تشکیل تیم حرفه ای برای شرکت در فستیوال های انگلیس(مایا کار و مکس کار )

sam_sam

Banned
دعوت از همه مایا کار های حرفه ای و مدل ساز های مکس کار . این فکر الان به ذهنم رسید . و آخرین ایده است که اینجا خرج میکنم . پس لطفا به خاطر خودتون و هدفتون فکر کنین . من اینجا (لندن) دستم خیلی باز است برای شرکت در فستیوال ها چون خودم دارم انیمیشن میخونم هر انیمیشنی آماده کنم از طرف دانشگاه شرکت داده میشه با منت . حالا سالی 1000 تا از این فستیوال ها اینجا است . من چیزی نمیبازم اما شما میبازین اگر گوش نکنین .
از kian-ir , alimory , saied ورامتین عزیز و بقیه کسانی که من نمیشناسم همه میتونن تو این تیم عضو بشن . یه گروه حرفه ای با یه سناریوی آماده فقط همت می خواد . این کار را میکنم به خاطر تو دهنی زدن به کسی که تو ایران علنا گفت انیمیشن 3 بعدی در اختیار کسی است که آشنا داشته باشه تو صدا و سیما و قدرت اونطوری داشته باشه . یه روز بهش نوید دادم که عمر کارهاش به پایان رسیده . قبل از اینکه از ایران بیام بیرون . الان موقش است که ببینه عمرش تموم شده باید بره و فقط کاریکاتور بکشه نه چیز دیگه .

حالا هر کسی مایل به انجام و تشکیل گروه است یا علی بگه و بیاد جلو . ما تهیه کننده نداریم همه برای 1 و 1 برای همه .
این موقعیت خیلی خوبی است که همه کسایی که میخوان یه پله برای جلو رفتن پیدا کنن استفاده کنن . و خیلی چیزهای دیگه . این دیگه شوخی نیست .

منتظرم اگر موافق بودین بگین . اگر هم نه که حساب کنین دروغ آپریل بود .

آخرین ویرایش:

saeed_22

Banned
حالا نکنه دروغ اوریل باشه :lol:

اگه هستی منم هستم
میدونی من سرم درد میکنه برا اینکارها
حالا بگو شرایط چیه؟ هماهنگی چطوریه؟
مزایاش چیه و... و نکات ضروری دیگه
اصلا چند نفر باید باشیم

من موافقم لطف کن بیشتر توضیح بده ثانیا فکر نمیکنید فاصله ما و شما یه کمی زیاد است ( لندن )

sam_sam

Banned
این دقیقا همون چیزی است که برای گروه ما ضروری است و چیزی است که هیچ گروهی تو ایران نداره . ما احتیاج به دو لیدر داریم یکی ایران را هدایت کنه و کارهای ایران را یکی هم این ور . خودم که این ور هستم من قرار نیست با همه در ارتباط باشم من فقط با لیدر ایران در ارتباط هستم . یه گروه که تمام حرکت ها و فعالیت هاش حساب شده است . فعلا از بعد مادی نگاه نمیکنیم همه ما تهیه کننده هستیم یعنی هر کدوم به نوبه خودمون باید کنار بیاییم . برای یه هدف . شناسوندن ایران و بالا بردن سطح کار ایران . چرا ما باید منتظر بمونیم تا بکشنمون بالا ؟ ما الان فکر کنم به اون حد رسیده باشیم که بتونیم یه تیم کوچیک و حرفه ای بتونیم بزنیم .بهر حال این اولین بار نیست که تیمی تشکیل میشه اما میتونیم این بار را با همه بار هایی که تو ایران این کار شده است متفاوت بشه .

حالا دیگه با شما است .

sam_sam گفت:
این دقیقا همون چیزی است که برای گروه ما ضروری است و چیزی است که هیچ گروهی تو ایران نداره . ما احتیاج به دو لیدر داریم یکی ایران را هدایت کنه و کارهای ایران را یکی هم این ور . خودم که این ور هستم من قرار نیست با همه در ارتباط باشم من فقط با لیدر ایران در ارتباط هستم . یه گروه که تمام حرکت ها و فعالیت هاش حساب شده است . فعلا از بعد مادی نگاه نمیکنیم همه ما تهیه کننده هستیم یعنی هر کدوم به نوبه خودمون باید کنار بیاییم . برای یه هدف . شناسوندن ایران و بالا بردن سطح کار ایران . چرا ما باید منتظر بمونیم تا بکشنمون بالا ؟ ما الان فکر کنم به اون حد رسیده باشیم که بتونیم یه تیم کوچیک و حرفه ای بتونیم بزنیم .بهر حال این اولین بار نیست که تیمی تشکیل میشه اما میتونیم این بار را با همه بار هایی که تو ایران این کار شده است متفاوت بشه .

حالا دیگه با شما است .
لطفا بگو یید اول این ارتباط کاری در ایران و در نهایت با گروه شما در لندن چگونه باید صورت گیرد آیا شما گروه خاصی را در ایران میشناسید که با شما مچ باشند

saeed_22

Banned
alimory1975 جان به نظر من شما که میگی من سابقه دارم وتو چند شرکت فعالیت
کردم حتما کسایی را میشناسی
یا اصلا از همین انجمن خودمون شاید بشه چند نفر را پیدا کرد
من یکی تو دو باخود سام سه نفر میشیم برا شروع بد نیست
بقیه هم یواش یواش اضافه میشن
فکر کنم برا شروع 5 یا 6 نفر کافی باشه
بیشتر شد چه بهتر
فقط همین اول بگم هرکی واقعا پایه است بیاد جلو
بعد وسط کار توزرد در نیاد بگه ما نیستیم
حالا باید کمی صبر کنیم ببینیم چی میشه

saeed_22 گفت:
alimory1975 جان به نظر من شما که میگی من سابقه دارم وتو چند شرکت فعالیت
کردم حتما کسایی را میشناسی
یا اصلا از همین انجمن خودمون شاید بشه چند نفر را پیدا کرد
من یکی تو دو باخود سام سه نفر میشیم برا شروع بد نیست
بقیه هم یواش یواش اضافه میشن
فکر کنم برا شروع 5 یا 6 نفر کافی باشه
بیشتر شد چه بهتر
فقط همین اول بگم هرکی واقعا پایه است بیاد جلو
بعد وسط کار توزرد در نیاد بگه ما نیستیم
حالا باید کمی صبر کنیم ببینیم چی میشه
saeed22جان فعلا مشغول کارم بستگی دارد که این پیشنهاد استاد سام سام عزیز تا چه حد جدی باشد

Grey

Member
اینو من اونور زده بودم منتقلش میکنم اینجا ! :
من میتونم سناریو و استوری بورد رو تهیه کنم زیاد نوشتم اما (اگه خواستید) بگید زمانش چه قدر باشه و محتواش چی باشه ؟ فانتزی ؟! من یه دونه سناریو و استوری برد دارم می نویسم Lay of Leithian که داستان برن و لوتین کتاب "سیلماریلیون" هستش و قسمتی از تاریخ گذشته ارباب حلقه ها نوشته خود تالکینه اما حدود دو ساعتی میشه اگه انیم بشه واسه همین میگم مدت کلی شو بگید. و کلا استوری بردهام فانتزی هستن و اگه فانتزی خواستید در خدمتم.
خیلی دوست داشتم همین حالا طراحی انیمیشن رو کامل بلد می بودم و میتونستم خودم هم کمک کنم اما هنوز مونده حالا انشااله به امید خدا برنامه ام جور شه میرم طراحی انیمه و مانگا می خونم اون وقت تا دو سال دیگه بهتر میتونم در خدمت باشم :p

------------------
جواب sam.sam
حتما ولی فقط بگید ماها چطوری باهم در ارتباط باشیم ؟! میتونی بهم ای میل بزنی یا آی دیمو بگیری باهم صحبت کنیم در زمینه سناریو. فقط یه چیزی من فقط سناریو و استوری برد در زمینه آثار فانتزی می نویسم و می کشم بازم روش تاکید می کنم که بعدا اگه چیز دیگه بود و همکاری میسر نشد نگید طرف توزرد بود ! راستی راجع به محتواش (اگه هنوز سناریویی در نظر ندارید) همین آثار تالکین بهترینه علاوه بر طرفدارای زیادش تو خود انگلیس و آکسفورد خیلی بهش بها می دن میدونید که تالکین شناسی (مثل فردوسی شناسی) از رشته های افتخاری آکسفورده.

sam_sam

Banned
خوب این پیشنهاد جدی است . من خودم الان با یه دکترای گرافیک دارم کار میکنم که خیلی چیز داره به من یاد میده . من به اون کمک میکنم برای کارهاش اون هم به من کمک میکنه تو این زمینه . من با کسایی سر و کار دارم که همه یا دکترای انیمیشن هستند یا جایزه گرفتن تا دلتون بخواد . این پیشنهاد واقعا جدی است . ارتباط راحت برقرار میشه . بین من و شما . همه در دسترس هستیم . میدونی وقتی نتیجه میگیریم که فقط هدفمون مهم باشه و هیچی ما را از هدفمون دور نکنه . ثابت کنیم که ما کار گروهی هم بلدیم بکنیم . وقتی یه گروه بشیم یعنی شکست ناپذیر میشیم . این گروه میتونه خیلی کار ها بکنه که هیچ کدوم از ما تک تک نتونیم انجام بدیم . یه گروهی تشکیل بدیم که انیمیشنش تو فستیوال شرکت کنه و ایران حاضر بشه با قیمت خیلی بالا و به روز از این گروه انیمیشن بخره . این است هدف من . تثبیت انیمیشن دیجیتال تو ایران . طرف صحبت من همه دیجیتال کار ها و 3 بعدی کار ها هستند .
مکس و مایا با هم .

منتظر جمع شدن همتون هستم . هر کسی که تو یه زمینه تخصص داره یا علی بیاد جلو . اول کار هم عرض میکنم که تخصص واقعی . من کار چند نفر را دیدم . کار رامتین عزیز یا کیان خان . هر کسی که مایل به عضویت در گروه من یعنی تیم ما است نمونه کارش را برای من میل کنه .

یا علی

در سری بعد بهتون میگم چه فستیوال های هست و کجا ها است .

فعلا

sam_sam

Banned
این صرفا به خاطر شما است . یه موقع به این مسئله فکر نکنین که من به خاطر خودم دارم این حرف را میزنم . من میخوام این فرصت از ان شما هم باشه . وگرنه من خودم اینجا میتونم شرکت کنم . این کار را به خاطر همه ایرانیها که شایستگیش را دارند میخوام بکنیم . همین و همین

patriot

Member
ببين من نسبتا حرفه ای تو مکس کار ميکردم الان هم يه چند ماهی زدم تو مايا و مدلينگ رو کار کردم polygon رو با تجربه ای که از مکس داشتم راه افتادم NURBS رو هم دارم از شما که استادم باشی ياد ميگيرم و الانم دارم يه ماشين رو مدل ميکنم با Poly که بزودی تموم ميشه، تموم که شد برات ميفرستم ببينی... دوست دارم کمکتون کنم منم باهاتون هستم تا آخرش خواستين ميتونم براتون تو مايا مدل poly با بلوپرينت کار ميکنم اگه هم کار بيشتری خواستين تو مکس مشتاقم که جبران زحمتاتون رو بکنم

sam_sam

Banned
patriot گفت:
ببين من نسبتا حرفه ای تو مکس کار ميکردم الان هم يه چند ماهی زدم تو مايا و مدلينگ رو کار کردم polygon رو با تجربه ای که از مکس داشتم راه افتادم NURBS رو هم دارم از شما که استادم باشی ياد ميگيرم و الانم دارم يه ماشين رو مدل ميکنم با Poly که بزودی تموم ميشه، تموم که شد برات ميفرستم ببينی... دوست دارم کمکتون کنم منم باهاتون هستم تا آخرش خواستين ميتونم براتون تو مايا مدل poly با بلوپرينت کار ميکنم اگه هم کار بيشتری خواستين تو مکس مشتاقم که جبران زحمتاتون رو بکنم

to lotf dari
aval mazerat ke fingilish daram minevisam . chon inja ba g5 daram kar mikonam va farsi nadareh . badan javb midam ta admin nazadeh man ra beram fingilish nanevisam behtare

patriot

Member
به نظر من چون هنوز يه تيم مچ شده و هماهنگ نداری يه کار ديگه هم ميتونين بکنين شما مرحله به مرحله کارا رو بگو هرکی توانايی انجامش رو داشت ميگه مثلاً شما ميگی برای متريال يک متريال گلد يه چوب يه.. لازمه يا برايه مدل يه آدم با اين تصاوير ماشين فلان و.. لازمه هر کی کارايی که ميتونه انجام بده رو ميگه و... بقيش رو هم گرفتی....
راستی اگه ميخوايی نرم افزار فينگيليش رو بهت بدم آخه من فارسی سيستمم خراب شده و با اون فارسی مينويسم
بازم ممنونم محسن جان

kain_ir

Member
نمی خوام آیه یاس باشم ولی بهتره اونایی که جوابه مثبت میدن بیشتر فکر کنن , نه به خودشون منظورم به تیم و تعهدشونه. موقعیت های مشابه زیادی دیدم که هیچوقت سرانجامشونو ندیدم. دلايل زیادی داشته که مهمتریناش سنگینی بیش از حد پروژه , ضعف در توانایی های عوامل!!, نبود جایی که عوامل دور هم کار کنن,بی توجهی بچه ها نسبت تعهدشون... . کار جشنواره (اونم از نوع بین المللیش) با نمونه کار شخصی و تیزر تبلیغاتی یه جورایی تو مایه های زمین تا آسمون فرق فوکوله! باید حقیقت هارو بیشتر بسنجیم تا وسط کار باعث هدر رفتن زحمات دیگران نشیم. اعزای تیمی که پشتیبانی مالی نداشته باشن مثل ستونهای ساختمانی هستن که اگه یکیشونو برداری بقیه سست میشن و در نهایت ساختمان ویرانست چون پولی در کار نیست که کسیو جایگزینش کنن.
خب حالا اگه هنوز مصمم هستین چند تا راه هست که نتیجه داره , اول باید بگم که انتظار کاری مثل رایان یا فالن آرت یا ارباب حلقه هارو نداشته باشین چون در توانمون نیست در حا حاضر (فکر کنم این تلخ ترین حقیقتش بود).
1: تا حد امکان سوژه مفحومی باشه تا بتونه ضعف هارو بپوشونه
2 : عوامل زیاد باشن تا اگه کسی نتونست به همکاریش ادامه بده بتونن جاشو پر کنن
3 : بروبچز از جونشون مایه بزارن و صبور باشن چون مامولا1 سالی طول میکشه
4 : میتونین اسپانسر پیدا کنید البته نه برای شروع
چیزای دیگه هم هست که العان حضور ذهن ندارم ولی به نظر من مهم ترینش تعهد همونطور که گفتم اگه رو هوا بدین ممکنه فاتحه زحمبای بقیرو بخونین
فکر کنم بهتر باشه هر کسی که قصد همکاری داره بگه که چی کاری ازش بر میاد و اگه نمونه کارش رو هم اینجا بزاره شروع منسجم تری میشه.
راستی تیم پیش تولید از گروه تولید واجبتره

patriot

Member
دو نکته مهم:
1. هدف برد مقام (....1،2،3،4، Tn=Tn-1+1) نيست بلکه در درجه اول ايجاد روح همکاری، اعتماد به نفس، ايجاد محيطی صميمی تر و از اين جور چيزاست
2. فکر کنم با اون نظری که من دادم تقسيم کار به خوبی انجام بشه

sam_sam

Banned
من خودم احتیاج به هیچ کدوم از این ها ندارم رفیق . به اندازه کافی موقعیت است برای کار کردن . همین تو دانشگاه خودمون که دارم درس میخونم . من این کار را دارم به خاطر شما ها که ایران هستین میکنم . هر کسی بیاد و بعد ول کنه خودش باخته چون من که کار خودم را دارم میکنم . دیگه این به خودتون ربط داره . سر خودتون که نمیخواین کلاه بزارین ؟میخواین ؟

برای من مهم این بود که تا اونجا که میتونم به هموطنام کمک کنم همین و بس . دیگه با خودتون است که چه کنین و چه نکنین . اگرم خواستین همه را فراموش میکنیم !

ولی اگر خواستین بیای تا آخرش بیایین به خاطر خودتون و خودتون همین .

با اجازه

sam_sam

Banned
هنوز که تیمی تشکیل نشده فقط 2 نفر 2 هفته فرصت میزاریم برای شرکت . بعدش اگر اعضا جمع شدن به امید خدا شروع میکنیم .

جدیدترین ارسال ها

بالا