تعيين index

dosetdaram_nm

New Member
سلام
مي خواستم بدونم چطور ميشه فايل index رو برا سايت تعيين كرد يعني با نوشتن آدرس سايت اون صفحه رو نشون بده
چـــــــــ--ــــــــــاكريم

alireza-metal

Active Member
خوب اینکه کاری نداره

باید نام صفحه اصلی شما index .htm باشه

البته در بعضی از سرورها default.htm باید به عنوان صفحه home قرار بگیره

که با زدن آدرس این صفحات لود شوند

Parham

Well-Known Member
راهنمای خوبی‌ نبود ... دوست عزیز شما میتوانید خیلی‌ از تغیرات را توسط htaccess. انجام بدی با یادگیری قابلیت‏های مهم فایل htaccess. ، می‏توانید کنترل کامل وب‏سایت خود را برعهده بگیری .اگر از سرور linux استفاده میکنی‌ میتونی‌ فایل اصلی‌ سیستم را در فایل htaccess. تغییر بدی به طور کلی، تمامی وب‏سرورها از روی قانون خاصی صفحات وب را نشان می‏دهند. برای آنکه صفحات وب تنها به یک پسوند منحصربه‏فرد نظیر htm. ختم نمی‏شوند و انواع‏و‏اقسام پسوند‏های مختلف، برای صفحات وب وجود دارد.
حال فرض کنید که وب‏سرور شما، ابتدا فایل index.html را نشان می‏دهد و در صورت نبود آن، فایل‏های index.htm، index.php و ... شما می‏خواهید این روند را تغییر داده و فایل index.php را در اولویت قرار دهید. بدین منظور می‏بایست از دستور DirectoryIndex استفاده نمایید، یعنی‌ شما نیازمند این هستی که این فایل را توسط یک editor مانند Notepad باز کنی و سپس خط زیر را در آن قرار بدی :

کد:
DirectoryIndex index.php index.cgi index.pl default.htm

کد بالا ابتدا به دنبال فایل index.php گشته و در صورت پیدا کردن آن، آن را به عنوان صفحه وب پیش‏فرض نمایش می‏دهد. اگر فایل index.php پیدا نشد، سرور به دنبال فایل بعدی که index.cgi می‏باشد گشته و همین روال، ادامه پیدا می‏کند. دقت داشته باشید که شما حتما مجبور به استفاده از index برای نام فایل نیستید و از هر اسم دیگری نیز، می‏توانید استفاده کنید.
فایل htaccess. یک فایل ساده اسکی (ASCII) می‏باشد که می‏توانید آن را به وسیله نرم‏افزارهای متنی ساده نظیر Notepad و یا SimpleText به وجود آورید. دقت داشته باشید که این فایل دارای هیچ نامی نمی‏باشد و فقط دارای پسوند است که پسوند آن، htaccess. می‏باشد. برای درست کردن این فایل می‏توانید فایل متنی خود را که مثلا به صورت majidonline.txt می‏باشد، تغییر نام داده و آن را به صورت htaccess. درآورید.
اگر هم در محیط ویندوز هنگام تغییر نام دادن فایل به .htaccess، پیغام خطایی مبنی بر اینکه «می‏بایست برای فایل خود نامی را اختیار کنید» دریافت می‏کنید، فایل را بر روی سرور آپلود کرده و سپس در سرور آن را تغییر نام دهید. این کار به وسیله نرم‏افزارهای اف‏تی‏پی نظیر CuteFTP یا AbsoluteFTP بسیار ساده می‏باشد.

dosetdaram_nm

New Member
این کار کردم ولی جواب نداد فایل من index.htm است
اینطور نیست که باید همه فایلها رو توی پرونده www بزارم ؟

Parham

Well-Known Member
dosetdaram_nm گفت:
تکلیف فایل htaccess. چی میشه ؟

اگر از سیستم Linux استفاده میکنی‌ از همین راهی‌ که بهتون گفتم میتونین تنظیم کنین دوست عزیز ...
کافیست که فایل را Edit و بر روی سرور قرار بدین و حتما یادت باشه که یه Copy برای روز مبادا داشته باشی‌ ...

dosetdaram_nm

New Member
par_ham گفت:
اگر از سیستم Linux استفاده میکنی‌ از همین راهی‌ که بهتون گفتم میتونین تنظیم کنین دوست عزیز ...
کافیست که فایل را Edit و بر روی سرور قرار بدین و حتما یادت باشه که یه Copy برای روز مبادا داشته باشی‌ ...
دست شما درد نكنه ولي بازم ميگم همه اين كارهارو انجام دادم ولي جواب نداد در ضمن از linux استفاده ميكنم
بار اول كه وارد فايل منيجر شدم يه سري فايل ديدم كه چون خوشم نيومد همشونو پاك كردم :cry: فكر ميكنم اشكال همين جاست اگه لطف كنيد يه راهنمايي دقيق تر بكني ممنون ميشم :oops:

dosetdaram_nm

New Member
par_ham گفت:
یادت نیست که چه فایل هایی‌ بود که پاک کردی ؟
نــه!!! البته فكر نكنم فرقي كنه
به پشبيباني email زدم و ازشون خواستم دوباره فايلهارو برام بفرستن
اميدوارم اين كارو بكنن
به هر حال از راهنمايي شما ممنون

Parham

Well-Known Member
چرا فرق داره دوست خوبم بعضی‌ چیژها در سایت هستن که Setting اصلی‌ رو تشکیل میدن امیدوارم که اونها برات سریع مشکل را درست کنن اگر که مشکلت حل شد یه خبری هم به ما بده ... مرسی‌ ...

dosetdaram_nm

New Member
ok شد

خوشبختانه درست شد
يه پرونده به اسم public_html ساختم بعد index رو توش گذاشتم و بالاخره بهم نشونش داد :D
بازهم چــــــــــــــــــــــــــــــاكريم

در صورتي كه فايلهاي پشتيبان را پاك كرده باشي سرورت مي تونه فايلتا جايگزين كنه بعدا بدردت مي خوره

Parham

Well-Known Member
erfandodoli گفت:
در صورتي كه فايلهاي پشتيبان را پاك كرده باشي سرورت مي تونه فايلتا جايگزين كنه بعدا بدردت مي خوره

مشکلش حل شد ... سرور فایل هایی‌ که پاک کرده بود جایگزین کرد براش ...

Hamid2day

Active Member
par_ham گفت:
دوست عزیز اگر یکم با دقت پست را دنبال میکردید ، مشکل این دوست ما برای پاک کردن فایل های اصلی‌ هاست بوده که با یه تماس با هاست براش درست کردند
بله کاملا درسته
از این بایت با شما موافق و تشکر می کننم
در این اجتماع و در کنار هم بودن را باید با احترام تجربه کرد.
حمید

goleatash20

New Member
سلا من یه سایت ساختم ولی تو آپلود کردنش مشکل دارم توررررررررو خدا کمک کنید:cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا