انیمیشن تست انیمیت

black-death

Member
سلام دوستان خسته نباشید

یک تیکه از فیلم ورود آقایان ممنوع رو (حدود 13 الی 14 ثانیه) با یکی از کارکترای دیجیتال توتورز انیمیت کردم

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=f3543121ab8e4ed836de62ff57463604

فقط حتما با دانلود منیجر دانلودش کنید بعد ببینیدش با فرمت FLV هستش منتظر نظراتتون هستم:rose:

آخرین ویرایش:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
خیلی خوب بود عزیز، فقط کاش یکی از کاراکتر های mentor یا anim school یا هر کاراکتری که صورت داره رو برمیداشتی تا facial هم انیمیت میزدی، چون صورت به شدت کار رو زنده و جذاب میکنه.

در مورد حرکات: خوب بعضی جاها به همین دلیل نداشتن صورت تو خواستی حرکت ایجاد کنی تا بدن یا سر ثابت نمونه برای همین به نوعی حرکت اضافی انجام شده مثل : ( ثانیه ی 2 تا 3 ، داروخونه میگه که ، سر حرکت بی مورد داره اینجا عزیز)

تو ثانیه 4 تا 5 هم که دو بار دستاش رو رو هم میندازه جالب نیست، یعنی حرکت دوم زیادی و بی معنی نشون داده میشه.
میره، خرگوشه میره. این حرکت هم زود تر و همراه با میره اول بزنی بهتر میشه.

بیدیو بیدیو ،هم خوب و قشنگ شده.
:cool:

در کل خوبه این نکات نخ سوزن ، صورت کاراکتر رو انجام بدی خیلی بهتر میشه عزیز.

فقط خدا کنه واسه دل و از سر بیکاری نزده باشی

madmaster_3d

Well-Known Member
والا من خودم کلا یک انیمیشن ساختم نمی تونم حرفه ای نظر بدم. ولی به نظرم قشنگ بود. البته اون قسمت بدو بدو جالب بود بیشتر برای من. ولی ادامه بده. انیمیشن کلا سخته.

black-death

Member
ممنون از نظراتتون دوستان من :rose:

این سومین انیمیتم بوده که کار کردم برای ارتقاء کارم دارم تست میزنم ببینم استعداد دارم یا نه راستش برای جای خاصی نبوده :sad:

سلام به نظر من عالی بود واقعا استعداد خوبی هستی برای انیمیت باورم نمیشه که کار سومته از کار بعضی ها که 7-8 ساله کار می کنند تو انیمیت بهتره از خودت فیلم گرفتی بعد انیمیت کردی یا اینکه همینطوری از رو خود فیلم انیمیت کردی ؟

black-death

Member
ممنون چقد دلگرمم کردید
از روی خود فیلم انیمیت کردم
خیلی بچه های با استعداد دوروبرم هستن اما دریغ از ذره ای حمایت متاسفانه

zzmm14

Active Member
با سلام
برای آپلود بهتر میتونین از سایت مجید آنلاین استفاده کنین.
در پایین پستتون
ویرایش پست/ مدیریت پیوستها / برو به حالت پیشرفته
فایلتون رو مجدد آپلود کنین.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
آپلود نمیشه مینویسه Upload Failed

اول ببین rar ـش کنی میشه یا نه، اگه نشد باید بگم من هم جدیدن با آپ کردن تو همین سایت مشکل دارم، یعنی حجم های یه مقدار بالا رو نمیذاره آپ کنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا