تعیین تاریخ مسابقه Mmb !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

silvercover

کاربر متخصص
استفاده از پلاگ این و فایل های exe دیگه برای Bind کردن آزاد هست اما مسلما بر نحوه قضاوت تاثیر خواهد گذاشت. به عنوان مثال اگر یکی نمونه ای 100 درصد با استفاده از MMB ساخته باشه که نو و خلاقانه باشه در مقابل کسی که استفاده زیادی از Plug-in کرده یک گام به کسب مقام نزدیک تر هست. به هر ترتسیب مسابقه اینجا مسابقه MMB هست نه دلفی، سی و...

silvercover

کاربر متخصص
حامد جان من میخام یه برنامه رو برای مسابقه شرکت بدم که نمیتونم سرسش رو بزارم یعنی همون یه برنامه از 8 الی 12 سرس درست شده که سفارش یه شرکت هست و من میخوام اون رو اینجا هم بزارم تا بعد از اتمام قرارداد و تحویل برنامه شما ها هم بتونید استفاده کنید حالا بگو ببینم من میتونم فقط برنامه ی پایانی همراه با فایل های جانبیش رو شرکت بدم یا نه؟ من الان دو یا سه ماه هست که دارم روش کار میکنم و هنوز هم کاملا تکمیل نشده . و . ........

راستی پلاگین که حتما باید باشه

و داوران هم باید سه نفر باشن خیلی خیلی بهتر میشه

نه اگر تصمیم دارین که سرس رو ارائه ندین متاسفانه از دور مسابقات خارج میشین. کارهای اعضا باید همه جانبه بررسی بشه. اما میتونین مطمئن باشین که سرس شما جای درز نمیکنه. اگر که اطمینان دارین به این گفته بنده که بسیار خب. اگر نه که خواه نا خواه شرایط شرکت در مسابقه رو نخواهید داشت.

mojtaba-saleh

Active Member
سلام
کنکور دبیرستانی ها که خودم هم امسال دارم 7-8 تیر هست.
در مورد رشته ها اگه اتورن هم جزء اونها باشه خوبه چون بیشترین استفاده ای که از مولتی مدیا میشه اتورن سازی هست.
در مورد داور هم اگه خود حامد جان یکیشون باشه بهتره (ترجیحا سه نفر باشند)
فقط اگه زمانش بعد از کنکور باشه بهتره به نظر من

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
از اینکه تالار مالتی مدیا بیلدر داره به این سمت سوق پیدا می کنه خیلی خوشحال هستم...
این مسابقه هم چیز جالبیه که ما با استفاده از اون می تونیم شعار " خلاقیت خود را با مالتی مدیا بیلدر آشکار سازید " رو تحقق بدیم.

من کل نظرات دوستان رو خوندم...

- از نظر زمان برگزاری ، به جز کنکور های دبیرستان و هنرستان ، من نوعی امتحانات پایان ترم دانشگاه رو در پیش دارم. از نظر
من مرداد ماه باشه یا 10 تیر به بعد خوبه ... البته این نظر شخصی بنده هستش.

- از نظر داوران فکر می کنم که همون 3 تا عالی باشه تا عدالت هم رعایت بشه. من خودم حامد رو به عنوان یکی از داوران پیشنهاد می کنم...

- از نظر نوع پروژه ها بهتره که بخش های " بازی ، پلیر و برنامه های کاربردی " باشه ، فکر می کنم خوب باشه.

- انجمن مالتی مدیا بیلدر مجید آنلاین در طی 2 سال اخیر تعداد کاربران زیادی رو به طرف خودش جذب کرده ، فکر می کنم که طبق تعداد کاربران فعال انجمن ، این مسابقات در حد خوبی برگزار میشه و از اون استقبال میشه...

- برای استفاده از پلاگین ها هم با گفته ی حامد که در پست 21 اومده ، موافقم...

- در مورد سطح مسابقات هم (مبتدی، متوسط و حرفه ای) موافقم...

- یکی از دوستان هم گفته بود که مثل مسابقات فوتوشاپ ، رتبه مسابقات به همراه جام زیر نام کاربری نمایش داده بشه. اگه بشه با مسئولان سایت هماهنگی بشه که انجام بشه ، خیلی خوبه...

به امید برگزاری هرچه بهتر این مسابقات.

تا بعد...!

Little-Demon

Well-Known Member
خوب تا این جا خوب پیش رفته ...درضمن یواش یواش برای اون سه نفر شروع کنید به فکر...یه نظر سنجی مشکل که به راحتی نشه عضو شد.....رسمی و بدرد بخور.....در ضمن اعضا هیات داوران هم که حق ندارند شرکت کنند بیچاره ها ....

آقا سامان فرمایشات شما هم متینه...اینم یه نظر دیگه....کم کم داره کامل میشه... حامد خان دست به کارشو برای یه نتیجه گیری عالی از نظرات....

silvercover

کاربر متخصص
خب تا اینجا ممنونم از نظرات دوستان و کاربران عزیز. تصمیم گیری نهایی و نتیجه این تاپیک روز جمعه همین هفته اعلام خواهد شد. بنابر این سایر دوستانی هم که تا حالا نظراتشون رو ندادن فرصت دارن تا نظر خودشون رو اعلام کنند.

من هم کاملا با سه داور موافق هستم و بهتره از الان بچه ها اون ها رو انتخاب کنند.

Little-Demon

Well-Known Member
خوب چون افرادی که داور میشند نمی تونند مسابقه بدن ....به نظر من طی یکی دوروز آینده اعلام کنند که کاندیدای داوری میخواند باشن...تا بعدا رای گیری بشه و از بین کاندیدا سه تا انتخاب بشن....(یه نکته مخصوص و ویژه مخصوص حامد عزیز ...نظرتون در رابطه با قسم نامه چیه ؟ برای داوران ؟ بالاخره کار از محکم کاری عیب نمی کنه ...)

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
بنده مخالف سه داور هستم. چرا که با این کار نیرو های زبده از جریان مسابقه خارج میشن. به همین دلیل داور ها رو به دو نفر تقلیل میدم.

بنابراین یک نفر دیگه منهای خودم شانس داور شدن رو خواهد داشت که بنده با توجه به درخواست خودش و نظر دوستان نتیجه رو اعلام خواهم کرد. در صورتیکه داوری مناسب پیشنهاد نشه. بنده خودم تصمیم گیری می کنم در این مورد. البته با کمال احترام به دوستان و کاربران عزیز.

و تضمین سرس پروژه ها رو هم بنده شخصا به عهده می گیرم.

silvercover

کاربر متخصص
یادم رفت بگم. دوستان اگر باز میخان به عنوان داور به شخص دیگه ای رای بدن سریعتر اقدام کنند.

از اونهایی هم که میخان داوطلب داوری بشن، لطفا اعلام کنند.

irdanlod

Member
سلام سیلور جان
واقعا ایده جالبی هست. به نظر من بهترین بازه زمانی اول تابستونه چون الان همه تو امتحاناتن.
همینطور به نظر من بهتره که هر کس به اختیار خودش فقط یک نمونه کار رو در هر شاخه ای ارائه بده و برنده ی هر شاخه جدا باشه
بهترین داور ها به نظر من خود بازدید کننده ها هستن و امتیازی که به اونا داده میشه

من بی صبرانه منتظر خبر برگزاری هستم ...

با عرض سلام به همه ی بچه های فعال فروم.

از اونجایی که همه دوست دارن مسابقه بدن و .... پس من بهتره کاندید داوری بشم . حالا اگه شما دوستان عزیز من رو قابل میدونید نظرتون رو همین جا بگید تا به تصویب حامد جان بیرون بیاد.

aff-sEvEn
آقا شما فکر ميکنيد مي تونيد تو مسابقه اول بشيد ؟ ... من پيش بيني ميکنم نتيجه رو ... نفر اول خودمم .

يه پروژه تو دستم هست که نظير نداره ... در اون روز زيبا منتظر رقابت شديدي باشيد آقاي عزيز

اما خطاب به شما خانم هفت من اصلا از این ادعا های شما خوشم نمیاد و بهتر هست صبر کنید و نتیجه ی مسابقه رو ببینید هر چند من نمیخوام شرکت کنم ولی اگه خواستی بعد از مسابقه نمونه کارم رو میزارم و بچه ها راجع به اون نظر بدن و بگن کدوم یکی ارزش بیشتری داره.

Little-Demon

Well-Known Member
خوب .....
در کنار مهران عزیز ....بنده هم فرصتش رو ندارم و نمی تونم مسابقه بدم.....پس فکر کنم بتونم مثل یه داور عمل کنم اگه دوستان بخواند .....تا حالا کاندیدا شدند 2 تا ......بشمار.....

در ضمن اگه مدیر عزیز اجازه بدن یه نفر که تو کار حرفه ای هست بیاد و طرحی که قرار بود کار کنم رو بگیره ....100 در صد اگه کامل بشه اول هست تو سطح حرفه ای ولی آدم حرفه ای هم میخواد .....در ضمن اینو گفتم برای کسایی که طرحی به ذهنشون نمی رسه....و اینو بگم که حتما باید تو سطح حرفه ای باشید......جدا میگم....

silvercover

کاربر متخصص
خوب .....
در کنار مهران عزیز ....بنده هم فرصتش رو ندارم و نمی تونم مسابقه بدم.....پس فکر کنم بتونم مثل یه داور عمل کنم اگه دوستان بخواند .....تا حالا کاندیدا شدند 2 تا ......بشمار.....

در ضمن اگه مدیر عزیز اجازه بدن یه نفر که تو کار حرفه ای هست بیاد و طرحی که قرار بود کار کنم رو بگیره ....100 در صد اگه کامل بشه اول هست تو سطح حرفه ای ولی آدم حرفه ای هم میخواد .....در ضمن اینو گفتم برای کسایی که طرحی به ذهنشون نمی رسه....و اینو بگم که حتما باید تو سطح حرفه ای باشید......جدا میگم....

اینکه میخاین ایدتون رو با یک نفر دیگه در میان بذارین تا در مسابقه شرکتش بده مانعی نداره.

silvercover

کاربر متخصص
با عرض سلام به همه ی بچه های فعال فروم.

از اونجایی که همه دوست دارن مسابقه بدن و .... پس من بهتره کاندید داوری بشم . حالا اگه شما دوستان عزیز من رو قابل میدونید نظرتون رو همین جا بگید تا به تصویب حامد جان بیرون بیاد.

تصور من این بود که شما شرکت میکنین در مسابقه!

با سلام خدمت شما اقا حامد
من ترجیح میدم شرکت نکنم حداقل برای اولین بار تا خلاقیت بچه ها رو بسنجم و بدونم در چه سطح ای میتونند کار ها رو درست کنند و ...
خلاصه اگه شما من رو قابل میدونید و همچنین بچه ها من هم به عنوان داور این مسابقه باشم.

Little-Demon

Well-Known Member
حامد جان من هنوز تاکید می کنم سه داور.....
خیلی فرق داره ...آخرش حقی ممکنه ضایع بشه .....دو داور کمه ها .....از من گفتن بود...

در ضمن به نظر من بهتره مهران عزیز شرکت کنی شما...تا بچه ها کاراشون رو با شما بسنجند و تصمیم برای بعد ها بگیرند...بالاخره چند نفر باید باشند که کارشون سطحش بالاتره ...تا بچه ها سطح رو بسنجن... شما که وقتش رو هم داری به نفع بقیه است ها ...آقا پس چی شدند این داورا ؟ همه میخواند تو مسابقه شرکت کنند ؟ دیگه کاندیدای داوری نیست اینجا؟ عجب ها..!!!

silvercover

کاربر متخصص
حامد جان من هنوز تاکید می کنم سه داور.....
خیلی فرق داره ...آخرش حقی ممکنه ضایع بشه .....دو داور کمه ها .....از من گفتن بود...

جواب بنده منفی هست. تعداد داوران بیشتر از 2 نفر نخواهد شد. تعداد شرکت کنندگان به قدری نیست که سه داور داشته باشیم. نیاز هست که حرفه ای ها هم در مسابقه شرکت کنند.:wink:

silvercover

کاربر متخصص
با توجه به شرایط و نظر به اینکه نیاز هست سطح مسابقات مطلوب باشه. داور دیگه رو هم خودم از بین دوستان و با توجه به سوابق انتخاب کردم. شخص مورد نظر جناب .::SaMaN::. هستن که بنده رو در امر قضاوت یاری خواهند کرد. بدین ترتیب با احترام به نظر دوستان بحث انتخاب داور در همین جا خاتمه پیدا میکنه. لازم به ذکر هست که بنده جوایزی رو هم برای نفرات برتر در نظر گرفتم که در وقت مناسب اعلام خواهم کرد.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
خوشحال هستم كه مي‌تونم در امر داروري به حامد جان كمك كنم ... و از اعتماد شما سپاسگذارم...
به اميد برگذارى هر چه عاليتر مسابقه...

تابعد...!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا