تغییر اندازه همه فریم های فلش

khzshr

New Member
سلام. می خواستم بدونم توی فلش می توان همه فریم ها را به اندازه stage در آورد.چون من مجبور شدم اندازه stage را عوض کنم و حالا باید همه فریم ها را تک تک تغییر اندازه دهم؟

++Hadi++

Active Member
من تو پزوژه کینگ پرند به این مشکل خوردم. اگه اکشن 3 کارید و پروژتونو به صورت کلاسی پیش می برید، کافیه تو documentClass اصایتون بنویسید :
PHP:
this.width=xx;
this.height=xy;
که به کل صحنه دستور می ده البته بیشتر در مورد فول اسکرین و در مورد پروژه هایی مثل اتوران جواب می ده که تو یه برنامخه هایی مثل mdm یا C# یا swfkit لود می شند.
و در عین حال می تونین پروژه swf رو تو یکی دیگه لود کنین و سایز اونو کلا عوض کنید...

mehdadoo

Member
تغییر scale کل world در هیج تا تشویق نمیشه.

ولی در Adobe Flash IDE از نسخه ۶ به بعد میشه این کار رو کرد:
در زیر تایم لاین روی دکمه با تولتیپ Edit Multiple Frames کلیک کن تا تمام فریم ها رو ببینی. حالا با Q تمام فریم ها رو در یک حرکت scale کن.

در لینوکس فلش اجرا نمیشه تا بیشتر کمک کنم، اما مدیر روابط عمومی ادابی گفت فلش برای لینوکس زیر رادار قرار داره!

+Sata

خبرگان فلش
چیزی که از سوالتون فهمیدم و چیزی که به نظرم میاد...
گزینه Edit Multiple Frames در زیر timeline رو بزنید و بعد قسمت بالایی اون رو به اندازه کل فریماتون کنید
attachment.php

و بعد کل چیزایی که میخواین اندازه stage بشن رو سلکت کنید و از پنل Align ر(ctrl+k) دوتا گزینه پایینی رو بزن.
attachment.php

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    28.8 کیلوبایت · بازدیدها: 30
  • 2.JPG
    2.JPG
    18 کیلوبایت · بازدیدها: 32

جدیدترین ارسال ها

بالا