افزونه 1 تعرفه طراحی کاتالوگ

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
[solved] تعرفه طراحی کاتالوگ

سلام.
قراره یه کاتالوگ طراحی کنم برای یه فروشگاه پلاسکو. ولی نمیدونم باید چه قیمتی بهش بگم. تعرفه هایی رو دیدم تو نت، ولی با هم فرق داشتن. و یه نکته که هست اینه که تو شهر ما زیاد برای طراحی پول نمیدن، یعنی اگه من مثلاً بگم کارت ویزیتو طراحی میکنم 10 تومن، مشتری میگه میبرم میدم به چاپخونه ها با چاپش در میاد واسم مثلاً 15 تومن. و این مشکلیه که ما داریم، یعنی همه ما طراح ها حرفمون یکی نیست. فقط هر کی میخواد مشتری رو طرف خودش جذب کنه.
حالا خواهشم از شما اینه که هم تعرفه اصلی طراحی کامل کاتالوگ رو بگین و هم با توجه به این شرایطی که گفتم، چه قیمتی بگم بهشون که این کار از دستم نره؟ کاتالوگ هم به صورت کتابچه ای میخواد و شاید تقریباً 20 یا 25 صفحه پشت و رو بشه. شایدم کمتر.
ممنون میشم هر چی میدونید بهم بگید. با تشکر
یا علی :rose:

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
ببین قسمت ها شهر به شهر متفاوته...
نمیشه اصلا از توی اینترنت قیمت پیدا کرد.بهترین راهی که به نظرم میرسه اینه که برو سراغ یکی از این دفاتر طراحی
و به عنوان یک مشتری سوال کن که من میخوام اینا رو برام طراحی کنید. قیمتش چقدر میشه؟
اگر هم از بیش از یک جا سوال کردی که بهتر، range قیمتها دستت میاد.

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
اتفاقاً امروز از یکی که کارش خیلی خوبه، سوال کردم. گفت که خودشون صفحه ای 15 تومن میگیرن. بهش گفتم که من یه کار اینجوری دارم، گفت که طرحت رو بزن بعدش بیار پیش من بهت بگم چه قیمتی بهشون بگی. نظر شما چیه؟

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
نیما جان دزست میگه از چند جا بپرسی بهتره!
اما اینکه به اون فرد بدی که قیمت رو بهت بگه خودت هم با توجه به وقتی که گذاشتی !
الان طراحی رو مشکلش همینه که وقتی به مشتری میدی فک میکنه این چیه زدی منم میتونم اینو بزنم(آخه کسی نیست بگه اگه آسونه چرا خودت طراحی نکردی اومدی سراغ طراح؟)
به هر حال این جوری هست و خواهد بود اما
به نظزم مقدار وقتی که رو طراحی بزاری ملاک خوبی باشه!
یکی از آشنا ها قرار بود بده من براش طراحیشو انجام بدم! فک کرده بود من ازش گرون میگیرم
رفته بود داده بود کانون تبلیغات بهش گفته بودن هر یه ربع 4تومن میگیرن!!
موفقث باشیـــ:rose:

ببين دوست عزيز
اول شما ببين طرف كيه و در چه سطحي كار ميخواد اگه حرفه اي است كه پول خوب بگير و اگه بار اولته براش كار ميكني خيلي ارزون بگير و بهش بگو چون بار اولم هست و ميخوام با هم كار كنيم احترامتون ميزارم اين بار.
ولي اگه طرف تو باغ نيست و به هر چيزي هم ميگه طرح خوب پس زياد خودتو اذيت نكن. و لي اگه ميخواي د رآينده هم باهاش كار كني يه قيمت بهش بده كه نپره.
در كل براي هر صفحه 10 تومن بگيري بد نيست .
مثلا من باشم اگه قالب كاتالوگ در بيشتر صفحات يكي باشه و احتياج به طراحي خاص براي هر صفحه نباشه براي كل كار 200 ميگيرم. (براي بار اول و جذب مشتري)

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
اگر عکاسی نداشته باشه صفحه ای 10 تا 20 تومن قیمت مناسبی

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
ممنونم دوستان که راهنماییم کردین.
فکر کنم با توجه به حرفای شما، همون صفحه ای 10 تومن مناسبترین قیمت باشه. من امروز این قیمتو بهش میگم، انشاءالله که راضی باشه با همین قیمت. بازم اگه مشکلی داشتم مزاحمتون میشم. شاید تو طراحی یه جاهایی نیاز به کمک شما عزیزان داشته باشم. پس فعلاً یا علی. دعا هم یادتون نره برام لطفاً، چون اولین باریه که دارم کاتالوگ میزنم. دعا کنید که موفق بشم. قربون همتون :rose::rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا