بی بی کد تست رندر نما با فرای

max vray

کاربر VIP
سلام به همه دوستان
من تاحالا با فرای کار نکرده بودم این اولین تست رندر من با این موتور رندره
متریالها 7 تا بیشتر نیست چون تازه این موتور رندر شروع کردم
مدل که امادست مال کمپانی اورموشن
متریال بدنه بنا displacment 20 هستش اما اصلا چیزی از دیسپلیس تو رندر دیده نمیشه.
رندر اول بدون پست پرو هستش اما رندر دوم یک نور غروب پس زمینه بنا هستش.
همکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:rose:

آخرین ویرایش:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام :rose:
خوب شده :rose:
دیسپلیس هم داره که حالا نمیدونم 20 باید چقدر باشه اما الان یه مقداری داره
یه سوالی دارم یعنی وی ری برای اکستریور خوب نیست چون الان دیگه همه معمار های این سایت برای اکستریور از فرای و مکسول استفاده میکنن
موفق باشی:rose:

max vray

کاربر VIP
سلام :rose:
خوب شده :rose:
دیسپلیس هم داره که حالا نمیدونم 20 باید چقدر باشه اما الان یه مقداری داره
یه سوالی دارم یعنی وی ری برای اکستریور خوب نیست چون الان دیگه همه معمار های این سایت برای اکستریور از فرای و مکسول استفاده میکنن
موفق باشی:rose:
سلام کوروش جان
تو خودش وقتی دیس 20 میدی انقدر برجستگی زیاده که فکر میکنی الان تو رندر قلوه سنگ میبینی اما اصلا اینجوری نبود.:-?
اره اخه خودش همه کار میکنه و اصلا درگیری های ویری نداره مثلا واسه این کار من اصلا تنظیماتی انجام ندادم.
موفق و پیروز باشی:rose:

asa.graphic

Well-Known Member
سلام

عـــالی شــــده دوســـت مـــن ... البــــته مـــثل همــــیشه ... :rose:

موفق باشی ...

ssevil

Well-Known Member
بابا ااااااااااااا افرین
رفتی تو کار فرای
افرین
خوف شده:oops:
کاش خورشیدو یه کم می چرخوندی نورش بیشتر رو ساختمان بیفته
بابا پشتکار :rose:

max vray

کاربر VIP
سلام

عـــالی شــــده دوســـت مـــن ... البــــته مـــثل همــــیشه ... :rose:

موفق باشی ...
سلام اسا جان
مرسی شما لطف داری:rose:
بابا ااااااااااااا افرین
رفتی تو کار فرای
افرین
خوف شده:oops:
کاش خورشیدو یه کم می چرخوندی نورش بیشتر رو ساختمان بیفته
بابا پشتکار :rose:
سلام استاد:)
مجبور شدم دیگه منم فرای باز بشم چون تنظیمات منظیمات نداره شکر خدا حتی پست هم نمیخواد:lol:
هرچی خواستم تو فتوشاپ روش پست کنم دیدم ارجینالش بهتره:green:
باشه حتما جابجا میکنم و کمی فضارو پویا تر میکنم .
ممنون

makhg

New Member
میشه راجع به زمان رندر و اینکه جحم کارتون چقدر شده و مدلتون با چه نرم افزاری 3بعدی کردید ؟
کارتون خوب شده...
مشخصات سیستمی که باهاش رندر کردید رو هم بگید ممنون میشم .... Arion با فرای فرق داره ؟ اونم رندر می کنه ؟ فرای بهتره یا arion? من با اسکچ آپ یکبار مدل زدم حجمشم زیاد نبود اما با فرای خیلی طول میکشید... چطوریه جریان رندرینگ فرای ؟
ممنون :rose:

max vray

کاربر VIP
میشه راجع به زمان رندر و اینکه جحم کارتون چقدر شده و مدلتون با چه نرم افزاری 3بعدی کردید ؟
کارتون خوب شده...
مشخصات سیستمی که باهاش رندر کردید رو هم بگید ممنون میشم .... Arion با فرای فرق داره ؟ اونم رندر می کنه ؟ فرای بهتره یا arion? من با اسکچ آپ یکبار مدل زدم حجمشم زیاد نبود اما با فرای خیلی طول میکشید... چطوریه جریان رندرینگ فرای ؟
ممنون :rose:
سلام تایم رندر دقیق نمیدونم چون شب گذاشتم رندر صبح سیو کردم چیزی حدود 4 ساعت مونده بود رو رندر
حجم فایل بصورت ارشیو 15 مگ هستش
سیستمی که باهاش این رندر گرفتم دو هسته ایی بود با 4 گیگ رم و 1 گیگ گرافیک
نرم افزار 3ds max 2009 هستش.
جفتشون مال یک کمپانی هستند اما ورژن جدیدی برای فرای به بازار نیومده اما جدیدترین ورژن اریون حدود یک ماه پیش اومد که دمو هستش و میتونین از سایتش دانلود کنید.
فرای و اریون خیلی به هم شبیه هستند اما سرعت اریون بیشتره اما نویز زیاد داره.
تایم این رندر جدیدم هم تا اخر نرفت و سیوش کردم اینجایی که استوپ زدم 1 ساعت گذشته از شروع رندر.

پیوست ها

• fry.21.jpg
    fry.21.jpg
    198.7 کیلوبایت · بازدیدها: 16

hesam_sn

کاربر VIP
باید اسمتو عوض کنی بزاری max fry:lol:
منم فرای رو نصب کردم ولی حوصله ندارم برم یاد بگیرم. به سیستمم هم امیدی ندارم که بتونه با فرای کار کنه

ALI_TAKHTI

Active Member
max vray جان خیانت کردی بالام جان که. آخه این چکاری بود کردی دادا
من شنیده بودم برای رندر خارجی بهتره ار فرای یا منتال استفاه شه.
حالا واقعا بهتر از ویری هست؟
راستی کسی لینک دانلود فرای رو داره به ما بده؟

max vray

کاربر VIP
باید اسمتو عوض کنی بزاری max fry:lol:
منم فرای رو نصب کردم ولی حوصله ندارم برم یاد بگیرم. به سیستمم هم امیدی ندارم که بتونه با فرای کار کنه
سلام حسام جان:rose:
نه باید بزارمMAX........... VRAY........ FRY........ ARION....... MAXWELLکهنه میخریم:lol:
نه بنظر من اصلا به سیستم ربط نداره سیستمت که دیگه از CORE2DUE من که دیگه پایین تر نیست.
max vray جان خیانت کردی بالام جان که. آخه این چکاری بود کردی دادا
من شنیده بودم برای رندر خارجی بهتره ار فرای یا منتال استفاه شه.
حالا واقعا بهتر از ویری هست؟
راستی کسی لینک دانلود فرای رو داره به ما بده؟
سلام علی جان:rose:
ایلده مجبور شدم دیگه:green:
از این لحاظ که تنظیمات خاصی نداره اره خوبه اما تایم رندرش زیاده
من قبلا دان کزدن الان لینک ازش ندارم

.:BehzAd:.

Active Member
سلام محمدجان خوبی

از دیسپلس چیزی نمیبینی پس اونا چی اند تو رندر دیسپلیس به اون خوبی ولی لینو بگم استفاده از دیسپلیس زمان رندر ت رو خیلی باللا میبره درست و به جا ازش استفاده کن

نور و متریال هم خوبه فوکوس دوربین هم بد نشده.

در اخر یه درده دل بکنم این فرای یه پروزه شکست خورده هست و رندم دیگه روش کار نکرد متاسفانه.

max vray

کاربر VIP
سلام محمدجان خوبی

از دیسپلس چیزی نمیبینی پس اونا چی اند تو رندر دیسپلیس به اون خوبی ولی لینو بگم استفاده از دیسپلیس زمان رندر ت رو خیلی باللا میبره درست و به جا ازش استفاده کن

نور و متریال هم خوبه فوکوس دوربین هم بد نشده.

در اخر یه درده دل بکنم این فرای یه پروزه شکست خورده هست و رندم دیگه روش کار نکرد متاسفانه.
سلام بهزاد جان
اول اون رندرارو زدم بعد این اخریو که دیسپلسیش درست شد.
اشکال نداره من تازه باهاش اشنا شدم اما زیاد روش تایم نمیزارم
موفق باشی و پیروز:rose:

سلام محمد جان انقدر بچه های مردمو هوایی نکن فرای سم ، سم
وی ری عالیه و نورپردازی باهاش خیلی خیلی مهمه که یک کار خوب دربیاد شرط اول هر موتور رندری متریال سازی خوب اون موتور که کارو رئال کنه
هنوزم رندرایی که با وی ری تو اورموشن میگیرن با هیچ موتور رندری نمیشه گرفت
با هر موتوری حرفه ای بشی باهمون بهتره کار کننی فرای خیلی محدودیت داره
من با منتال ری دیدم رندر گرفتن که فکم افتاده
کارتم خیلی خوبه و فقط رادیانست فقط آسمون و متریال برگات خوب در نیومده که انشالهه میاد تو دستت موتور رندر

max vray

کاربر VIP
سلام محمد جان انقدر بچه های مردمو هوایی نکن فرای سم ، سم
وی ری عالیه و نورپردازی باهاش خیلی خیلی مهمه که یک کار خوب دربیاد شرط اول هر موتور رندری متریال سازی خوب اون موتور که کارو رئال کنه
هنوزم رندرایی که با وی ری تو اورموشن میگیرن با هیچ موتور رندری نمیشه گرفت
با هر موتوری حرفه ای بشی باهمون بهتره کار کننی فرای خیلی محدودیت داره
من با منتال ری دیدم رندر گرفتن که فکم افتاده
کارتم خیلی خوبه و فقط رادیانست فقط آسمون و متریال برگات خوب در نیومده که انشالهه میاد تو دستت موتور رندر
سلام سعید جان
پس الان من مسموم شدم؟
www.pichak.net-133.gif

من از فرای خیلی خوشم اومد واقعا تنظیمات نداشتنش عالی بود
ویری واقعا خوبه اما باید با نور خیلی کلنجار بریم تا کار خوبی بشه
دادا ما که با هیچکدوم حرفه ایی نشدیم .شما راهنماییمون کن که چه کنیم.نظرت درباره مکسول چیه؟
اره رو اونا هم باید کار کنم اما یکم تایمم محدود بود نشد زیاد رو کار وقت بزارم.
موفق و پیروز باشی
www.pichak.net-172.gif

*farshid*

کاربر VIP
در مورد فرای و ویری:
اینجوری به قضیه نگاه نکنین که کدومش بهتره ...
اینجوری نگاه کنید که کدومش برای کدوم پروژه مناسبتره
به نظرم بهتره حداقل رو دو تا موتور رندر تسلط کافی داشته باشین ... اینجوری میتونین به نسبت اقتضای پروژه یکیشو انتخاب کنین.

Hamed

Active Member
سلام
محمد جان ببین جیگر مکسول...فرای ...وی ری...همشون خوبن دقیقا مثله یه مسابقه شنا میمونه که همه تو المپیک واردن و حرفه ای و همه چی تموما"...اما نفر اول و دوم و سوم در حد اختلاف یک دست به خط پایان میرسن...نظر من اینکه...کار با همشون آشنا باش اما یکشون رو تخصصی یاد بگیر و تمرکز داشته باشه...تمام نرم افزارهای تولیدی امروزی قصد رقابت با دیگری دارن پس زیاد فرقی نمیکنه مهم اون تخصصی که در مورد یک موتور رندر داری و تو هر فضای بلدی ازش کار بکشی...

علی علی

max vray

کاربر VIP
در مورد فرای و ویری:
اینجوری به قضیه نگاه نکنین که کدومش بهتره ...
اینجوری نگاه کنید که کدومش برای کدوم پروژه مناسبتره
به نظرم بهتره حداقل رو دو تا موتور رندر تسلط کافی داشته باشین ... اینجوری میتونین به نسبت اقتضای پروژه یکیشو انتخاب کنین.
سلام اقا فرشید
درسته نظرت ممنون:rose:
سلام
محمد جان ببین جیگر مکسول...فرای ...وی ری...همشون خوبن دقیقا مثله یه مسابقه شنا میمونه که همه تو المپیک واردن و حرفه ای و همه چی تموما"...اما نفر اول و دوم و سوم در حد اختلاف یک دست به خط پایان میرسن...نظر من اینکه...کار با همشون آشنا باش اما یکشون رو تخصصی یاد بگیر و تمرکز داشته باشه...تمام نرم افزارهای تولیدی امروزی قصد رقابت با دیگری دارن پس زیاد فرقی نمیکنه مهم اون تخصصی که در مورد یک موتور رندر داری و تو هر فضای بلدی ازش کار بکشی...
سلام به حامد عزیز
درسته حرفات ممنون:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مرسی خیلی خوب شده.بین دو تا رندر اول که تفاوتی نیست.فقط افکت خورشید هست.
اما رندر جدیده خیلی خوب شده.این یه فورمول هست برای خوب شدن کارها بهتر هست زاویه خورشید از نظر سمت 90 درجه دوربین باشه و از نظر تابش 45 درجه.واسه همینه که عکاسی توی اول صبح یا دم غروب خیلی فرق داره با عکس 12 ظهر.البته عکاسی صبح خیلی بهتر هست.چون در اثر سرمای شب گرد و غبار نشستن اما غروب به خاطر گرمی هوا و عبور مرور موجودات زنده هوا غبار آلود وکدر هست
علت خیلی جداب شدن رندر جدیده رعایت این فورمول طلائی هست

بالا