تروجن funny

foroozan

Member
سلام امیدوارم که خوب باشین
تو آفلاین برام این لینک رو فرستاده بودن
http://www.freewebs.com/tools_yahoo/funny.exe
که با کلیک کردن و اجراش هک شدم.
میخواستم ببینم راهی وجود داره که بدون fdisck و یا formatکردن
سیستمم رو از trojanپاکش کنم؟
چون اطلاعاتم خیلی زیادن و نمیتونم از همه ایناbackupبگیرم
ممنون میشم کمکم کنین.

بله !
خيلي راحت !

شما با نصب يك آنتي تروجان و يك آنتي ويروس و يك فايروال مي توني ! به اندازه ي 80 ٪ حملات رو كاهش بدي !

البته اينم نسبي هست !

سيستم رو با نورتن بوت كنيد مشكلتون حل ميشه !

شاد و پيروز باشيد
------------------------
محمد

foroozan

Member
ba salam mamnoon az tavajohetoon.be nazaretoon misheh az in seystem dar sharayete feali estefadeh kard?bedoone fomat ya fdisk?khahesh mikonam mano rahnemaee konin

amir_210

New Member
اگه تروجانی که شما گرفتی این باشه :
Funny Trojan

Remote Access Trojan

پورت : 6712

برنامه Trojan remover که باید آپدیت باشه قابلیت برطرف کردن اون رو داره .

خواهش مي كنم ! ما اينجا جمع شديم كه به دوستاني مثل شما كمك كنيم !
دوست گرامي به نظر من در هر شرايطي كه باشيم مي تونيم از يك كامپيوتر استفاده كنيم ! حتي اگر كامپيوتر وضعيت كامپيوتر شما رو داشته باشه !
من به شما توصيه مي كنم سعي كنيد كه هارد سيستم رو مداما اف ديسك و فرمت نكنيد اين باعث بالا رفتن تصاعدي حركت هد ديسك بر روي صفحات مي گردد و در نتيجه عمر مفيد ديسك سخت شما پايين مي آيد !

در موارد ضروري مي تونيد سيستم رو فرمت كنيد !

و اما در مورد اين تروجان و آلودگي سيستم شما !

عرض كردم با رفتن به بايوس سيستم و انتخاب اينكه سيستم با سي دي رام بوت شود ... سيستم رو بوت كنيد ! منتها به جاي ديسك بوت .. ديسك نورتن آنتي ويروس را قرار دهيد تا سيستم توسط آنتي ويروس اسكن شود !

بعد از اسكن اقدام به نصب يك آنتي تروجان نماييد و سيستم رو اسكن كنيد !

بعد اقدام به نصب يك فايروال كنيد تا پورتهاي سيستم شما به صورت عمومي بسته شود (محافظت شود)

سپس مي تونيد در صورت نياز يك آنتي اسپاي نيز نصب كنيد !

ولي باز هم توصيه مي كنم كه به محض بروز كوچكترين مشكلي اقدام به فرمت و اف ديسك و سپس نصب مجدد ننماييد !

در ضمن پستهاي بعدي رو به صورت فارسي بنويسيد !

با تشكر
-------------------------------
محمد ميرزايي

4shir

Member
سلام دوست عزيز شما اصلان نبايد از اين طرو سايتهاي برنامه دريافت كني بعد هم اجرا هيچ وقت يادم نميره سر اين مسيله بهترين ايدي من رفت هوا يك برنامه رو از سايت معتبر تازه دانلود كردم و بايند شده بود كه من اصلان دقت نكردم به حجم برنامه و بعد از اجرا ايدي كه 3 سال باهاش كار ميكردم رفت هوا همونطور كه محمد عزيز گفتن شما با اپديت كردن برنامه هاي ويروس كش ميتونيد جلوي اين برنامه رو بگيريد خدا رو شكر كن ماجيك 1.5++ نيست چون هنوز براش ريمووري نيومده

ساسان جون يك راه ساده براي حال گيري مجيك !

هر سيستمي كه مشكوك به مجيك بود !

بپر تو سيستم 32 اين فايل رو پاك كن !

: دي

LKiU.DLL

با خيال راحت آنلاين شو

------------
محمد

4shir

Member
جدي محمد جان !!! خيلي جالبه چون واقعا ما با كافي نت پدرمون در اومد برا قيلي ها ريمور بود براي 1.5++ هيچي گيرم نيومد هركاريشم ميكردم بازم ميموند فايده نداشت خيلي ممنون ولي يه سوال با اينكار براي هر بار بايد اين فايل پاك شه؟ چون تا جاي كه متوجه شدم اين برنامه در هر بار ريستارت كپيش رو ميسازه اره؟ ممنون ميشم بيشتر توضيح بدي در مورد اين چون واقعا لازم دارم

نه عزيزم ! يك بار پاكش كني ! بيمه ميشي تا آخر عمر ! تو يه مقاله كامل توضيح ميدم كار اين فابل چي هست !

-------------
محمد

amir_210

New Member
جدیدترین Virus defenition نورتون خود برنامه رو به عنوان یه "دزد پسورد" میشناسه .

جدیدترین ارسال ها

بالا