ubuntu
Member
با سلام خدمت دوستان عزيز.
اين نرمافزار رو من ديشب ساختم و هرکاري کردم ديشب آپلود نشد. امروز به هر حال آوردمش تو اينترنت.
همون طور که از اسم اين نرمافزار پيداست براي تعويض آيکون درايوها ازش استفاده ميشه. البته نه به روش درست کردن يک فايل به نام Autorun.ini! از قابليتها اين نرم افزار اينهاست:
-اين نرمافزار آيکونها را تنها براي ويندوزي که توش هستين عوض مي کنه. که اگه چند تا ويندوز داشته باشين براي ويندوز هاي ديگه مزاحمت ايجاد نميکنه.
-تعويض آيکون بسيار سريع.
-ميتونه آيکونها رو تو محيط نرمافزار نمايش بده (اين يکي مهمترين بخشش هست. چون ديگه از اين به بعد توانايي نمايش آيکونها در MMB نيز فراهم شده!)
-سرعت نشان دادن آيکونها توسط ويندوز نسبت به نمونهي Autorun بيشتره.
-کار باهاش بسيار راحته و شما تنها با چند کليک ساده ميتونين آيکون را عوض کنيد.
-آيکون تمام درايوها رو ميتونه عوض کنه.
اين عکس اون:
اين هم دانلود:
اين نرمافزار رو من ديشب ساختم و هرکاري کردم ديشب آپلود نشد. امروز به هر حال آوردمش تو اينترنت.
همون طور که از اسم اين نرمافزار پيداست براي تعويض آيکون درايوها ازش استفاده ميشه. البته نه به روش درست کردن يک فايل به نام Autorun.ini! از قابليتها اين نرم افزار اينهاست:
-اين نرمافزار آيکونها را تنها براي ويندوزي که توش هستين عوض مي کنه. که اگه چند تا ويندوز داشته باشين براي ويندوز هاي ديگه مزاحمت ايجاد نميکنه.
-تعويض آيکون بسيار سريع.
-ميتونه آيکونها رو تو محيط نرمافزار نمايش بده (اين يکي مهمترين بخشش هست. چون ديگه از اين به بعد توانايي نمايش آيکونها در MMB نيز فراهم شده!)
-سرعت نشان دادن آيکونها توسط ويندوز نسبت به نمونهي Autorun بيشتره.
-کار باهاش بسيار راحته و شما تنها با چند کليک ساده ميتونين آيکون را عوض کنيد.
-آيکون تمام درايوها رو ميتونه عوض کنه.
اين عکس اون:
اين هم دانلود:
(اسمم رو قبلاً گفته بودم.)
شرمنده...