تشخیص موجود بودن متد

i-php-i

Active Member
من از یه معماری سه لایه استفاده می کنم. کنترلرها توی یه پوشه جداگانه قرار می گیرن.

الان یه برنامه بنویسم که تعداد کنترلر ها رو بدست بیاره و تشخیص بده که آیا یه متد خاص توی هر کدوم از کنتلرها وجود داره یا نه.

مثلا اگر 10 تا کنترلر داشته باشیم، این اسکریپت باید همه فایلها رو باز کنه و ببینه که آیا یه متد خاص توی این کنتلر وجود داره یا نه.

لطفا بگید چطور باید این کار رو انجام بدم؟

mtchabok

Member
سلام
برای معماری سه لایه یکی از ویژگیها این هس که کنترلر هم نام کلاس هس و این اکشن است که باید همنام متد باشه و یعنی اینکه اول نام کلاس رو بررسی کنین و بعد در درون اون کلاس به دنبال متد بگردید .برای اینکار ها هم میتونین از توابع زیر استفاده کنین :
PHP:
method_exists($object,$methodName)
function_exists($functionName)
function_exists($className .'::'. $methodName)

i-php-i

Active Member
برای معماری سه لایه یکی از ویژگیها این هس که کنترلر هم نام کلاس هس و این اکشن است که باید همنام متد باشه و یعنی اینکه اول نام کلاس رو بررسی کنین و بعد در درون اون کلاس به دنبال متد بگردید .برای اینکار ها هم میتونین از توابع زیر استفاده کنین :
روش شما برای موقعی هست که داخل یه فایل دنبال کلاس و متد بگردیم.

من می خوام از توی یه کنترلر، متدهای سایر کنترلر ها (که هر کنترلر داخل یه فایل جداگانه هست ) رو چک کنم.

برای این کار باید چیکار کنم؟

mtchabok

Member
خوب میتونید نام فایل رو همنام کلاس بزارید و با پیمایش در پوشه کنترلرها فایلها رو باز و متد مربوطه رو پیدا کنید و چون نام کلاس همون نام فایل هس به سادگی میتونید در داخل کلاس متد رو پیدا کنید .

i-php-i

Active Member
خوب میتونید نام فایل رو همنام کلاس بزارید و با پیمایش در پوشه کنترلرها فایلها رو باز و متد مربوطه رو پیدا کنید و چون نام کلاس همون نام فایل هس به سادگی میتونید در داخل کلاس متد رو پیدا کنید .
منظورتون استفاده از توابع فایل (fopen, fread, fclose) هست؟

i-php-i

Active Member
نه عزیز . با این توابع :
خب از این توابع باید استفاده کنیم و تعداد و اسم فایلهای مربوط به کنترلرها رو بدست بیارم. بعد باید چیکار کرد؟

لازم به توضیح هست که توی معماری 3 لایه که من استفاده می کنم، اسم هر فایل با اسم کنترلر یک سان هست و متدها متفاوت.

mtchabok

Member
خب دیگه کاری نمونده فایلها رو که داری نام کلاسها رو که داری دونه دونه فایلهای رو باز میکنی و دنبال متد مورد نظر میگردی اگه نبود فایل بدی و ... .

جدیدترین ارسال ها

بالا