سلام پژمان جان،از صمیم قلب تسلیت عرض میکنم
پدرتون به معنی واقعی کلمه نمونه بارز یه استاد بودن واسه من،خدا بیامرزتشون
آخرین باری که دیدمشون 6 ماه پیش بود فکر کنم،خدا صبرت بده ایشالا
سلام به همگی
از همه شما ممنون بچه ها
اول عذرخواهی می کنم از این که خیلی دیر آنلاین شدم . چون واقعاً حس و حال کاری رو نداشتم . الان هم یکی از دوستان زحمت کشیدن اطلاع دادن اینجا تاپیکی برای پدر بنده زده شده .
از هم شما ممنونم
به قول همکاران بابا تو بزرگداشت ایشون در خانه سینما ، شاید سالها طول بکشه تا ارتش و سینما درک کنه که چه کسی رو از دست داده و چند سال به عقب برگشتیم .
تنها کسی که تجربه کار مستقیم با بهترینهای دنیا رو سر کار محمد داشت . کسی که تحصیل کرده امریکا در زمینه تخصصی خودش بود و سالها استاد برتر دانشگاههای ارتش ایران بود . کسی که رکورد دار خنثی سازی مهمات هوایی در دنیا بود و بیش از 1700 برگه ماموریت ثبت شده در 8 سال جنگ داشت .
کسی که سر تیم خنثی سازی موشکهای عمل نکرده کشور در 8 سال جنگ بود و کاملاً داوطلبانه این کار رو انتخاب کرد و هر روز جونش رو کف دست میگرفت تا جون و مال هموطن هاش رو نجات بده و هیچ وقت خودش رو در گیر چیزای دیگه نکرد .
کسی که 9 تا ترکش نزدیک به 3 دهه خواب آسوده رو ازش گرفته بود ولی 1% جانبازی نداشت . به همون نشونی که خیلی از بچه های قدیمی اینجا میدونن که من توو پادگان سابق پدرم 17 ماه 2 هفته خدمت کردم و گفته بود حق نداری بگی پسر منی که برات فرقی قاعل بشن .