تغيير مقادير درجيستري بوسيله فلش

تغيير مقادير در رجيستري بوسيله فلش

سلام دوستان عزيز
مي خواستم بدونم چطوري ميشه بوسيله فلش مقاديري رو در رجيستري تغيير داد وپس از بستن پروژه فلش دوباره آن مقادير رو حذف كرد ورجيستري رو به حالت قبلي خودش برگردونيم؟

براي مثال مي خواهيم با باز شدن فلش اين مقدار در جيستري معادل يك قرار بگيره

قبل از تغيير

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
"DisableTaskMgr"=dword:00000000
"DisableRegistryTools"=dword:00000000

با باز شدن فلش مقادير يعني صفر آخر به يك تغيير كند

در حين اجراي فلش

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
"DisableTaskMgr"=dword:00000001
"DisableRegistryTools"=dword:00000001

و با بسته شدن برنامه دوباره مقادير به حالت قبلي برگردد

البته اين فقط يك مثال است كه task maneger را غير فعال و فعال مي كند

آخرین ویرایش:

mohammadfard

کاربر فعال
با سلام

دوست عزیز این کار رو که به تنهایی توسط فلش نمی تونید انجام بدید

باید از برنامه های جانبی استفاده کنید مانند Zinc البته من باهاش کار نکردم ولی شنیدم یک مکمل خوب برای فلش هستش

پیشنهاد من استفاده از Adobe Director هست حالا دیگه خودتون می دونید

یا علی

دوست من البته كه برنامه هاي جانبي مهم هستند ولي تصور نمي كنم اين كار براي فلش غير ممكن باشد
اگر غير ممكن است پس لطف كنيد يك فايل zinc بسازيد

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شانس شما اين برنامه براي من اجرا نميشه كه براتون نمونه بزارم شما در برنامه MDM در قسمت Help برنامه سرچ كنيد اطلاعات

كافي بدست مياريد

موفق باشيد

help اون آونگ جان به درد نمي خوره سايتش هم نميزاره رجيستر بشي نيازمنده اينه كه حتما محصول رو خريده باشي

بچه ها كسي مي دونه چطوري توي سايت mdm ثبت نام كنيم؟

كسي يوزر نيم وپسورد داره؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

احتياجي به ثبت نام نداره

شما اين برنامه رو از سايت Www.P30download.Com بگير فكر كنم نسخه جديدشو هم گذاشته باشه كرك شده + آموزش كرك

موفق باشيد

من ورژن 2.5 رو دارم ولي نمي تونم برم توي سايتش ثبت نام كنم وسئوالاتم رو بپرسم !!!

گمونم منظورم رو نگرفتي آونگ جان

راستي كسي لينك كرك ورژن 3 mdm رونداره؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

احتياجي به ثبت نام نداره براي كرك كردن فكر كنم همون نسخه 3 رو گذاشته براي دانلود تو سايتي كه معرفي كردم

شما برنامه رو نصب كه كردي وارد برنامه شو و قسمت Help تمام كد ها رو توضيح داده

موفق باشيد

سلام دوست من

احتياجي به ثبت نام نداره براي كرك كردن فكر كنم همون نسخه 3 رو گذاشته براي دانلود تو سايتي كه معرفي كردم

من كه پيدا نكردم ! البته رفتم توي يه سايت ديگه يه لينك پيدا كردم 65 مگ !!!!!!!!! مال ورژن 3.03 ورژن 3 رو من 6 ماه پيش داونلود كرده بودم حجمش 38 مگ بود

شما برنامه رو نصب كه كردي وارد برنامه شو و قسمت Help تمام كد ها رو توضيح داده

الان روبروي برنامه نشستم ولي هيچي از اونها به كار من نمي ياد سئوال من خيلي سخت نيست !!

اي خدا !:sad:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

به اين آدرس يه سري بزن
PHP:
http://www.p30download.com/archives/graphic/flash_tool/download_mdm_zinc_full_retail/

موفق باشيد

Avang2005

مدیر انجمن
جواب و نمونه

سلام دوست من

يه راهي هم هست بدون اين برنامه MDM اين كار رو انجام بدي توسط 2 فايل Bat مي توني اين كار رو انجام بدي

PHP:
REG ADD HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\System /f /t REG_DWORD /V DisableTaskMgr /D 0
اين كد را در Nodpad كپي كن و با پسوند Bat ذخيره كن اين كد براي فعال كردن TaskMgr

ولي براي غير فعال كردنش اون 0 آخر كد رو به 1 تغيير بده TaskMgr غير فعال ميشه

2تا فايل ميسازي يكي براي فعال و يكي براي غير فعال كردن حالا تو فلش توسط دستور fscommand اين فايل ها رو در فلش قابل اجرا

مي كني حالا توسط دستورات شرطي ميگي اگه فلش اجرا شد TaskMgr غير فعال بشه و Bat مخصوص غير فعال كردن اجرا بشه

و اگه فلش خارج شد TaskMgr فعال بشه و Bat مخصوص فعال كردن اجرا بشه

براي كار با دستور fscommand يا در انجمن سرچ كنيد و يا از Help برنامه كمك بگيريد

باز سوالي بود در خدمتيم

مفق باشيد

پیوست ها

• Avang.zip
    6.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:
دوست من آونگ جان لينكي كه شما در بالا گذارده ايد كه لينك ورژن 2.5 است كه دوسال است در همين سايت مجيد آنلاين هم موجود است !!!!! من كه در صفحه قبل عرض كردم شش ماه پيش ورژن 3 را داونلود كردم گفتم اگر كسي كرك شده سراغ ددارد از ورژن آخر لينكش را مرقوم فرمايد!
ولي در هر حال ممنون باابت جستجو

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

در رابطه با فايل بالا بسيار عالي وحتي فراتر از عالي پسر تو معركه اي فقط كافيه يه خورده وقت بزاري و تايپ كني !
اصلا به فكرم نرسيده بود از طريق fscommand اين كار رو بكنم

ممنون

حالا چند تا سئوال كه به ترتيب مي پرسم
1- اولا چرا مقاديري كه شما در فايلهاي bat قرار داده اي مخصوصا اعداد وحروف انتهائي با آنچه من داده ام در صفحه قبل متفاوت است؟
2- آيا اگر مقادير خودم را بگذارم اجرا نمي شوند؟
3- در صورتي كه قصد اجراي مقادير سنگين تري مثل end task برنامه هاي سنگين وحياتي مثل mycomputer ويا explorer.exe را داشته باشيم چه بكنيم؟

آيا آن مقادير را نيز داريد يا امكان چنين چيزي هست؟
4- در صورتي كه امكان چنين كاري هست آيا مي توانيد فايلهاي bat براي فعال وغير فعال سازي explorer.exe را بدهيد؟

آخرین ویرایش:

khorzu

Member
يه راهي هم هست بدون اين برنامه MDM اين كار رو انجام بدي توسط 2 فايل Bat مي توني اين كار رو انجام بدي
من هم می خواستم همینو بگم که رفیق جون گفت ...
با .bat خیلی کارا می شه کرد ...:evil:
این جا رو ببینید :
..::: لیست دستورات فایل های bat .

خیلی وقته دنبال یه وقت آزاد می گردم تا با SharedObject و این فایل های .bat یه کلاس بنویسم و همه رو از شر نرم افزار های مکمل خلاص کنم ...

آخرین ویرایش:
من هم می خواستم همینو بگم که رفیق جون گفت ...
با .bat خیلی کارا می شه کرد ...:evil:
این جا رو ببینید :
..::: لیست دستورات فایل های bat .

خیلی وقته دنبال یه وقت آزاد می گردم تا با SharedObject و این فایل های .bat یه کلاس بنویسم و همه رو از شر نرم افزار های مکمل خلاص کنم ...

ممنونم خورزو khorzu جان !!

هم بابت مثال متشكرم وهم آرزو مي كنم خدا اين وقت رو بهت بده تا يه كلاس بنويسي تا همه ما رو از شر برنامه هاي مكمل خلاص كني اوليشون منو !!:cool:

خورزو جان وديگر دوستان :rose:
كسي نمي دونه چطوري ميشه از طريق رجيستري explorer.exe و تمامي پروسس ها و برنامه هاي باز يا در حال اجرا رو با هم بست؟
قاعدتا بايد با فرمان taskkill ‌ باشه ولي در مثال خورزو لينكش حذف شده !!

اگه مي دونيد يه نمونه بسازيد بدجوري گير كردم !:-?

آخرین ویرایش:

khorzu

Member
لینک فقط به خاطر تو حذف شده !
با explorer چیکار داری اون که با تو کاری نداره !:D

توی کامند پرومپت تایپ کن :
PHP:
  taskkill /؟
این از اون دستوراست که باید چند تا نخ مو سفید کنی تا بشه ازش استفاده کرد اما تو نا امید نشو ... من هم برات دعا می کنم : موفق باشی:sad:

آخرین ویرایش:

khorzu

Member
اما تا یادم نرفته بگم که این کار برای MDM تنها یک خط کد کار می بره ... و همچنین که با قابلیت های MDM نمی شه در افتاد ... چون MDM می تونه DLL لود کنه و این یعنی همه چیز ...
اگه از task kill استفاده کردی ما رو هم خبر کن ...

آفرين دكتر گوگل با اين موتور جستجوي خوبت وهزار وصد افرين دكتر خورزو كه كار با اين گوگل توانا رو خوب بلدي !!!!!!!

خورزو جان الان end task اكسپلورر عالي كار ميده فقط مي مونه بقيه پروسس ها

سئوال دوم چطوري پروسس هاي باز رو شناسائي و اونها رو end task كنيم؟

مي خوام هرچي ديباگر هست موقع اجراي برنامه ام ببندم

آخرین ویرایش:
به يك نفر متخصص نياز داريم كه كار منو در رابطه با سئوال بالائي راه بياندازه !

هركس زودتر از بقيه جواب صحيح بده سئوال بعدي رو هم از خودش مي پرسم !!

جدیدترین ارسال ها

بالا