Fa تغییر ماسک برای هر صفحه

alighoch

Member
دوست عزیز اگه دقت کرده باشی من عذرخواهی کردم که سه تا سوال شده.این همون سومین سواله .این قبلی ها سوال چهارم پنجم بودن.:cool:
دوستان بلد نیستین یا نمیخواهین کمک کنید دیگه عذاب مردم را زیاد نکنین که بگین چهار جای دیگه بنویس تا جواب بدیم.:sad:
اینو بدون مهندس سوالات من همون سوالات اولم بود ولی چون کسی که وارد باشه و بتونه سوالات منو جواب نبود (البته اویل جان را فاکتور بگیرین.هم کارش درسته و هم استاد) منم خواستمو تغییر میدادم که به اصل برسم.دقت کنی همه سوالات من میشه همون سوال اول .در ضمن منو تشویقم بایدبکنی بخاطر این همه خلاقیتی که در دوستان ایجاد کردم.مثلا همون نمونه آخر،عمرا به ذهنت میرسید حالا که نمیشه صفحه یک و د فرق کنه اینطور درست کنی؟بیخیال میشینم به امید اویل عزیز شما که واقعا حال میدی.باااااااای

آخرین ویرایش:

Silver PC

Well-Known Member
سلام !

دوست عزیز من که نمیخوام با شما دعوا کنم ...

فقط میگم سوالاتو بهتره تو یه تاپیک دیگه بپرسی که کسی که بلده بیاد جواب بده !
این عنوان "دو سوال تو یه سوال "
هم نقض قوانینه ( که نمیشه بگی معذرت میخوام و ... ) هم کسی نمیفهمه سوال شما چیه تا نیاد تو تاپیک !

این قبلی ها سوال چهارم پنجم بودن.
... !

موفق باشید ... !

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست من جناب alighoch

اول اينكه شما نسبت به بنده لطف زيادي داريد. من اگه گاهي در جواب سوالات چيزي ميگم چيزايي هست كه از همين دوستان تو انجمن ياد گرفتم. و اينكه ببخشيد دير پاسخ ميدم اين روزا گرفتاري هاي ذهني زيادي دارم.

اما در مورد تذكري كه جناب Silver Pc دادن حق با ايشون هست. اينكه شما سوالات رو تفكيك كنيد و با عنوان مشخص بپرسيد در نهايت كمك ميكنه به نظم بهتر تالار. ممنون كه رعايت ميكنيد.

در مورد سوال اولتون يعني همون فايل eeeeeeeeee كه ضميمه كرديد عرض ميكنم راه حل شما همون تسك كردن پنجره هست. اما اگه نميخوايد از اين روش استفاده كنيد پيشنهاد ميكنم با پلاگين Sysmetric رزولوشن پنجره رو به صفر برسونيد و مينيمايزش كنيد. همينطور براي اينكه از نوار تسكبار پايين هم آيكنش برداشته شه ميتونيد با G_hideshow پلاگين اين كار رو انجام بديد. در اينصورت برنامه شما بسته نميشه بلكه موقتا از چشم كاربر مخفي ميشه. در زمان فراخواني مجددا هم دقيقا همين كارها رو برعكس انجام بديد. يعني برنامه رو restore كنيد. رزولوشنش رو به حالت قبل برگردونيد و آيكنش رو تو تسكبار نمايش بديد.

در مورد سوال دومتون يعني اون فايل aaaaa كه ضميمه كرده بوديد. دوست من تا جايي بنده اطلاع دارم متاسفانه mmb چنين امكاني رو به شما نميده. يه روش به ذهنم ميرسه البته خودم امتحان نكردم ببينم چقدر رو حجم و سرعت برنامه تاثير ميزاره.

اينكه شما يه ماسك شبيه چيزي كه تو پيوست براتون ميزارم آماده كنيد. ابعاد پروژتون رو بزرگتر از ارتفاع مانيتور در نظر بگيريد. بنابراين در زمان اجرا فقط بخش اول ماسك شما كه تو محدوده مانيتور هست نمايش داده ميشه و بخش دوم برنامتون كه بزرگتر از عرض مانيتور هست در واقع خارج از كادر مانيتوره و ديده نميشه.

و زماني كه قصد داشتيد بخش دوم برنامه رو نمايش بديد با دستور MoveWindow برنامه رو به سمت بالا هدايت كنيد. بنابراي بخش اول از كادر مانيتور خارج ميشه و بخش دوم جايگزين ميشه.

كاربر متوجه نميشه شما از چه ترفندي استفاده كرديد و فقط برنامه شما ميبينه. البته باز هم تاكيد ميكنم كه اين راه حل رو تست نكردم كه ببينم از نظر حجم و سرعت چقدر تاثير گذار هست.

موفق باشيد.

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    34.4 کیلوبایت · بازدیدها: 3

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
قبل از هرچیز، لطف کنید این نکته رو رعایت کنید که برای مباحثتون از عناوین مناسب استفاده کنید و سوالاتتون رو در مباحث جداگانه مطرح بفرمایید،
اخطار دریافت کردید.

1. یکی اینکه آیا میشه یک پروژه( یک فایل) صفحه یک با دو هم سایز نباشند؟یعنی صفخه یک 600*800 ولی صفحه دوم 1024*768 باشه ؟resize نمیخوام.آخه هر صفحم یک شکلی داره و مربع نیست
برای این سوالتون دو روش به ذهن بنده میرسه
یکی اینکه ماسکهاتون رو همونجور که برای MMB طراحی میکردید، طراحی کنید و توسط برنامه های موجود به فایل RGN تبدیلش کنید، و با استفاده از پلاگین Tweak این ماسک رو روی پروژتون اعمال کنید.
متاسفانه درحال حاضر به فایلهام دسترسی ندارم که برنامه ی Region Creator رو براتون پیوست کنم، تو گوگل سرچ کردم، چیزی شبیه به اون پیدا کردم، ببینید جواب میده یا نه !
پلاگین Tweak رو هم براتون پیوست کردم.

روش دوم هم استفاده از پلاگین SysMetrics هست، این پلاگین این قابلیت رو داره که یک رنگ خاص رو از پروژتون حذف کنه، یعنی تو فرم برنامتون هرجا اون رنگ باشه، بصورت Transparent در میاد !
حالا میتونید قسمتی رو که میخاید حذف بشه رو به رنگ خاص (مثلاً صورتی) در بیارید و به پلاگین بگید که حذفش کنه، که میشه همون ماسک، حالا برای ماسک بعدی هم به همین شکل
فقط چون من این روش رو امتحان نکردم مطمئن نیستم کاملاً جواب بده، در صورتی که مورد اول رو شخصاً تست کردم.

پیوست ها

• RGNCreator_demo.rar
    281.8 کیلوبایت · بازدیدها: 75
  • tweak.zip
    190.9 کیلوبایت · بازدیدها: 66

جدیدترین ارسال ها

بالا