تشخیص دادن اتصال به اینترنت

macsoft

Banned
سلام ایا اسکرپیت یا پلاگینی هست که بتونه تشخیص بده کامپیوتر به اینرنت وصل هست یا نه حتی در مورد adsl ها که همیشه اشتباه تشخیص میده

BEHESHT

Well-Known Member
IE PlugIn تشخیص صحیح میده م یتونید از اون استفاده کنی

جستجور بفرمایید تو انجمن هست

macsoft

Banned
اگه میشه همین جا لینک بدین در ضمن همه ی اینا یه مشکل اساسی دارن
اون هم اینه که افرادی که ADSL دارن و با اکانکشن وصل میشن همیشه Status آنها Connect هست در صورتی که اگر طرف از اینرنت DC باشه باز هم Connect هست!!!! یعنی برنامه اشتباه تشخیص میده

macsoft

Banned
سلام مجدد آقا من تست کردم وقتی روی is connected می زنم میگه Falseدر در صورتی که من به اینترنت متصل هستم! لطفا راهنمایی کنید چون خیلی کارم سر این موضوع گیر کرده ، با تشکر

آخرین ویرایش:

BEHESHT

Well-Known Member
من خودم کابر ADSL هستم و دوستان دیگه هم در این زمینه بودن و گفتن که درتس کار م یکنه برعکس پلاگین MMBmisk اما شما می تونین یه راه دیگه رو امتحان کنید یه فایل رو برای دانلود بزنید اگر شد متوجه میشید کانکت هست اگرم نشد که نیست

اما به زودی یه مثال می ذارم ببیند چطور عمل می کنه تا من عملکردش رو بررسی کنم

یه سوال شما با مثال خوده پلاگین تست کردید؟

macsoft

Banned
بله ، با خود مثال تست کردم اما نشد، حالا اگر در توان شما بود مثال واضح تری بزارید البته اگر موجب دردسر شما نمیشه و جسارت نیست

BEHESHT

Well-Known Member
بله ، با خود مثال تست کردم اما نشد، حالا اگر در توان شما بود مثال واضح تری بزارید البته اگر موجب دردسر شما نمیشه و جسارت نیست
اون مثال کاملا واضح بود اصلا سر در گمی نداشت

اما در مورد خطایابی و چک کردن سیستم شما درسته که این پلاگین رایگان هست اما خوب پشتیبانیش رو سعی می کنم به نحو احسنت انجام بدم

برنامه ای برای بررسی خطا نوشتم

شما فایل پیوست شده رو دانلود کن ازش اجرا بگیر کنار برنامه یه تکست ایجاد میشه شما اون رو به من بده + ویندوزت بگو چی هست

تا من بتونم بررسی دقیق تری رو این مشکل داشته باشم

موفق باشین

پیوست ها

• analizer.rar
    27.8 کیلوبایت · بازدیدها: 31

macsoft

Banned
خوب من این فایلو اجرا کردم و یک فایل تکست توش بود که نوشته شده بود : Connected To A LAN
ویندوز من هم ویندوز 7 هست

آقا خود مالتی مدیا بویلدر یه پلاگین داره واسه این کار صبر کنید تا چند لحظه دیگه میگم دقیقاً اسمش چیه

BEHESHT

Well-Known Member
پاسخ :

بله MMBMisk هست اما با ASDL کلا مشکل داره

منم برای حل این مشل تمام تلاشم رو خواهم کرد

نمی دونم مایکروسافت این ویندوز 7 رو و ویستا رو واسه چی عرضه کرده:mad:

و از اون بیشتر در عجبم که چرا خیلی اینقدر 7 رو دوست دارن:-?

شما این مقدار رو تو حالت کانتکت و غیر کانکت اندازه بگیر ببین تفاوت نداره؟

آخرین ویرایش:
واللا اینترنت من وایر لسه ولی وقتی ارطباتو با مودم قطع میکنم مقدار False رو بر میگردونه و وقتی که وصل میکنم True ولی وقتی که به مودم وصل هست ولی سیم تلفن قطعه بازم True میزنه فکر کنم بهترین راه اینه که یک فایل تکست یه جا آپلود کنیم و توش بنویسیم True وقتی که مقدار True رو دریافت کردیم اول این فایل رو دانلود کنیم و بعد ببینیم اگر داخل فایلی که پلاگین ساخته عبارت True نوشته شده بود یعنی اینترنت وصله و مشکلی نداره ولی اگه هیچ چیزی نوشته نشده بود و خالی بود هم یعنی قطعه

BEHESHT

Well-Known Member
واللا اینترنت من وایر لسه ولی وقتی ارطباتو با مودم قطع میکنم مقدار false رو بر میگردونه و وقتی که وصل میکنم true ولی وقتی که به مودم وصل هست ولی سیم تلفن قطعه بازم true میزنه فکر کنم بهترین راه اینه که یک فایل تکست یه جا آپلود کنیم و توش بنویسیم true وقتی که مقدار true رو دریافت کردیم اول این فایل رو دانلود کنیم و بعد ببینیم اگر داخل فایلی که پلاگین ساخته عبارت true نوشته شده بود یعنی اینترنت وصله و مشکلی نداره ولی اگه هیچ چیزی نوشته نشده بود و خالی بود هم یعنی قطعه
حقیقتش دارم همه ی احتمالات رو بررسی می کنم تا چی جواب بگیرم

همین راه رو من قبلا پیشنهاد کرده بودم

macsoft

Banned
والا من خودم به شخصه فکر نمیکنم ایراد از ویندوز 7 باشه ، آخه اگر mmb نتونه با ویندوزهای جدید مایکروسافت جلو بره پس در آینده باید کامل فراموشش کنیم!

BEHESHT

Well-Known Member
والا من خودم به شخصه فکر نمیکنم ایراد از ویندوز 7 باشه ، آخه اگر mmb نتونه با ویندوزهای جدید مایکروسافت جلو بره پس در آینده باید کامل فراموشش کنیم!
با توابع wininet برای تشخیص اتصال کار می کنم که مطمئن ترین توابع در این زمینه هستند

این تابع ها معادل جدید هم در ویندوز 7 من دیدم نداشته البته اونایی که من کار می کنم

ولی خب یه چیزهای هم هست که باید در نظر گرفت شما تست کنید حالت اتصال و غیر اتصال چه پاسخی از نرم افزار می گیرد تات مشکل رو بر طرف کنیم

اما به شخصه رابطه خوبی با ویندوز های جدید مایکرو سافت ندارم :green:

موفق باشید

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
راستش منم این پلاگین IE آقای Behesht رو تست کردم و جواب داده هم روی Adsl و هم Dial Up شاید اشتباه کار ازشما باشه

macsoft

Banned
راستش منم این پلاگین IE آقای Behesht رو تست کردم و جواب داده هم روی Adsl و هم Dial Up شاید اشتباه کار ازشما باشه

اشتباه کار که از من مطمئن هستم نیست ولی مثل اینکه این موضوع مربوط به ویندوز های جدید مایکروسافت از جمله ویستا و ویندوز 7 میشه !

باید ببینیم چطور میشه با این ویندوزها ارتباط برقرار کنیم :green:

:snap: این شکلک هم همینطوری دادم چون خیلی بامزه هست و ازش خوشم میاد مخصوصا سمت چپیه! :green:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
ویندوز 7 نصب میکنم و این پلاگین تست میکنم ببینم مشکل از چیه

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

تا به حال روش ping گرفتن براي اطمينان از اتصال به اينترنت رو تست كرديد؟

استاد اومد ..

آقا این روش پینگ رو توضیح بده من یکم راجع بهش میدونم به احتمال 90% جواب میده استاد!

جدیدترین ارسال ها

بالا