با سلام خدمت دوستان
دوست عزیز ، علت وجود نویز در کار بخاطر اینکه آقا مارتین نذاشتن که Fry تا آخر رندر بگیره . احتمالن هم به خاطر سرعت دستگاه ایشونه که حوصلشون صر رفته.
در مورد Fry باید عرض کنم که یک موتور رندر فیزیکی بسیار قوی هست که شما میتونین با استفاده از قدرت کارتهای گرافیک مربوط به آن سرعت رندر را تا حد بسیار زیادی افزایش بدین. از لحاظ کیفیت موتور مطلوبی هست به شرطی که شما دستگاه مناسب آن را داشته باشید. تنها موردی که باعث می شه خیلیا با آن کار نکنند ( مثل خودم که فقط برای آشنایی با آن کار می کنم) عدم وجود مدلهای آماده ( مانند ArchModel ) می باشد.
در این صورت شما باید یا تمام مدلهای آماده را که با VRay هستند تغییر بدهید ( تمام متریال آن باید Fry بشود ) و یا اینکه خودتون مدل کنید که از لحاظ وقت و هزینه مقرون به صرفه نیست. فکر میکنم تنها شرکتی هم که قوی روش کار میکنه DFM است که ادرس سایتش
www.dfm.ir می باشد.
در هر صورت کیفیت بالاتر و سریعتر نسبت به موتور های رندر فعلی از مزایای این موتور رندرینگ می باشد. من خودم رندرهای بسیار قوی باهاش میگیرم اما تنها مشکلش برای کسایی که کارشون رندر هست اینکه متریال و مدل های آماده ندارد و باید خیلی وقت براش بذاری و گرنه همین DFM یک سیستم داره که ما یکبار روش تست رندر گرفتیم ( 16 تا کارت گرافیک داشت ) با Fry حدود 15 ثانیه یک عکس را با کیفیت خدا رندر گرفت.
موفق باشی و امیدوارم روز به روز پیشرفت کنی