افزونه 1 تغییر اندازه عکس و سپس خروجی آن ها

arash-mmb-tz

Active Member
با سلام.

من می خوام کاری کنم به یه پلاگین یا برنامه ای پارامتر آدرس یک عکس رو بفرستم و اون پلاگین یا برنامه ، اون عکسی رو که بهش معرفی کردم اندازشو به 1024,768 خروجی بده

فرقی نمی کنه که چه فرمتی باشه . (حالا یا bmp یا jpg)

(خواهش می کنم که دقیق جواب منو بدید . تمام این انجمنو گشتم ولی چیزی در این مورد نبود)

با تشکر

آخرین ویرایش:

arash-mmb-tz

Active Member
من خودم هم می تونم اندازه عکس ها رو تغییر بدم اما برای کار زیر می خوام

من می خوام که یه پارامتری رو از MMB با فلش بفرستم تا MovieClip که در فلش هست جایگزن یه فایل عکس بشه

حالا مشکل من اینجاست که می خوام اون MovieClip هم اندازه صفحه بشه . (یعنی 768×1024)

حالا هر کاری می کنم نمی تونم اون MovieClip هم اندازه صفحه کنم و حالا من می خوام یه پلاگینی یا برنامه ای بتونه یه عکس رو به اندازه 1024 در 768 تبدیل کنه

در ضمن باید بگم که من می خوام عکس ها متغییر باشه

با سپاس فراوان

محمدمهدی

Well-Known Member
من که گیج شدم.
مگه فایل فلش شما توی ام ام بی اجرا نمیشه؟
شما دستور فلش برای تغییر اندازه MovieClip می خواهید؟ یا تغییر اندازه یه فایل عکس؟ یا تغییر اندازه یه آبجکت توی ام ام بی؟
اینی که دارید میگید همینطوری بدون دستور و پلاگین اجرا میشه. یعنی اگه شما یه فایل فلش داشته باشید که به تنظیمات Scale اون دست نخورده باشه، وقتی توی ام ام بی اندازه ی آبجکت اون رو تغییر بدید، همه چیز به همون نسبت تغییر اندازه پیدا می کنه.

arash-mmb-tz

Active Member
دقیقا من می خوام که تو فلش اندازه یه MoviClip به 1024 در 768 تبدیل بشه. حالا من می تونم عکس رو لود کنم اما نمی تونم اندازهشو تغییر بدم و اگر عکسی اندازش 1600 در 1200 باشه ، از کنترل خارج می شه و قسمتی از اون رو نشون نمی ده.

حالا من می خوام که من با Pugin ، اندازه یک عکسی رو به 1024 در 768 تبدیل کنم

محمدمهدی

Well-Known Member
مثال برای آوردن و تغییر اندازه ی تصویر در فلش

اول اینکه شما NConvert رو که محمد جان گفتن دیدی؟ با نوع دستور های Command Line آشنا هستی؟
با این فایل شما می تونی کار های مختلفی (از جمله تغییر اندازه) روی فایل تصاویرت انجام بدی.

اما فکر می کنم اصلا مشکل شما ربطی به ام ام بی نداره و شما باید سوالت رو توی انجمن فلش مطرح کنید. ولی خب فعلا اینجا توضیح میدم خدمتتون.

ببینید اگر می خواهید که پنجره ی فلش شما همیشه کل صفحه رو پر بکنه باید تنظیماتت Stage رو روی exactFit تنظیم کنید. با این دستور :
کد:
Stage.scaleMode="exactFit";

اگرم می خواهید یه MovieClip همیشه اندازه ی کل صفحه باشه، حالا چه عکس توش لود بشه چه آبجکت، چند تا راه هست.
یکی اینکه یه تایمر روی MovieClip بزارید که هی اندازه رو تغییر بده. مثل این :
کد:
onClipEvent (enterFrame) {
	this._width=Stage.width;
	this._height=Stage.height;
	this._x=0;
	this._y=0;
}

یکی هم اینکه یه بار اول کار، یه بارم وقتی که با لود شدن عکس، اندازه MovieClip تغییر کرد، اندازه رو برگردونید با یه دستوری شبیه این :
کد:
var ClipLoader:MovieClipLoader = new MovieClipLoader();
var ClipListener:Object = new Object();
ClipListener.onLoadInit = function() {
	TheMovieClip._width=Stage.width;
	TheMovieClip._height=Stage.height;
	TheMovieClip._x=0;
	TheMovieClip._y=0;
};
ClipLoader.addListener(ClipListener);
ClipLoader.loadClip("Picture.jpg",TheMovieClip);
توی این دستور اول آبجکت فرضی برای بارگزاری(load) و یه تابع(function) برای لحظه ی تموم شدن لود عکس تعریف می کنیم. (که احتمال میدم مشکل شما یا سر Stage بوده یا همینجا تغییر اندازه رو قبل از تموم شدن بارگزاری انجام میدادید.)

در نهایت چون احتمالات زیاد بود و چنین نمونه ای هم روی سایت ندیدم. براتون یه نمونه ساختم که شامل هر دو حالت با تغییرات لازم به همراه دو نوع سورس flash هست.
لطفا نمونه رو از پیوست دانلود کنید. توی این نمونه یه عکسی جایگزین عکس قبلی میشه و با هر تغییری کل صفحه رو میپوشونه.

موفق باشید.

پیوست ها

• Add&Resize Picture (in Flash).rar
    110.2 کیلوبایت · بازدیدها: 21

arash-mmb-tz

Active Member
سلام.

منو بسیار غافلگیر کردید.

البته من منظورم این نبود که فرمان فلش از شما بخوام

منظور من این بود که یه پلاگینی بتونه اندازه عکس رو به 1024 در 768 تبدیل کنه و توی یه فایلی ذخیره کنه

به هر حال واقعا ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا