم از سوالات من به نتیجه نمیرسه؟
این سوال چی؟ ببینین من میتونم تقاطع صفر محور X و y را تغییر بدم؟
اینطور بگم میخوام حالا که نمیشه دو صفحه از شکل های مختلف باشه بیام شکل هر دو صفحه را تو یک صفحه در بیارم و حالا بگم resize و movewindows و برناممو توش در بیارم.مثل نمونه
کممممممک

پیوست ها

• aaaa.rar
    3.3 کیلوبایت · بازدیدها: 31

Silver PC

Well-Known Member
سلام !

دوست عزیز عنوان تاپیک رو گذاشتید :

" دو سوال تو یه سوال "

حس نمیکنید بیشتر شد ؟!

بهتر نیس یه تاپیک جدا بزنید واسه سوالهاتون ؟!

نمیشه که ... !

موفق باشید ... !

جدیدترین ارسال ها

بالا