تغییرات فایل 1 تغییر آبجکت داخل صحنه ؟

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
من 2 تا شات عین هم دارم. شات اول دوربین از چپ به راست تراولینگ می کنه و داخل تصویر یک نفر را ایستاده می بینیم. تو شات بعدی باز همین نما رو با همین حرکت دوربین می بینیم از همون مکان و همون زاویه با این تفاوت که این دفعه به جای اون شخص ، فرد دیگر داخل کادر ایستاده.

کاری که می می خوام بکنم اینه دوربین حرکت کنه از وسط نما بدون اینکه دوربین کات بخوره یا دیزالو بشه شخص شات 1 تبدیل بشه به شخص شات 2 .

برای این کار چه تکنیکایی به ذهنتون می رسه. خودم می خواستم شخص شات 2 رو روتوبراش بزنم از وسط نما بزارم جای شخص اول ولی گفتم قبلش با شما هم درمیون بزارم شاید روشای بهتری بلد باشین. در مورد مچ شدن دوربین هم نظری دارین بدین چون ممکنه یه تغییرات کوچیک در سرعت حرکت دوربین بین 2 تا شات وجود داشته باشه.

چاکریم :wink:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
به نظر من هر دورا روی کروماکی بگیر و حرکت دوربین بدون کارکتر بگیر

برای تبدیل شدن هم راه های مختلفی میشه مثلاً دود بیاد بالا همینجور که میاد عوض بشه یا از این جنگولک بازی ها باید ببینی کدوم به محیط و کاری که میخوای بکنی میاد

به نظر من می تونی برای تبدیل نفر 1 به 2 از Morph استفاده کنی چون حرکت دوربین و محیط یکس هست جاب میشه

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
بهترین راه و حرفه ای ترین راه اینه که دقیقا بیای عین دو بار که رکورد میکنی نماهات عین هم باشن ما این کار رو اینطور انجام دادیم یه بار ما دوربین رو میزدیم ریکورد و ول می کردیم دوربین رو یه سطح شیب دار بود و خودش میومد عقب (دالی و تراولنیگ)

بار دوم کاراکتر رو میگفتیم بیاد کنار بعد همین حرکت رو ریکورد میگرفتیم این بار Clean Footage بود و کسی تو کار نبود حالا میشد یه دیزالو خیلی شیک ازش در آورد مثل کلیپ بوشهری برای انوش یا 2afm چیه چیزی شده و

حالا شما علی جان میتونی همین کار رو اگه درست بتونی Time Shift بدی در میاد با کاراکتر های بیشتر همیشه این راه ها رو با سخت افزار انجام میدن نرم افزاریش خیلی سخت تر و عملا ضایع تر در میاد

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
شما خودتون استادین ولی خب من هم نظرم رو میگم
مکان قرار گیری کاراکتر خیلی مهمه که توضیح ندادی
آیا نورپردازی داره یا نداره
به نظر من از همه موارد به صورت مجزا فیلم بگیر که بعدا توی کامپوزیت دستت باز باشه
- یک حرکت دوربین از چپ به راست از مکان بدون کاراکتر
- کاراکتر 1 بصورت کروماکی ( یا با حرکت دوربین یا بدون حرکت )
- کاراکتر 2 بصورت کروماکی ( یا با حرکت دوربین یا بدون حرکت )
همه موارد وقتی جدا جداست خب خیلی ترکیب های متفاوت میشه ایجاد کرد
بهر حال اگر بیشتر توضیح بدی خب نظرات بهتری میشه داد
منتظر موزیک ویدئو جدید باید باشیم ؟

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
من 2 تا شات عین هم دارم. شات اول دوربین از چپ به راست تراولینگ می کنه و داخل تصویر یک نفر را ایستاده می بینیم. تو شات بعدی باز همین نما رو با همین حرکت دوربین می بینیم از همون مکان و همون زاویه با این تفاوت که این دفعه به جای اون شخص ، فرد دیگر داخل کادر ایستاده.

وای .... چیزی که میخواهی انجام بدی همیشه جز چیزهایی است که بهش علاقه زیاد دارم.

خودم خیلی بهش فکر کردم تو صحنه های خیلی پیچیده ... به این نتیجه رسیدم که باید از این تکنولوژی های پیچیده استفاده باشه که دوربین توسط دستگاه با سرعت خاص حرکت داده میشه بعد صد بار هم که اون شات رو بگیری یک تار مو فرق نمی کنه ... اما خب ما که از اونها نداریم!!

اتفاقا خودم الان همچین کاری انجام دادم برای یک کار. البته فعلا به این زودی تدوین نمی کنم چون برای ریمیکس یه کاری است که فعلا نیاز به پخشش نیست اما ..
من چون حرکت دوربین در هر تراولینگ کاملا یکسان نیست

ابتدا صحنه رو خالی تراولینگ کردم ... بعد برای اینکه زاویه و پرسپکتیو کامل داشته باشم از سوژه ... صحنه رو با سوژه ای که کروکاکی هست دوباره تراولینگ کردم.
حالا میخواهم فیلم بدون سوژه رو بذارم بعلاوه سوژه کروماکی شده ... میشه با تند و کند کردن فوتیج اصلی اگر اختلاق تراولینگی هست رو گرفت.
اما چون هنوز تدوین نکردم خودم نمی دونم خروجی چی بشه

یعنی تراولنیگ تصویر خالی + تراولینگ سوژه کروکاکی ( توجه کنید که اگر از سوژه کروماکی خالی بگیرید بدون حرکت دوربین ... زوایا و پرسپکتیو خوب نمیشه حتما همون تراولینگ رو برای کروماکی هم انجام بدید)

mooli63

بچه دمتون گرم جالب بود . این ویدیو رو من شوت نکردم. سفارش ادیت دارم. کروماکی نیست. فضای خالی هم تو تراولینگ نگرفته. 2 عکس براتون می زارم از شات 1 و 2 تراولینگ هر 2 از چپ به راست

شات 1
Snap_2012.11.27_07h32m00s_002_.png
شات 2
Snap_2012.11.27_07h31m13s_001_.png

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
یه سری کارا رو واقعا نمیشه بدون استوری برد از پسش بر اومد باید موقع ساخت با یه ادم اهل فن هماهنگ میکردند که راهنمایی های لازم رو برای نتیجه بهتر به تیم بده اما با این اوصاف فکر کنم باید ماسک کنی با مورف

mooli63

ممنون. اگه خودم ریکورد می کردم اصلا به یا ساختار دیگه می رفتم

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
1080p-1080i-2.jpg

یه ترنزیشن این شکلی بزنی فکر کنم خوب بشه!

mooli63

شهریار مرسی. از این جور ترنزیشنا از کجا می شه گیر آوورد؟؟ به غیر از دیفالت های خود افتر افکت

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
پلاگین holywoodfx ترنزیشن های زیادی داره،البته من خودم خیلی کم از چنین ترنزیشنهایی استفاده میکنم چون زیاد جلوه ی جالبی نداره

این کاری که میخوای انجام بدی موضوعش چی هست؟شاید مورف شدن بین دو تا کاراکتر با پارتیکل بیشتر بهش بخوره.(کاراکتر اول به ذرات تبدیل بشه بعد ذرات به کاراکتر دوم تبدیل بشن)

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
تو فکرم خیلی چیزا هست
هر دو کاراکتر رو با روتوسکوپی از بکراند جدا کنی ( ولی خب خیلی کار می بره )
بعد خیلی بهتر میشه این دو تا کاراکتر رو به هم تبدیل کرد
از پلاگین Morph یا حتی با پارتیکل میشه استفاده کرد
با پارتیکل میشه کاراکتر اولی رو به ذرات ریز تبدیل کرد و با همون ذرات ریز
کاراکتر دوم رو شکل داد
نتیجه کار قرار هست ویدئو کلیپ باشه ؟

mooli63

مرسی شهریار جون خوب بود. ایمان حاصل کار بله موزیک ویدیوست. تبدیل شدن آدم به پارتیکل و یعد پارتیکل به ادم چون تو چندتا ویدیو زیاد دیدم دیگه نمی خوام استفاده کنم. دنبال یه چیز بکر می گردم.

sepok

Member
سلام دوست عزیز
این حرکتی که شما توی کلیپ زدی خودش خیلی خوبه..حالا توی افکت دادن دستت بازه
من خودم موزیک ویدیو میسازم و نمونه ی همچین حرکتی با چندین تفاوت رو توی موزیک ویدیوی جدیدم دارم میزنم.
من چند تا ایده واسه این صحنه که گفتید اومد به سرم و به تصویرتون دادم :
این افکت ها از Presets های خود افتر افکت. Bad TV Noise 1 .2 .3
با این افکت ها میتونه نفر اولی تبدیل به نفر بعدی بشه....البته یه ذره سختی داره واسه ماسک کردن ولی چیزه خوبی در میاد

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    70.6 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • 2.jpg
    2.jpg
    70.9 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • 3.jpg
    3.jpg
    86.2 کیلوبایت · بازدیدها: 17
آخرین ویرایش:

mooli63

sepok از ایده و خلاقیتت خوشم اومد. برای جدا کردن کاراکتر از بس زمینه از ماسک استفاده کرده یا روتو براش. و اینکه تو این فوتیج تصویری که به من دادن هیچ نمای خالی از بک گراند وچود نداره حالا وقتی کاراکتر رو جدا کنیم از بک گراند برای اعمال ترنزیشین اون پشتش که سیاه می شه رو چطوری باید جبران کرد؟؟؟؟

sepok

Member
والا یه کم کارت سخت شد،چون صحنه ی خالی بهت ندادن و فیلم برداری نکردن
ولی شدنیه
من هم وقتی این افکتارو دادم به تصویر،با فتوشاپ شخص رو از تصویر برداشتم.و تصویر خالیو گزاشتم و تصویری که شخص توش هست رو ماسک کردم.
تو میتونی این کارو با افتر هم بکنی.تو واسه عوض کردن اشخاص حداقل 2 یا 1.5 ثانیه نیاز داری (چون بیش تر از این بشه،کارت از چش میوفته و میفهمن چی کار کردی) و همین یه جنبه مثبت داره واست.
تو باید حداقل 30 فریم یعنی 30 بار تصویر خالی بسازی.یعنی تصویری که توش فرد میکروفون دستشه رو با ابزار Clone Stamp Tool شخص رو از تصویر برداری.این دقیقا همون ابزاریه که من تو فتوشاپ شخصو از تصویر برداشتم ( با ابزار ماسک شخصو بر ندار از تصویر واسه ساختن تصویر خالی)
این کارو اگه واقعا تمیز کار کنی خیلی ایده ی جالب و زیبایی میشه.
تو این ایده هم از Pen Tool برای ماسک استفاده نکن ، چون خیلی وقت گیره و چون از افکت نویز یا اینجور چیزا داری استفاده میکنی برای تعویض اشخاص ، از همون Roto Brush Tool استفاده کنی بهتره. :green:

sepok از ایده و خلاقیتت خوشم اومد. برای جدا کردن کاراکتر از بس زمینه از ماسک استفاده کرده یا روتو براش. و اینکه تو این فوتیج تصویری که به من دادن هیچ نمای خالی از بک گراند وچود نداره حالا وقتی کاراکتر رو جدا کنیم از بک گراند برای اعمال ترنزیشین اون پشتش که سیاه می شه رو چطوری باید جبران کرد؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

mooli63

خیلی مخلصیم. یه تست هم با آبجکت ریموو موکا بزنم ببینم چطوره. با کلون هم تست می کنم حتما. دمت گرم

mooli63

بچه ها یه تست زدم ببینین چطوره.

پیوست ها

• test transition.rar
    918.1 کیلوبایت · بازدیدها: 76

جدیدترین ارسال ها

بالا