خیلی ممنون Baloot3Dکه به سوالات ما کاربران احترام قائلیددر مورد لپتاپ که هم بتونی باهاش کار گرافیکی بصورت حرفه ای انجام بدی هم بازی کنی اونم در حد بالا باید خیلی بیش تر از 2.000.000 هزینه کنی .
در کل برای همه عرض میکنیم که رده Elitebook از شرکت HP برای امور...
خیلی ممنون baloot3dکه به سوالات ما کاربران احترام قائلید
اول باید بگم که نگفتین مدل xps l501 چطوره واسه تری دی مکس
چون نسبت به ویژگی هاش ارزونه
این مدلmsi gt680واقعا چشام رو گرفته
این مدل ایران هست؟
اگه نیست تا بگم از دانمارک بیارن
خواهش میکنم اگه مشکلی داره بگین تا از الان بدونم
یا اگه مدلایی هم تو همین قیمت هستن معرفی کنید
بهر حال سپاس گذاریم
اتفاقا این مدل رو هم بررسی کردم ببینم نظر Baloot3D جان چیهسلام
من تا یه هفته دیگه میخوام اینو بگیرم
Dell XPS L501x
قیمت...
گفتم اطلاعات بچه های اینجا واقعا بالاستخب شما که دسترسی به بازار خارج از کشور دارین گزینه های بیشتری برای انتخاب دارین
میتونین از ریویو های خارجی و بررسی میجوری سایت های تولید کننده برای انتخاباتون استفاده کنین
میتونین چنتا پیشنهاد بدین؟(هرچی که در ذهن دارین)علی جان منم تا چند ماه پیش دنبال یه لب تاپ غول بودم ولی واقعا ارزش نداره 2تومن روش هزینه کنی 1400 1500 خیلی هزینه ی خوبیه واسه لب تاپ هزینرو بزار برا یه کیس توپ شاخ ترین کارا و گیم هارو باهاش بکبن حال کن
تو این تاپیک هم بحث های خوبی شده
خوشحالیم که شما به نتیجه رسیدینسلام
من تا یه هفته دیگه میخوام اینو بگیرم
Dell XPS L501x
قیمت : 1,400,000
حال کن
...
بعدش بچه ها حرف باس سی پی یو آوردن وسط بعد شما این حرف رو زدینDell Studio 1558-D Dell XPS L501-D Dell Inspiron 5010-Aluminium2
یعنی دقیقا همین مدل رو رد کردینخوب پس گزینه 2 رو کنار میزنیم و میمونه اولی و سومی
بالاخره این کافیگه سی پی یوش چطوره؟علی جان من اون بیشتر به خاطر کانفیگش ردش کردم
اما دیددم چد نوع کانفیگ داره
اینی که الان انتخاب کردم کانفیگش عالی
رم 8 باطری 9 سلولی محکم
اما اون المینیومی رو هنوزم قبول دارم و از بهتر و بهتر تر اون بهتر تری رو انتخاب کردم
آلمینیومی 6 گیگ رم داره و باطریش 6 سلولی هست
گرافیک هاشون هم تو یه رده هست
5650 با 435 یکی هست
اگه می گفتین از چه لحاظ انتخاب بهتری هست ممنون می شدیمفکر کنم xps انتخاب مناسبتری باشه
ما دو نوع خازن داریم نو اول و قدیمی تر خازن الکترولیت هست
اینم عکسش
![]()
و اینم یه نمونه که رو برد استفاده شده :
![]()
این نمونه اشکالات زیادی داره مثلا عمر پایینی داره برا اینکه اون دی الکتریت ( همون صفحه کاغذی روغنی ) درونش در اثر گرمای طولانی خراب میشه و خلاصه خازن رو خراب میکنه و به همون روزی در میاره که تو عکس لینک دوستمونم بود .
در مقابل این خازنها یک نوع خازنهای دیگه وجود دارن با نام خازن حالت جامد ( یا خازن جامد ) که مزیتی که نسبت به خازنای الکترولیت دارن اینه که توشون جامده و مثل بالایی از یه نوع مایع ( یا همون روغن توشون ) استفاده نشده در نتیجه عمر بالاتری دارن و نسبت به گرما کمتر حساسن .
اگه تو مادربردای یکم خوب نگاه کنید تمام خازنای اطراف سی پی یو از این نوع خازنا هستن چون اطراف سی پی یو حرارت زیادی نسبت به جاهای دیگه وجود داره . و در مادر بردای نسبتا خوب به بالا تمام خازنها از نوع جامد هستن .
اینم یه عکس از خازن جامد :
![]()
و اینم چندتا نمونه که رو برد هستن :
![]()
تو مدلای قدیمی سری XPS دل مثل اینکه از خازنهای الکترولیت استفاده کردن .