اون مثال کاملا واضح بود اصلا سر در گمی نداشتبله ، با خود مثال تست کردم اما نشد، حالا اگر در توان شما بود مثال واضح تری بزارید البته اگر موجب دردسر شما نمیشه و جسارت نیست

حقیقتش دارم همه ی احتمالات رو بررسی می کنم تا چی جواب بگیرمواللا اینترنت من وایر لسه ولی وقتی ارطباتو با مودم قطع میکنم مقدار false رو بر میگردونه و وقتی که وصل میکنم true ولی وقتی که به مودم وصل هست ولی سیم تلفن قطعه بازم true میزنه فکر کنم بهترین راه اینه که یک فایل تکست یه جا آپلود کنیم و توش بنویسیم true وقتی که مقدار true رو دریافت کردیم اول این فایل رو دانلود کنیم و بعد ببینیم اگر داخل فایلی که پلاگین ساخته عبارت true نوشته شده بود یعنی اینترنت وصله و مشکلی نداره ولی اگه هیچ چیزی نوشته نشده بود و خالی بود هم یعنی قطعه
با توابع wininet برای تشخیص اتصال کار می کنم که مطمئن ترین توابع در این زمینه هستندوالا من خودم به شخصه فکر نمیکنم ایراد از ویندوز 7 باشه ، آخه اگر mmb نتونه با ویندوزهای جدید مایکروسافت جلو بره پس در آینده باید کامل فراموشش کنیم!

راستش منم این پلاگین IE آقای Behesht رو تست کردم و جواب داده هم روی Adsl و هم Dial Up شاید اشتباه کار ازشما باشه

این شکلک هم همینطوری دادم چون خیلی بامزه هست و ازش خوشم میاد مخصوصا سمت چپیه!