.::ترفند های فتوشاپ::.

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
بکار گیری سبک یک لایه در چندین لایه ی دیگر

آیا میخواهید سبک بر روی یک لایه را در چندین لایه ی دیگر به کار گیرید؟ تمامی لایه هایی که میخواهید سبک مورد نظر را داشته باشند با نگهداشتن کلید Control و کلیک نمودن بر روی آنها و یا کلیک نمودن شمایل Link در پایین پپالت Layers پیوند نمایید. سپس نام لایه ای که میخواهید سبک را از آن کپی کنید با کلید راست ماوس کلیک کنید و از منویی که ظاهر میشود، ورودی Select Linked Layers را انتخاب کنید. مجددا کلید راست ماوس را کلیک کنید و Paste Layer را انتخاب کنید و سبک ها در لایه پیوند شده می چسبند.
img-resized.png
Reduced: 73% of original size [ 700 x 479 ] - Click to view full image
image-F4F7_4A81C686.jpg

img-resized.png
Reduced: 73% of original size [ 700 x 479 ] - Click to view full image
image-9E07_4A81C661.jpg

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
استفاده از ابزار Type

مقداری متن در لایه ی Type داغریم و میخواهید مقدار جدید متن اضافه کنید(ایجاد کنید). زمانیکه ابزار Type در فایل را کلیک میکنید، اگر در محدوده ی متن دیگری قرار دارید، فتوشاپ فکر میکند که میخواهید به آن متن بیشتری را اضفاه کنید (بجای ایجاد متن جدید) و نماگر را در لایه ی Type موجود قرار می دهد. برای رع این مشکل _ کلید SHIFT را قبل از کلیک نمودن ابزار Type نگه دارید و لایه های Type موجود نادیده گرفته میشوند و اجازه خواهید داشت یک رشته متن جدید ایجاد کنید.

img-resized.png
Reduced: 85% of original size [ 596 x 186 ] - Click to view full image
image-8926_4A81C7DC.jpg

nima_dsnr

کاربر VIP
کار با ابزار تکست

یکی هم ما بگیم!

وقتی یک متنی رو تایپ می کنید اگر میخواهید برید خط بعد باید اینتر بزرگ رو بزنید.
اگر میخواهید متن رو تایید کنید و تایپ تموم شده باید اینتر کوچک طرف شماره های ماشین حسابی رو بزنید.
اگر لپ تاپ دارید و کلیدهای ماشین حسابی رو نداره میتونید از Ctrl+Enter استفاده کنید.
البته کنترل+اینتر در همه کیبوردها کار میکنه و کار اینتر کوچک رو انجام میده.

nima_dsnr

کاربر VIP
کار با Transform

برای تغییر سایز و فرم دادن به اشکال Ctrl+T رو میزنیم:

اگر وکتور باشه : -- مثل فونت--
با موس میتونیم گوشه ها رو بگیریم و تغییر سایز بدیم.
اگر Ctrl رو هم نگه داریم میشه Skew با حرکت نقطه مقابل در جهت حرکت نسبت به محور عمود بر حرکت.
اگر Ctrl+Alt رو هم نگه داریم میشه Skew با حرکت نقظه مقابل در جهت خلاف حرکت نسبت به نقطه مبدا حرکت.

اگه رستر باشه : --مثل عکس--
با موس میتونیم گوشه ها رو بگیریم و تغییر سایز بدیم.
اگر Ctrl رو هم نگه داریم میشه Skew با حرکت همان نقطه تنها.
اگر Ctrl+Alt رو هم نگه داریم میشه Skew با حرکت نقظه مقابل در جهت خلاف حرکت نسبت به نقطه مبدا حرکت.
اگر Ctrl+Alt+Shift رو هم نگه داریم میشه Skew با حرکت نقظه مقابل در جهت خلاف حرکت نسبت به محور عمود بر حرکت.

میدونم هیچی نفهمیدید ولی اگه امتحان کنید با کنترل، شیفت و آلت و ترکیب آنها میفهمید که سرعتتون 60 برابر شده و احساس خوش حرفه ای شدن بهتون دست میده.

آخرین ویرایش:

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
فایل های کوچک فتوشاپ

آیا اندازه ی افیل های PSD فتوشپ شما بسیار بزرگ میباشند؟ این میتواند به دلیت تنظیم preferences باشه که باعث میشود فتوشاپ ویرایشی از تصویر Flatten شده را همراه با فایل لایه دار فتوشاپ ذخیر سازد به چه دلیل فتوشاپ اینکار را انجام میدهد؟ احتمالا این فایل به هر دلیلی با فتوشاپ 2.5 استفاده خواهد شد و فتوشاپ 2.5 لایه های را پشتیبانی نمیکند و نمیتواند فایل های لایه دار را بخواند. فتوشاپ 2.5 میتوانید نمونه Flatten شده را بخواند.دلیلی وجود ندارد که نمونه flatten شده را استفاده کنیم. زیرا به ندرت کاربری از فتوشاپ 2.5 استفاده میکند.اگر میخواهید اندازه فایل کوچکتری داشه باشید، به منوی Edit بروید، تحت PreferencesT تحتFile Handling، سپس در قسمت File compatibility ، برای Maximize psd and psb and psb file compatibility، ورودی ASK را به Never تغییر دهید.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
یه ترفند دیگه ای هم برای کم کردن حجم فایل PSD وجود داره.

اینکه زمانی که میخواید فایل PSD رو ذخیره کنید ، آیکن مربوط به چشم در کنار هر لایه را خاموش کنید.

یا بعبارتی لایه ها رو Hide کنید. و بعد فایل رو ذخیره کنید.

میبینید که حجم فایل بطور عجیبی کمتر میشه!

این روش این خوبی رو داره که حجم رو به شدت کم میکنه و هر موقع هم که بخواید دوباره از فایل استفاده کنید میتونید لایه ها رو دوباره ظاهر یا همون Show کنید.

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
کنترل بیشتر Vanishing Point

زمانیکه فیلتر Vanishing Point را به کار میگرید، این فیلتر به طور پیش فرض در لایه ی Background نیز به کار گرفته میشود، یعنی زمانیکه Vanishing Point عملیات خود را انجام میدهد، کنترلی در ارتباط با نتیجه در اختیار ندارید، اگر رشن و تاریک است و میخواهید رنگ، حالت Blend و غیر را تغییر دهید، اینکار ممکن نمیباشد. به همین دلی، قبل از اجرای فیلتر Vanishing Point ، بهتر است یک لایه ی خالی جدید اییجاد کنید. انجام اینکار با کلیک نمودن شمایل Create a New Layer در پایین پالت Layer صورت میگیرد. با این روش، شیء (متن یا هر چیزی) مورد نظر که میخواهید Vanishing Point را در آن به کار گیرید در لایه ی مجزای خود قرار میگیرد و میتوانید تمامی عملیات از رنگ تا Opacity را کنترل کنید.

aliReza

Well-Known Member
چرا این تاپیک چند وقته دنبالش گرفته نشده و کم کم داره میره جزو آرشیو؟؟؟؟ :wink:

ترفند:

اگه داخل فتوشاپتون خیلی دستکاری کردید و تنظیماتش رو عوض کردید، قبل از اینکه اون رو باز کنید Ctrl+Alt+Shift رو بگیرید و سپس باز کنید، ازتون درخواست میکنه که میخواید تنظیمات رو برگردونید یا نه

ایشالله شاهد ادامه پیدا کردن این تاپیک مفید باشیم!
علیرضا:rose:

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
علیرضا جان اگه بدونم این تاپیک میتونه خوب باشه، خوب مطلب میریزم، ولی خوب از اون موقع تا حالا کسی درخواست ادامه نداد و من فکر کردم که مهم نیست.

آموزش: تغییر سریع نرمی براش
این یه آموزش ساده و در عین حال جالبه که میتونید بدون تغییر دادن اندازه ی براش با فشار دادن کلیدای ]-Shift یا [-Shift نرمی براش رو تغییر بدید.
1266777252.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا