Fa تغییر زبان ویندوز به فارسی توسط mmb چطوری هست؟

garsi

New Member
لطفا هرکس می دونه بگه خیلی برام مهم شده
می خوام language bar رو به صورت اتوماتیک وقتی فایل exe اجرا میشه عوض کنه و به فارسی تبدیلش کنه
مممنون

• Like
Reactions: pcj

garsi

New Member
داداش ممنون الان دانلود می کنم ببینم چی میشه
یه خواهش میشه بیشتر راهنماییم کنی آخه من تقریبا هیچی از mmb نمی دونم

• Like

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
بعضی مواقع آنتی ویروسها الکی گیر میدن, اصولا نباید فایل آلوده باشه....
ولی با مسئولیت خودتون میتونید دانلودش کنید, آنتی ویروستون رو مدتی غیرفعال کنید و بعد دانلود دوباره فعالش کنید (باز هم میگم با مسئولیت خودتون)

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز
پلاگین رو دریافت کردید ؟ ازش استفاده کردید ؟
الان چه دستوری میخاید که براتون قرار بدیم ؟

ضمن اینکه لطفا از ایجاد تاپیک های متعدد با موضوع مشابه خودداری کنید, اون تاپیکتون پاک شد.

JavidX

Apadana Developer
چک شد فایل ویروس داره. (Smart Security آپدیت امروز)
محمود جان اگه امکانش هست اسم پلاگین رو برای این دوستمون بفرمایید تا نسخه اصلیش رو دانلود کنند.

پ.ن: این رو هم بگم که میتونید از دستور زیر توی آپادانا برای اینکار استفاده کنید بدون اینکه از پلاگین استفاده کنید و حجم بی خودی بره بالا!
کد:
LanguageSet("0429")
این برای فارسی هست و برای زبانهای دیگه هم میتونید از Action Wizard کمک بگیرید.

محمدمهدی

Well-Known Member
فکر کنم اگه یک فایل exe که کم حجم باشه و CMD COMMAND کار بکنه معرفی بکنید بهتر باشه.
یا اینکه لطفا کنید و راهنمایی بکنید که کدوم dll ویندوز یا دستور rundll یا ... میتونه اینکار رو بکنه.(مثلا برای زبان عربی یا روسی که ممکنه حتی در سیستم نصب نباشه و فقط برای یه لحظه می خواهیم، باید چیکار کنیم؟)

دوستان آن برنامه كه آقاي محمود خان گذاشته بودند واقعا" ويروسي است ( و محتوي تروجان ) اگر ممكن است يكي از دوستان نسخه بدون ويروس را بگذارد كه شديدا" به اين برنامه نياز دارم ممنون

• Like

JavidX

Apadana Developer
سلام دوست عزیز

دیدم خیلی احتیاج دارید پلاگینش رو سریع نوشتم واسه همه ی زبانها هم هست. برای بقیه ی زبان ها از راهنمای آپادانا میتونید استفاده کنید. امیدوارم به درد بخوره:

دانلود

garsi

New Member
داداش منم گیر کردم اگه تونستی پیدا کنی این برنامه رو به من هم بده ممنون می شم

• Like

محمدمهدی

Well-Known Member
آقا جاوید پلاگینتون یه مقدار حجیمه و یه چندتا دستور اضافه توش داره(CodetestScript). ولی پلاگین بسیار عالی و بدرد بخوری هست. اگر میشه هم قسمتهای اضافیش رو حذف کنید و هم پکش کنید که کم حجم بشه.

لطفا این پلاگین رو توی مجموعه ی پلاگینهای انجمن بزارین تا بقیه هم استفاده بکنن.

راستی برای اینکار از kbdfa.dll استفاده کردید؟
اگه اینطوره لطفا طرز صدا کردن این Dll و فانکشنهاش رو به ما یاد بدید. منظورم اینه که چه پارامترهایی ارسال کنیم تا زبان پنجره مورد نظرمون عوض بشه. خیلی ممنون.

JavidX

Apadana Developer
آقا جاوید پلاگینتون یه مقدار حجیمه و یه چندتا دستور اضافه توش داره(CodetestScript). ولی پلاگین بسیار عالی و بدرد بخوری هست. اگر میشه هم قسمتهای اضافیش رو حذف کنید و هم پکش کنید که کم حجم بشه.

لطفا این پلاگین رو توی مجموعه ی پلاگینهای انجمن بزارین تا بقیه هم استفاده بکنن.

راستی برای اینکار از kbdfa.dll استفاده کردید؟
اگه اینطوره لطفا طرز صدا کردن این Dll و فانکشنهاش رو به ما یاد بدید. منظورم اینه که چه پارامترهایی ارسال کنیم تا زبان پنجره مورد نظرمون عوض بشه. خیلی ممنون.
دوست عزیز عجله ای درست کردم حتی SDK رو هم نداشتم و مجبور شدم فوری دانلود کنم.
بنده وقت نکردم این پلاگین رو بذارم اگه یکی از دوستان لطف کنه و پلاگین رو قرار بده خیلی ممنون میشم.

برای این کار باید تابع API ی LoadKeyboardLayout رو فراخوانی کنید.

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا