***ترك phpBB!!!?

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Salar

Active Member
اين بي بي چیز خوبیه...کار باهاش راحته...سایت برنامه نویس خیلی وقته داره ازش استفاده میکنه تا حالا مشکلی باهاش پیدا نکرده!

ولی یه انجمن درست و حسابی رو باید با vBulletin درست کرد...خیلی باحاله ها!!!

v bulletin از این جهت خوبه که توی google به راحتی index میشه ولی برای bb باید یه خورده دستکاریش کنی تا index بشه ولی شکر خدا امسال سال تولد phpbb 2.2 هستش که از نظر قابلیت از v bulletin کم نداره و توی گوگل هم index میشه

میتونید نسخه ناقص این برنامه رو از اینجا بگیرید و روی لوکال نصب کنید و خودتون قابلیتهاش رو ببینید

http://area51.phpbb.com/cvs

amirabbas_p30magazine گفت:
v bulletin از این جهت خوبه که توی google به راحتی index میشه ولی برای bb باید یه خورده دستکاریش کنی تا index بشه ولی شکر خدا امسال سال تولد phpbb 2.2 هستش که از نظر قابلیت از v bulletin کم نداره و توی گوگل هم index میشه

میتونید نسخه ناقص این برنامه رو از اینجا بگیرید و روی لوکال نصب کنید و خودتون قابلیتهاش رو ببینید

يعني شما ميگيد كه بي بي از وي بي خوبه؟

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام !

ببين ايمان جان ! من هم اينجا به عنوان مدير پست نميدم ! چون نيستم !
من هم طاقتم حدي داره ! اگر قرار باشه چپ و راست به آدم طعنه بزنند و بگن شوخي كرديم !!!! خوب چي ميتونم بگم !

جالبه كه من اصلا حرفي نزدم ! فقط و فقط يكبار مثل خود مهرداد باهاش حرف زدم ! ديدي كه از كوره در رفت !

و باز هم جالبه كه من چيزي نگفتم ! مهرداد گفت پس بگم ديگه !!؟ گفتم بگو ! به من ربطي نداره !

دلم ميخواست حرفش را بزنه ! ايمان خودت من را خوب ميشناسي و ميدوني كه آدم آرومي هستم و هيچ وقت عصباني نميشم ! اينجا هم عصباني نشدم كه بخوام با كسي دعوا كنم يا دهن به دهن كسي بذارم ! گفتم بزار حرفش را بزنه ببينم چي ميخواد بگه تا بعدش جواب بدم ! همين و بس !

مطمئن باش وقت من بيش از اينا ارزش داره كه بخوام جواب كسي را بدم كه ميدونم از سر دلخوري و عصبانيت داره حرفهاي نا مربوط ميزنه !!!
جالبه كه ديشب مهرداد اين لينك را واسه من پ.خ كرده گفته اين را الآن ديدم ! ببينش‌!!!

http://forum.majidonline.com/mof18554.html&highlight=

جالبه كه نميدونم پيش خودش چه برداشتي كرده !! نميدونم شما چي برداشت ميكنيد ! نظر سنجي مشكلي داره بنظرتون :) ؟

دوست دارم مهرداد حرفش را بزنه ! و دوست دارم بعدش حرفهاي من را بشنوه !من در كوبيدن تبحر خاصي دارم ! نميخوام چيزي بگم ! ولي مطمئن باشيد ، مطمئن باشيد اگر بخوام خيلي راحت ميتونم مهرداد جان ! يادت باشه عزيز...

ديگه ادامه نميدم ولي لازم بود در دفاع از خودم اين حرفها را بزنم !
اگر صحبتي هست در يك تاپيك تو انجمن پيشنهادات ! و يا پيغام خصوصي ادامه بديد !

شاد باشيد
سايان

kami_mz

Well-Known Member
مهرداد جان يه ده پونزده بار ديگه پست ميکردي بهتر بودا:D
.
در ضمن اين جوري مقايسه کردن وي بي و بي بي اشتباهه.
اين يه سري مزيت داره که اون نداره اونم يه سري امکانات داره که اين نداره.
phpbb بزرگترين مزيتش رايگان بودنشه. و البته همين رايگان بودن بزرگترين ضعهش هم هست.
چرا؟ خوب وقتي شما از کاري درآمد نداشته باشي مطمئنا وقتتو نمي توني( يا نمي خواي) کامل روش بذاري. نتيجتا ساپرت قوي اي نداره نتيجتا يشه هميني که الان هست. يعني يه چيزي در حد آبکش.

kami_mz

Well-Known Member
با عرض معذرت:
به هر سه نفر اخطار مي کنم. بازم ادامه بديد کل تاپيکو پاک مي کنم( منتقل نمي کنم پاک مي کنم).

Ghamnevis

Well-Known Member
كامي جان ميبخشيد !

من اصلا اينجا حرفي نديدم كه بخواد رك باشه يا چيز ديگه !

كامي هر موقع ديدي دارم زيادي اذيت ميكنم درخواست قطع دسترسي من را بده چون دير يا زود خودم ميرم و ميدم !

kami_mz

Well-Known Member
يک- من حرفي از قطع دسترسي زدم؟
دو-گ فتم تاپيکو منجرف نکنيد.

Ghamnevis

Well-Known Member
يك ! نزدي ولي من زدم ! چون حق مدير هر انجمن هستش !
دو . من شروع نكردم ! وقتي به كسي زخم زبون ميزنند (نه يكبار !) و پشت سر هم نيش و كنايه آدم بايد يك جايي جواب بده ! كه البته فكر ميكردم مهرداد ظرفيتش بيش از اين چيزاست و طاقت شنيدن حرفهايي مثل حرفهاي خودش را داره !

به هر حال مادامي كه بخواد اينطوري رفتار كنه يا هر كسي اينجوري صحبت كنه من كوتاه نميام و جواب ميدم !

باز هم در تصميم گيري مختاري (فكر كن رفاقتي بين ما نيست كامي.. به عنوان مدير انجمن برخورد كن !)

سايان

آقا باشه حرفم نمي زنيم
آقا سايان اگه خواستي به آيدي ياهو من پيام بده بهت بگم كه چي شده

ولي خوب بلدي دعوا و سر صدا بندازي من اهل دعوا نيستم
قبول از اين به بار به شما نازك نارنجي ها هيچي نمي گم

من ميگم بي بي باگ داره عصاباني ميشي آخه اين زخم زبونه خوب منم نظر ميدم تو هم نظر
بده

از آقا كامي هم عرض خواهي ميكنم به خدا من اهل اين كارها نيستم اميدوارم منو ببخشيد

بشكنه دست من از موقعي كه سايت پرشين ......

مخلص شما مهرداد از هيچ جا

Ghamnevis

Well-Known Member
!!!!!!!!!!!!!!!

خيلي جالبه !!
بنده نه عصباني شدم نه دعوا راه انداختم !

ميشه بگي كجا باهات بد حرف زدم كه از كوره در رفتي !!
همون را بصورت نقل قول بيار !

تو كه يكسره حرفات را ميزني و آخرش ميگي شوخي !! چرا خودت تاب نمياري و تا يكي مثل خودت باهات حرف ميزنه بهت بر ميخوره !!؟؟

وقت من بيش از اينا ارزش داره كه بخوام با كسي كه حرفهاي خودش را نميتونه تفسير كنه دهن به دهن بزارم !
هر وقت چيزي دلت خواست بگي قشنگ فكرات را بكن و هرچي ميدوني و ميتوني توي پيغام خصوصي بگو !

سايان

آقاي سايان عزيز
من از حرفات ناراحت نشدم تو هم به من چيزي نگفتي فقط من احساس ميكنم كه داره از هيچ مساله مي آيد

پس به خاطر اينكه از هيچي ناراحتي به وجود نياد
من از شما اگه حرفه بد گفتم(اگه...)عرض خواهي ميخوام ولي به جونه خودم اصلان قصدي ندارم

شايد اين موضوع سايت ها فكر كني كه باعث شده ولي اصلا نه..

پس من دلمو صاف كردم
اميدوارم خوش باشي و تو كارات هم موفق باشي(كه هستي)
و سلامتي ديگه

قربونت مهرداد

Ghamnevis گفت:
هيچي من برات توضيح ميدم ايمان... مقصر منم ;)

آقا من قبول دارم كه كمي شوخي بد كردم
پس تقصير منه
و ار همه مديران هم عرض خواهي ميكنم

ولي ما قصدي نداشتم بد برداشت شد

قربونت مهرداد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا