تغییرات فایل 1 تغییر سایز ابزارroto brush

roh1000

Member
آقا ببخشید، این ابزار رو چجور اصلا استفاده می کنن، یعنی مورد استفاده اش تو چه کاراییه
تازه کاریم دیگه!!!:)

سید163163

Active Member
یکی از کاراش اینه که کمتر از پرده سبز ویا ابی استفاده کنی
وتوسط قلمش بتونی موضوع مربوطه روجدا کنی وبک گراند خاص بزاری براش
وبقیه کاره.......

roh1000

Member
یکی از کاراش اینه که کمتر از پرده سبز ویا ابی استفاده کنی
وتوسط قلمش بتونی موضوع مربوطه روجدا کنی وبک گراند خاص بزاری براش
وبقیه کاره.......

من تا حدی با افترافکت اشنا هستم اما تا حالا با این ابزار کار نکردم. میشه نحوه کار کردن باهاش رو کمی توضیح بدید:rose:

سید163163

Active Member
افتر cs5 رو که نصب کردی(64bit)
آیکون مربوطه که یه عکس آدم باهاش هست اون بالا ظاهر میشه
فایل مورد نظرت رو انتخاب کن وتوسط قلمش کاری کهگفتم رو انجام بده

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
این ابزار برای روتوسکوپی هست که بسیار هم کار برد داره و سرعت روتوسکوپی رو بالا می بره /
اگه برای مثال بخواهید که موی یه آدم رو که خیلی هم به هم ریخته هست رو دستی با ماسک رو توسکپی کنید ، چند هفته ای طول میکشه و البته هیچ وقت هم تمیز در نمیاد . ولی این ابزار یه خوبی ای که داره حالت نیمه اتوماتیک داره .
در کل یه ابزار کارآمده .

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    126.8 کیلوبایت · بازدیدها: 30
  • 02.jpg
    02.jpg
    126 کیلوبایت · بازدیدها: 25
  • 03.jpg
    03.jpg
    125.3 کیلوبایت · بازدیدها: 28

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
البته دوست عزیز این عکسایی که حسین جان گذاشتن فکر کنم فقط برای مثال بود چون معمولا جاهایی مثل آسمون رو که رنگ یک دستی داره فقط رنگشو حذف میکنن اینجوری راحتترِ،برای جاهایی که بکگراند شلوغی دارن و حذف کردن رنگ نتیجه ی مطلوبی نمیده از این روش ابزار استفاده میکنن

roh1000

Member
البته دوست عزیز این عکسایی که حسین جان گذاشتن فکر کنم فقط برای مثال بود چون معمولا جاهایی مثل آسمون رو که رنگ یک دستی داره فقط رنگشو حذف میکنن اینجوری راحتترِ،برای جاهایی که بکگراند شلوغی دارن و حذف کردن رنگ نتیجه ی مطلوبی نمیده از این روش ابزار استفاده میکنن

ممنونم شهریار جان
اما یه سوال و خواهش ... مثلا برای جاهایی که بگراند شلوغ داره رو میشه با یه مثال تصویری برام بزارید.
یعنی مثلا میشه در یک بگراند شلوغ که یه جمعیتی هستن ، یکی از این آدما رو با roto brush از بقیه جدا کرد؟؟
ممنون

آخرین ویرایش:

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
اون خطوطی که دور جسمی که میخوایم بک گراندشو حذف کنیم اونو دنبال میکنن (ویژگی ترکینگ دارن) ولی بعد از چندین فریم ممکنه خطا برن (بستگی به فوتیج داره) که باید اصلاحش کنی،در کل ابزار خیلی کارآمدی هست

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    57.9 کیلوبایت · بازدیدها: 22
  • 2.jpg
    2.jpg
    61.1 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • 3.jpg
    3.jpg
    63 کیلوبایت · بازدیدها: 18

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
نه عزیز وقتی cs6 اومده دیگه قاعدتا نباید از cs4 استفاده کرد تنبلی رو بزارید کنار و یک بار درست و حسابی افتر رو Optimized کنید

RGB COLOR

New Member
آخه سهیل جان 64 بیته
دوباره باید ویندوز عوض کرد
پلاگینهای 64 گرفت

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
با برنامه موکا هم می تونید رتوسکوپی بکنید اون هم قوی و هم سریع کار می کنه ...

جدیدترین ارسال ها

بالا