تغییر اندازه page

با سلام.
هر چند سوال ساده ست ولی ممنون میشم جواب بدید چون بدجور گیرم.

چطور یه صفحه مورد نظر را جدا از پروزه تغییر اندازه داد ؟؟؟ ظاهر اونم نمیشه ؟؟؟؟

SajjadKhati

کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام
یعنی چی جدای از پروژه؟
اگه منظورت تغییر اندازه عادی هست ، گزینه windows is resizable رو از تنظیمات تیک بزن

ممنونم دوست عزیز.
منظورم اینه : فرض کنید یک پرروژه داریم که چنیدن صفحه است حالا یکی از صفحه هات مثل صفحه لاگین میخام اندازه ش را تغییر بدم ولی تغییر نمیکنه ، ؟؟؟
توی mmb هم نمیشه یه صفحه را طول و عرضش را عوض کنیم همه ی صفحات مثل هم هستن، چرا ؟؟؟

ممنون میشم راهنایی کنید.

SajjadKhati

خواهش میشود دوست عزیز
آها یعنی توی پروژه ، صفحه ی خاص مثل صفحه ی لاگین یه ریزولیشن داشته باشه و خود پروژه ، یه ریزولیشن دیگه؟
اگه این منظورته ، بهترین کار استفاده از صفحات DialogEx هست که میتونن جدای از صفحات اصلی پروژه ، اندازه و خصوصیات مجزایی داشته باشن (در پنجره Project Explorer روی دیالوگ کلیک راست و Add رو بزن و بعد از ایجاد شدن ، با دابل کلیک روش ، در پنجره ی جدید برو تو سربرگ دوم برای تغییر اندازه)

مرسی مهندس، یه سوال دیگه
دو تا کامبو باکس دارم میخام کامبو باکس دومی اطلاعاتش را از کامبو باکس اولی بگیره ؟؟؟ ایا میشه : مثلا تو کامبو باکس اولی فرورودین انتخاب بشه تو دومی اعداد 4 و 11 22 33 نشون داده بشه..

چه جوری یه لیست باکس ترنسپرنت بزارم؟؟؟

چند تا سوال دیگه!!!

عنوان فارسی صفحاتم درست نیست ، حتی از فارسی ساز ipt5 استفاده میکنم !!!
چطور یه ساختار درختی بزارم که نوشته هاش فارسی باشه و روی هر نوشته کلیک بشه فایل html نوشته یا pdf را باز کنه ؟؟

ببخشید زیاد سوال می پرسم!!!

SajjadKhati

مرسی مهندس، یه سوال دیگه
دو تا کامبو باکس دارم میخام کامبو باکس دومی اطلاعاتش را از کامبو باکس اولی بگیره ؟؟؟ ایا میشه : مثلا تو کامبو باکس اولی فرورودین انتخاب بشه تو دومی اعداد 4 و 11 22 33 نشون داده بشه..

خواهش میشود
قضیه ی اعداد چیه؟
اگه قراره کامبوباکس اولی ، اطلاعات شو از کامبوباکس دومی بگیره ، یعنی کپی کردن دیگه . یعنی هر چی توی کامبوباکس اولی نوشته میشه ، یعنی وقتی نوشته میشه فروردین ، توی کامبوباکس دومی هم همین نوشته بشه
قضیه ی اعداد 4 و 11 22 33 چیه پس اینجا؟

چه جوری یه لیست باکس ترنسپرنت بزارم؟؟؟

لیست باکس پیش فرض که نمیشه .
فکر کنم یه پلاگین لیست باکس وجود داره برای اتوپلی ، چک کن اگه توی اون ، این قابلیت بود که بود ، وگرنه دیگه نمیشه

چند تا سوال دیگه!!!

عنوان فارسی صفحاتم درست نیست ، حتی از فارسی ساز ipt5 استفاده میکنم !!!
چطور یه ساختار درختی بزارم که نوشته هاش فارسی باشه و روی هر نوشته کلیک بشه فایل html نوشته یا pdf را باز کنه ؟؟

ببخشید زیاد سوال می پرسم!!!

برای فارسی سازی ، بجز تنظیمات اون شی خاص در اتوپلی که در قسمت فونت اش باید arabic باشه ، در کنترل پنل ویندوز و در پنجره Region و سربرگ آخر با زدن دکمه change system locate باید زبان Persian انتخاب شه
برای باز کردن فایل ، از تابع File.Open میشه استفاده کرد (برای کلیک هم باید توی رویدادش کد بنویسی که آموزشش هست و همه شون توضیح داده شد)
-----
بعد اینکه آموزش فیلم و متنی کامل کدنویسی اتوپلی در اینجا هست

آخرین ویرایش:

SajjadKhati

مرسی مهندس.
این پلاگین ها را از کجا گیر بیارم؟؟؟

الان چک کردم دیدم این قابلیت ترنسپارنت رو نداره این پلاگین
ولی قابلیت درگ و دروپ داره
تو فارسی زبون ها فقط یک سایت وجود داره که الان سرورش خراب شد . توی خارجی ها هم که سایت زیر هست ولی خیلی هاش از جمله همین ، خریدنی هست توش

www.amsplugins.com

مهندس ساختار درختی چطور ، اونم ترنسپرنت نداره ، اگه بشه فارسی توش بنویسم خوب میشه ، من هر کاری میکنم فارسی نداره!!!!!

SajjadKhati

مهندس ساختار درختی چطور ، اونم ترنسپرنت نداره ، اگه بشه فارسی توش بنویسم خوب میشه ، من هر کاری میکنم فارسی نداره!!!!!

بجز شی image فکر نکنم هیچ شی دیگه ای ترنسپارنت بشه
نه این شی هم نمیشه

کامبو باکس اینطوری میخام:
یه کامبو دارم که 12 ماه سال توش قرار میگیره ، حالا تو کامبوباکس دومی که وابسطه به این اولی است اگه مثلا فروردین انتخاب بشه چند مقدار را نشون بده ، ممنون میشم راهنمایی کنید ؟

SajjadKhati

کامبو باکس اینطوری میخام:
یه کامبو دارم که 12 ماه سال توش قرار میگیره ، حالا تو کامبوباکس دومی که وابسطه به این اولی است اگه مثلا فروردین انتخاب بشه چند مقدار را نشون بده ، ممنون میشم راهنمایی کنید ؟

گلپسر با ضمیر تو صدام کنی راحت ترم
چند مقدار چیه؟ مبهم سخن میگویی
:green:
یه کمبوباکس داری نام 12 ماه سال توش هست . کمبوباکس دوم هم همینطور . حالا وقتی از توی کمبوباکس دوم ، نام ماه مورد نظر انتخاب میشه ، چند مقدار رو نشون بده چیه؟

گلپسر با ضمیر تو صدام کنی راحت ترم
چند مقدار چیه؟ مبهم سخن میگویی
:green:
یه کمبوباکس داری نام 12 ماه سال توش هست . کمبوباکس دوم هم همینطور . حالا وقتی از توی کمبوباکس دوم ، نام ماه مورد نظر انتخاب میشه ، چند مقدار رو نشون بده چیه؟

بزار از اول بگم بهتره!!!

دو تا کامبو باکس داریم ، اولی ماه های سال را نشون میده ، مثلا فروردین ، اردیبهشت و .... ، حالا وقتی من رو فروردین کلیک میکنم کامبو باکس دومی باید اطلاعاتشو از کامبو اولی بگیره مثلا من برای فروردین روزهای 5 و 6 11 و 25 را دارم که باید تو کامبوی دومی نشون بده !!!

خوب توضیح دادم یا بد!!

SajjadKhati

بزار از اول بگم بهتره!!!

دو تا کامبو باکس داریم ، اولی ماه های سال را نشون میده ، مثلا فروردین ، اردیبهشت و .... ، حالا وقتی من رو فروردین کلیک میکنم کامبو باکس دومی باید اطلاعاتشو از کامبو اولی بگیره مثلا من برای فروردین روزهای 5 و 6 11 و 25 را دارم که باید تو کامبوی دومی نشون بده !!!

خوب توضیح دادم یا بد!!

بد :) منم مسائل رو دیر میگیرم :green:
من اصلا نمیدونم این اعداد چی هستن و توی آرای هستن یا کمبوباکس یا همه شون باید نمایش داده بشن یا نه و ...
اگه میخای ، پروژه با پسوند apz رو بزار چک کنم چجوری هه
البته این سئوال رو فقط میتونم جواب بدم چون بنای من بر اینه که فقط اشتباه کدهایی که کاربران میدن و یا سئوالاتی که درباره کدهایی که دارن ، میکنن رو اگه بلد باشم ، جواب بدم چون هم فیلم آموزشی و هم آموزش متنی و هم کتابش توی اون تاپیک هست و هم ارائه دادن الگوریتم زمان بر هست
:rose:

ببخشید دیر جواب دادم اینترنت قطع بود! قضیه اون اعداد آینه که ما54 تا فایل html داریم که هر ماه حدود 5 تا فایل داره که براساس تاریخچه؛ منتظرتون بهترین روش برای نشون دادنشان چی؟؟ من گفتم دو تا کلمبو باکس بزارم یکی 12 ماه سال باشه که هر وقت هر ماهی انتخاب شد کاموی باکس دومی براساس اینکه اون ماه چند تا فایل htmlداره پر بشه و روی هر کدوم که کلیک کردیم نشون بده

SajjadKhati

ببخشید دیر جواب دادم اینترنت قطع بود! قضیه اون اعداد آینه که ما54 تا فایل html داریم که هر ماه حدود 5 تا فایل داره که براساس تاریخچه؛ منتظرتون بهترین روش برای نشون دادنشان چی؟؟ من گفتم دو تا کلمبو باکس بزارم یکی 12 ماه سال باشه که هر وقت هر ماهی انتخاب شد کاموی باکس دومی براساس اینکه اون ماه چند تا فایل htmlداره پر بشه و روی هر کدوم که کلیک کردیم نشون بده

من هیچ سر رشته ای از فایل های html ندارم
دو تا کمبوباکس بزارین و این آرایه رو توی رویداد startup بزارین :

کد:
MonthData = { {1,2,3} , {4}, {5,6}, {7,8}, {9}, {10,11,12}}

بجای این اعداد داخل آرایه یعنی بجای 1 و 2 و 3 و 4 و ... ، اطلاعات مورد نظرتونو بزارین که مربوط به html هست . اگه میخواین فقط فایل html رو باز کنین با تابع File.Open ، خوب بجای اعداد در بالا ، آدرس فایل مورد نظر را بنویسین . و کلا هر اطلاعاتی که نیاز دارین را بجای این اعداد بنویسین . هر پرانتز داخلی واسه یک فصل هست یعنی پرانتز داخلی اول که {1,2,3} هستن برای فصل اول یا فروردین و پرانتز داخلی دوم که {4} هست برای اردیبهشت و ... هست . پس باید 12 تا پرانتز داخلی براش بزاری برای 12 فصل (این فقط برای الگو 6 پرانتز برای 6 فصل هست)
بعد داخل رویداد On Select کمبوباکس 1 کد زیر رو بزارین :

کد:
if e_Selection<=12 then
CombCount = ComboBox.GetCount("ComboBox2");
	for i=1,CombCount do
	ComboBox.DeleteItem("ComboBox2", -1);
	end

for i=1,#MonthData[e_Selection] do
	ComboBox.AddItem("ComboBox2", MonthData[e_Selection][i], "");
	end
end

با انتخاب هر ماه از کمبوباکس 1 ، اطلاعات نظیرش از آرایه ی اول نشون داده میشه تو کمبوباکس دوم

----------------

گلپسر اگه توی کدها مشکلی داری ، کد مورد نظر را بده تا جواب بدم . آموزش ها هم توی تاپیک مورد نظر هست (برای نوشتن کدها و الگوریتم ها)

تشکر و دورد فراوان!!!!! برم ببینم با این کدها به کجا میرسم.
در اخر کار انشالله اون چیزی که قرار بسازم را به صورن رایگان در اختیار کاربران قرار میدم.

تشکر و دورد فراوان!!!!! برم ببینم با این کدها به کجا میرسم.
در اخر کار انشالله اون چیزی که قرار بسازم را به صورن رایگان در اختیار کاربران قرار میدم.

سلام دوباره..
مهندس الان میخام فایل های pdب را نوشن بدم بدین صورت که :
دو تا کامبو باکس گذاشتم که اولی 12 ماه سال را نگه داری میکنه و دومی براساس کامبو باکس اولی پر میشه مثلا وقتی کامبو باکس اولی ماه فروردین انتخاب شد کامبو باکس دومی برراساس تعداد فایل های موجود در ماه فرودین که مثلا 4 تا است پر می شود ، و ....
حالا فایل ها را تبدیل به pdf کردم !!!! ممون میشم توضیح بدید چکار کنم ؟؟

الان وقتی کامبو دومی فعال میشه ، مثلا 4 تا رکورد مثلا 1 و 2 و 3 و4 فعال میشه من رو روکورد 2 بزنم باید فایل 2 باز بشه!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا