تست Fryrender

martin eco

Well-Known Member
سلام خدمت دوستان:rose:
بنده تازه کاری بیش نیستم پس بابت این جسارت ببخشید مارو:green:
این کار تست رندری هست که با فرای زدم..
مدل تقریبا آماده بود من فقط یکم تغییرش دادم و تکسچرو اضافه کردم
چمن هم خودم مدل کردم و با Advpainter پخش کردم..
ممنون میشم اشکالات کارو بگیرین..ممنون:oops:

پیوست ها

• 3.jpg
    3.jpg
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 102
آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
سلام کار زیبایی شده و لی چندتا مشکل داره که اگه حلشون کنی کار شایسته ایی میشه
1.مدلت خیلی سادست
2.نویز توی کارت زیاده
3.تکسچر ها کمی خامند
4.پشت شیشه ها خالیه و داخل بنا کلا معلومه
مزایای کار
1.چمن ها خوب شده اگه لینکی ازش داری بدی ممنون میشم
2.فضای جالبیه ادم جذب میکنه
3.متریال چمن ها خوبه
من فرای کار نکردم اگه از تنظیماتش بتونی برامون بگی تا یک چیزی یاد بگیرم هم متشکر میشم
موفق و پیروز باشی:rose:

max vray

کاربر VIP
با سلام خدمت دوستان
دوست عزیز ، علت وجود نویز در کار بخاطر اینکه آقا مارتین نذاشتن که Fry تا آخر رندر بگیره . احتمالن هم به خاطر سرعت دستگاه ایشونه که حوصلشون صر رفته.
در مورد Fry باید عرض کنم که یک موتور رندر فیزیکی بسیار قوی هست که شما میتونین با استفاده از قدرت کارتهای گرافیک مربوط به آن سرعت رندر را تا حد بسیار زیادی افزایش بدین. از لحاظ کیفیت موتور مطلوبی هست به شرطی که شما دستگاه مناسب آن را داشته باشید. تنها موردی که باعث می شه خیلیا با آن کار نکنند ( مثل خودم که فقط برای آشنایی با آن کار می کنم) عدم وجود مدلهای آماده ( مانند ArchModel ) می باشد.
در این صورت شما باید یا تمام مدلهای آماده را که با VRay هستند تغییر بدهید ( تمام متریال آن باید Fry بشود ) و یا اینکه خودتون مدل کنید که از لحاظ وقت و هزینه مقرون به صرفه نیست. فکر میکنم تنها شرکتی هم که قوی روش کار میکنه DFM است که ادرس سایتش www.dfm.ir می باشد.
در هر صورت کیفیت بالاتر و سریعتر نسبت به موتور های رندر فعلی از مزایای این موتور رندرینگ می باشد. من خودم رندرهای بسیار قوی باهاش میگیرم اما تنها مشکلش برای کسایی که کارشون رندر هست اینکه متریال و مدل های آماده ندارد و باید خیلی وقت براش بذاری و گرنه همین DFM یک سیستم داره که ما یکبار روش تست رندر گرفتیم ( 16 تا کارت گرافیک داشت ) با Fry حدود 15 ثانیه یک عکس را با کیفیت خدا رندر گرفت.
موفق باشی و امیدوارم روز به روز پیشرفت کنی
سلام دوست عزیز مرسی از توضیحاتتون من همه اینارم میدونستم چیزی که نمیدونم تنظیمات و نهوه سخت متریال هاشه
درمورد متریال اماده فرای هم بایذ بگم هست دوتا پک هم هست ولی فقط یکجا تو نت پیدا کردم اگه خواستی بگو بزارم براتون
من با فرای و مکس ول کار کردم اما تنظیماتشون بلد نیستم اگه راهنمایی در این مورد دارین حتما بگین که ثواب داره
باز ممنون :rose:

max vray

کاربر VIP
با سلام
دوست گرامی ممنون از جوابت
موضوع سر دو یا سه مورد متریال آماده که تو سایتش گذاشته نیست. شرکت ما fry render را به صورت اورجینال خریده چون رو فارم نصبش کردیم. اما ما برای کار دیگه ای ( ساخت انیمیشن استفاده می کنیم نه معماری و دکوراسیون ) ، در زمان خرید به ما 10 تا dvd اموزش دادند و یک کتابچه.
ساخت متریالش به نظر من از تمام موتور های رندر ساده تره، البته به شرطی که جزییات رو بشناسی
اگر سوال خاصی در این مورد هست بفرمایید که توضیح بدهم وگرنه ساخت متریال را نمیشه تو انجمن توضیح داد. ما زمانی که از dfm سیستم خریدیم داشتن آموزش fry را درست می کردن که به صورت رایگان تو سایت بذارن. البته هنوز نذاشتن. یه سری به اونجا بزن اگر گذاشته بودن به بقیه هم لطفا خبر بده این لینکش www.dfm.ir
موفق باشی
سلام
مرسی از اینکه زود جواب دادین
نه هنوز نذاشته متاسفانه
اورجینالش چند خریدی؟
اگه بتونی تو بخش اموزش سایت در سطح مبتدی هم اموزش بزارین عالیه
برای انیمیشن سنگین نیست؟
فارم؟چیه؟

.:BehzAd:.

Active Member
سلام

شما میتونین با استفاده از قدرت کارتهای گرافیک مربوط به آن سرعت رندر را تا حد بسیار زیادی افزایش بدی

فرای با سی پی یو رندر میگیره اصلا کاری به گرافیک نداره اون آریون هست که هم زمان و به طور موازی با cpu و gpu رندر میگیره.

در مورد fry باید عرض کنم که یک موتور رندر فیزیکی بسیار قوی هست

خیلی هم قوی نیست و یه کمبود ها و ضعف های داره البته نمیگم بده ها خیلی هم خوبه ولی الان یه پروژه شکست خورده هست و رندوم کنترل بیخیالش شده و داره رو آریون کار میکنه.

عدم وجود مدلهای آماده ( مانند archmodel ) می باشد.

آرک مدل هم داره اگه میخواید بگید من دارم یه چیزای ازش کلا از 105 تا آرک مدلی که تو اورموشن هست 32 تاش آببجکت با متریال فرای و مکسول رو دارن.

martin eco

Well-Known Member
ممنون از دوستان واسه نظرات کارشناسیشون:rose:
فقط نفهمیدم واقعا فرای پروژه شکست خورده اس؟!!!!:sad:

martin eco

Well-Known Member
اینم کرک فرای که یکی از دوستان خواسته بودن.:)

پیوست ها

• xf-rcfry15.rar
    74.8 کیلوبایت · بازدیدها: 15

martin eco

Well-Known Member
چمنت باحاله
زاویه رندرت باحاله
ایده کارت باحاله
موفق باشی

مرسی دوستم:rose:
فقط چمنش قشنگ شده ...یه مقدار رو تکسچر ها کار کنید
بله حق با شماست...شدیدا در تکسچر مشکل دارم:sad:
شما که استاد فرای هستید مودور جان راهنمایی کنید و making of از کاراتون بزارین..ممنون:green::oops:

Hamed

Active Member
سلام
خیلی هم خوب منظورم اطلاعات کی بچه ها گفتن...من لذت بردم...

علی علی

جدیدترین ارسال ها

بالا