سلام !
ببين ايمان جان ! من هم اينجا به عنوان مدير پست نميدم ! چون نيستم !
من هم طاقتم حدي داره ! اگر قرار باشه چپ و راست به آدم طعنه بزنند و بگن شوخي كرديم !!!! خوب چي ميتونم بگم !
جالبه كه من اصلا حرفي نزدم ! فقط و فقط يكبار مثل خود مهرداد باهاش حرف زدم ! ديدي كه از كوره در رفت !
و باز هم جالبه كه من چيزي نگفتم ! مهرداد گفت پس بگم ديگه !!؟ گفتم بگو ! به من ربطي نداره !
دلم ميخواست حرفش را بزنه ! ايمان خودت من را خوب ميشناسي و ميدوني كه آدم آرومي هستم و هيچ وقت عصباني نميشم ! اينجا هم عصباني نشدم كه بخوام با كسي دعوا كنم يا دهن به دهن كسي بذارم ! گفتم بزار حرفش را بزنه ببينم چي ميخواد بگه تا بعدش جواب بدم ! همين و بس !
مطمئن باش وقت من بيش از اينا ارزش داره كه بخوام جواب كسي را بدم كه ميدونم از سر دلخوري و عصبانيت داره حرفهاي نا مربوط ميزنه !!!
جالبه كه ديشب مهرداد اين لينك را واسه من پ.خ كرده گفته اين را الآن ديدم ! ببينش!!!
http://forum.majidonline.com/mof18554.html&highlight=
جالبه كه نميدونم پيش خودش چه برداشتي كرده !! نميدونم شما چي برداشت ميكنيد ! نظر سنجي مشكلي داره بنظرتون

؟
دوست دارم مهرداد حرفش را بزنه ! و دوست دارم بعدش حرفهاي من را بشنوه !من در كوبيدن تبحر خاصي دارم ! نميخوام چيزي بگم ! ولي مطمئن باشيد ، مطمئن باشيد اگر بخوام خيلي راحت ميتونم مهرداد جان ! يادت باشه عزيز...
ديگه ادامه نميدم ولي لازم بود در دفاع از خودم اين حرفها را بزنم !
اگر صحبتي هست در يك تاپيك تو انجمن پيشنهادات ! و يا پيغام خصوصي ادامه بديد !
شاد باشيد
سايان