ترجمه اموزش فتوشاپ

ALI_TAKHTI

Active Member
نفرموديد با نوشابه يا بي نوشابه. البته دوغ بهتر براي سلامتيتون هم مناسب تره.
گمون كردي اينجا يك مشت بي سواد نديد بديد دور هم جم شدن حالا جون يوزرت دختره از سر وكول هم ميرن بالا تا براي جناب عالي ترجمه كنن تا بزني تو وبلاگت!!!!!!
تو كدوم.....
اگه باقيش رو بنويسم معلوم نيست چي ميشه .
اشتباه اومدي اون يه جاي ديگست.در خواست كمك يحه چيزه و بيگاري وحمالي يه چيز ديگه .اونم چي من به اين روش شما به چشم سو استفاده از جنسيت نگاه ميكنم.
بابا بي خيال منم خيلي تند رفتم ها 8O
ولي حالا خودمونيم ها واقعا ناراحت شدم وقتي اين تايپيك رو ديدم.

shida

Member
سلام تعجب ميكنم چي ميگه ؟؟؟؟؟ اين يك خواهش بود كه زبان انگليسي بلد نيستم اين چطور انجام ميشه همينه چه حرف گنده زدي ..... هيچ حرف بد نزدم.

Mandana

Active Member
سه پنتا اين روش درست نيست.مطمئنا اگه يه پسر بود اينجوري جوابشو نميدادي.به اين كار تو هم ميگن مثل جهان سومي ها فكر كردن.بابا اين حرفها چيه؟از تو بعيده سپنتا!!!!تو فكر كردي چون پسري هيچ كاري براي يك دختر نبايد انجام بدي؟تو جامعه الان ايران تقريبا پسرو دختر يكسانن.اگر هم تنبليت ميشه كاري انجام بدي رو حساب جنسيت و اينا نذار چون همش كشكه.شيدا جان من برات ترجمه ميكنم و ميذارم.بدون هيچ منظور خاصي و فقط براي كمك به شما.از دوستمون هم ناراحت نشو يكم تند مزاجه.

Mandana

Active Member
امشب ميذارم.آخه من فقط شبها ميام.الان براي نتيجه كنكورم آنلاينم.اگه تونستم الان ميذارم

meh

Member
جناب 3panta اگه وقت نداري ميتونستي يه كم مودبانه تر جوابشو بدي.
اينجا قراره ما به هم كمك كنيم. خداييش چيز خيلي زيادي از ما نخواسته.

meh

Member
ترجمه ي اولي:
ميخوايم دو تا عكسو با هم تركيب كنيم.توي اين مثال background هر دو تا سفيده.پس مشكلي تو جدا كردن تصوير از background نداريم.
هر دو تا عكسو باز ميكنيم.عكس بزرگترو ميذاريم تو لايه ي بالايي عكس كوچيكو تو لايه پاييني.
براي اينكه لايه بالايي invisible بشه رو آيكون چشم كليك ميكنيم.
تصوير كوچيك رو ميبريم بالا سمت چپ.
حالت آميختگي (blending options) رو روي multiply تنظيم ميگنيم.
براي پاك كردن قسمتايي از لايه پاييني از ابزار پاك كن استفاده ميكنيم.تا يكي از لايه ها لايه ديگه رو نپوشونه.
گزينه هاي fill , opacity رو به ميزان دلخواه تنظيم ميكنيم.

البته ترجمه تحت لفظي نبود.ولي كارتو راه ميندازه.

ALI_TAKHTI

Active Member
من ميميرم واسه امثال شما پسرهاي فداكار.
نميدونم چي فكر ميكنيد اما اينكه يك نفر بياد بگه
بچه ها واسه وبلاكم اينها رو برام ترجمه كنيد به نظرم واقعا ناراحت كننده است .من وقت دارم اگه نداشتم
انقدر اينجا نميگشتم ولي قضيه اين هست كه
شما نفس كار رو فراموش كرديد آره اين خيلي خوب كه بگن تو مجيد آنلاين همه به هم كمك ميكنند اما خيلي درد آوره اگه فكر كنند چند تا پسر دبيرساني دور هم جمع شدند كه ظرفيتشون اندازه يك ليوان
من تايپيك ديدم كه سوالشون خيلي معمولي بود
ولي چون يوز پسر بودن كسي محل نگزاشته اما يوزرهايي هستند كه دختر يا پسر اسم دختر برا خودشون ميزارن و ميان با يك جمله كوچيك يك درخواست عجيب وغريب ميكنند وبعد اين ميه كه ميبيني.
شما كه براي اين دوستمون ترجمه كردي حتما ديدي اصلا كاري نداشت و چيز خواصي نبود يعني از مقدماتي هم اونور تر خوب كسي كه نميتونه اين رو ترجمه كنه
چرا ميخواد يك وبلاگ آموزش فوتوشاپ داشته باشه هان؟(به لطف من وتو)
اينجوري زحمات امثال ما كه روزي 2 ساعت اينجا آن هستيم هم پايمال ميشه تازه اين فرع قضيه است
و ناراحتي من از اين يوزرهايي كه سالي يك بار آن ميشن و در واقع مجيد آنلاين رو آخرين راه ميدونن براي بر طرف شدن مشكلشون سالي يك پست اون هم خورده فر مايش .شما چيزي از من ميخواي خوب پس چزي به من ياد بده تا چيزي به تو بدم.
فكر كرديد چرا من اينجا ميام يا گاهي آموزش ميزارم
دبيبش اين هست كه مدتها استفاده كردم خيلي وقت پيش ها و حالا بايد منم هر كاري ميتونم برا باقي انجام بدم و اين خواهش دوسنمون هم رام هيچ كاري نداشت اما اگه شما امثال اين درخواست ها رو نديدي من زياد ديدم واصلا دوست ندارم كسي فكر كنه با يك اي دي دخترونه سرم گول ماليده وآماده خر حمالي شدم نه اين طور نيست خود اون دوستمون ميدونه دارم چي ميگم پس لطفا به جاي احساسي بودن با هم
دوست باشيم اما حرفه اي تر به قضايا نگاه كنيم.
راستي يكي گفته بود اين نشانه جهان سومي بودن ماست .اره داداش ما جهان سومي هستيم
دليلش هم به بيگاري گرفته شدنمون در طول سالهاي زياد به خاطر احساسي تصميم گرفتن هست.

ALI_TAKHTI

Active Member
راستي به نتيجه رسيديم شما تو زندگيتون چت هم نميكنيد يادش بخير هزار سال پيش تر ها كه چتر بوديم با اي دي دخترونه چقدر ملت رو سر كار گزاشتيم
آره مال 5 سال پيش منم اون موقع بچه بودم واز اين كار لذت ميبردم ولي حالا دارم فكر ميكنم كه تو جامعه ما انقدر بين دختر وپسر فاصله انداختن كه بايد دختر باشيم تا كارمون راه بيفته .رفيق كه گفته بودي من تند مزاجم بابا دمتون گرم بعد اين همه مدت اينجوري پشت رفيقتون رو نگه ميداريد كل انجمن رو گشتم تا حالا ارسالي از اين اي دوستمون نديديم شايدم ديگه هيچ وقت اين طرفها نياد البته تا دادن دستورات بعدي منظورم هست ولي من و تو هميشه اينجا هستيم مرسي كه هم تند مزاج شديم هم تنبل هم جهان سومي. بابا اي ولا اين همه من بد بودم خودم خبر نداشتم. واقعا شرمندم كرديد جدي ميگم.

meh

Member
من خودم يه دخترم از قضا دبيرستاني هم نيستم.برام هم مهم نيست كه اين شيدا واقعا دختره يا يوزرش دخترونست.
فقط ميتونم بگم كه طرز فكر تو اشتباهه.فكر كنم از نظر تو آدم نبايد به هيچ دختري كمك كنه.چون امكان داره گولت بزنه و خر حمالي و اين حرفا...
در ضمن اين سايت براي همه است.چه شما كه كارت عاليه چه من كه متوسطم چه شيدا كه مبتديه.اگه من گاهي من سعي ميكنم كمك كنم براي اينه كه كمكم كردن.مطمين باش فردا هم كه آقا يا خانم X حرفه اي شد خودشو مديون اين سايت ميدونه.
در ضمن بد نيست آدم يه كم حرمت سايتو داشته باشه.احتياجي نبود خاطره چت كردنتو تعريف كني!

swi

Member
سامان جان نمياي نمياي وقتي هم مياي يه تيكه اساسي ميندازي ها

swi گفت:
سامان جان نمياي نمياي وقتي هم مياي يه تيكه اساسي ميندازي ها

خیارکم الینکم مناکبة و اکرمهم لنسائهم

البته در مورد سوال دوستمون هم اضافه كنم كه

طلب العلم فریضة علی کل مسلم، الا ان الله یحب بغاة العلم

ALI_TAKHTI

Active Member
meh گفت:
من خودم يه دخترم از قضا دبيرستاني هم نيستم.برام هم مهم نيست كه اين شيدا واقعا دختره يا يوزرش دخترونست.
فقط ميتونم بگم كه طرز فكر تو اشتباهه.فكر كنم از نظر تو آدم نبايد به هيچ دختري كمك كنه.چون امكان داره گولت بزنه و خر حمالي و اين حرفا...
در ضمن اين سايت براي همه است.چه شما كه كارت عاليه چه من كه متوسطم چه شيدا كه مبتديه.اگه من گاهي من سعي ميكنم كمك كنم براي اينه كه كمكم كردن.مطمين باش فردا هم كه آقا يا خانم X حرفه اي شد خودشو مديون اين سايت ميدونه.
در ضمن بد نيست آدم يه كم حرمت سايتو داشته باشه.احتياجي نبود خاطره چت كردنتو تعريف كني!

من حرمت سايت رو شكستم. مگه چي گفتم؟
ببين دوست من نميدونم از اين حرفات ميخواي به چي برسي .
شايد حق و حقوق پايمال شده تمام زنان تاريخ رو ميخواي اينجا از من بگيري؟
نميدونم ولي يك چيز رو فراموش نكن جنسيت آدمها اصلا برام مهم نيست دختر و پسر فرقي براي من نداره اين شما هستي ميخواي قضيه رو به جنس ربط بدي من فقط ميگم اينجا بنگاه خيريه نيست ببين خواهر من دوست من يا ... اين يوزر اومده ميگه برام ترجمه كنيد ميخوام بزارم تو وبلاگم !!!!!!!! آخه اين از نظزر شما حرف جالبي به نظر ميرسه؟؟؟
حالا دختر نبود پسر بود باز تو اينطور ميخواستي از كار اشتباهش حمايت كني؟؟؟
من اينجا همه رو دوست دارم خود تو مه جان اگه درشت تر از اينم بگي چون كار بر با اخلاق و هميشگي اينجا هستي و فقط براي ايتفاده اينجا نيومدي من چيزي در جوابت نميگم.
ببين عزيز اگه اين دوستمون ميخواست چيزي ياد بگيري مثلا ميگفت من اين رو نفهميدم يكي برام ترجمه كنه به خدا خودم اين كار رو ميكردم ولي عزيز من اين اومدهاز ما از من و تو بيگاري مي خواد .كه من زير بارش نميرم.
در مورد چت هم من نميدونم چي گفتم كه تو ميگي خاطره بد!!!!!!!
خودت فكر نميكني اينجاش رو زيادي تند رفتي و فقط گير دادي به ما؟؟؟
به هر حال اگه حرمت سايت به خاطر حرفهاي من شكسته من به عنوان برادر كوچيك تر همتون روي ماهتون رو ميبوسم و عاشق همه بچه هاي با محبت ايراني ام چه دختر چه پسر :oops:

Mandana

Active Member
سه پنتا جان من اگه حرفي زده ميخواستم قضيه رو فيصله بدم دوست عزيز.شرمنده اگه برداشت بد كردي ولي اين بنده خدا حرفي نزده.منم اگه گفتم تند مزاجي رو حساب طرز حرف زدنت گفتم.اخه اينجور كه تو با اين بچه مردم دعوا كردي....خاطره چتت از نظر منم هيچ ايرادي نداشت.ولي بايد بگم اين وسط تنها چيزي كه به موضوع ربط نداره جنسيته.اگه اين دوستمون پسر كه سهله اگه هر چيز ديگه هم باشه بازم فرقي نبايد بكنه.من گفتم جهان سومي فكر ميكنين.شيدم چون رو حساب اينكه جهان سومي هستين ميخواين همه چيزو پاي اين بندازين؟بهر حال بازم ميگم اگه 2 نفر ديگه مثل شما تو ايران فكر كنن باشيد كشور رو جهان پنجمي حساب كرد نه سوم.اگه اينجا با كسي تند حرف زدم معذرت ميخوام.

Mandana

Active Member
آموزش 3d text:
------------------------------------------------------------
برای آموزش این هفته من قصد دارم به شما نشون بدم که چجوری میتونین با ابزارهای استاندارد فتوشاپ یک افکت سه بعدی درست کنین.نه به 3Dmax نیازه نه به مایا و نه هیچ برنامه مشابه...
یک فیل جدید درست کنین با اندازه 640 در 200.بکگراند رو سفید کنین.
با ابزار text tool یک متن بنویسید.بعد با راست کلیک بر روی لایه مربوط به متن گزینه Resterize layer رو انتخاب کنین.
متن رو در وسط قرار بدین و اسم لایه رو بذارینbackground
شیدا جان ازونجا که این آموزش مال ورژنهای قبلی فتوشاپ هستش یکسری قسمتها در اون تغییر داده شده.برای همین یکسری تغییرات جزیی در این آموزش میدم تا به روز بشه.
حالا دکمه ctrl رو از روی کیبرد نگه دارین و روی لایه متن کلیک کنین.این باعث میشه تا لایه متن بحالت سلکت شده در بیاد.
از روی کی برد دکمه های XوDرو بزنین تا رنگها بحالت اولیه و پیش فرض در بیان.حالا در حالی که لایه همچنان سلکت شده است از منوهای بالا گزینه Filter رو نتخاب کنین.بعد به قسمت render برین و clouds رو انتخاب کنین.
حالا دوباره برین به قسمت فیلتر ها ولی این بار این مسیر رو دنبال کنید:filter>Sketh>chromeتا بافت زیبایی به متنتون بدین
حالا وقتشه که کمی با پرسپکتیو بازی کنیم.برین به قسمت Edit>Transform>Perspective.گوشه سمت راست راست در بالا رو بگیرین و اونو به پایین درگ کنین.(اینجا عکس اول قرار داره)
سپس برین به قسمت Edit>Transform>scaleو نقطه وسط در سمت راست رو به سمت چپ درگ کنین.
در آخر باید کارمون تقریبا شبیه عکس بالا شده باشه.حالا باید دارای شیب زیبایی شده باشه.
حالا لایه ای رو اسمشو گذاشتیم background..duplicate کنین(با انتخاب لایه و کلیک بر روی گزینه Create new layer(اسم لایه جدید حاصل رو بذارین foreground.
لایه background رو انتخاب کنین و در حالی که دکمه shift رو پایین نگه داشتین به سرعت arror key سمت چپ رو بزنین.(دکمه ای از روی کی برد که به سمت چپ اشاره میکنه.از جهت نماهای چهارگانه)
سپس در حالی که دکمه Alt رو نگه داشتین arror key سمت راست رو نه بار(9) بزنین.
حالا در حالی که دکمه Ctrl رو پایین نگه داشتین دکمه Eرو 9 بار بزنین.
حالا دکمه های Ctrl و Uرو با هم بزنین تا قسمت hue &saturatin باز بشه.
قسمت lightness رو برابر -40 قرار بدین.
حالا کم کم دارین دارای افکت سه بعدی رو روی کار بدست میارین.نه؟
ولی هنوز کامل تموم نشده.
لایه ای که اسمشو گذاشتین Foreground انتخاب کنین و دکمه های Ctrl و B رو باهم بزنین تا قسمت color balance باز بشه.با تنظیمات این قسمت انقدر بازی کنین تا به رنگهایی که دوست دارین برسین.
حالا کلک کار رو شروع میکنیم...قسمت سایه دادن.
لایه با نام background رو انتخاب کنین و اونو با همون روش قبلی duplicate کنین.این لایه رو به زیر لایه قبلی درگ کنین.حالا این لایه باید زیر لایه background ما باشه.و اسمشو بذارینshadow.
دکمه های Ctrl و U رودوباره باهم بزنین و مقدار lightness رو برابر -50 قرار بدین.
برین به قسمت Edit>transform>Disort و همونطور که در عکس نشون داده شده نقطه بالا در وسط رو بگیرین و اونوبه سمت چپ درگ کنین و بعد اونو بصورت مایل به سمت پایین بکشین.که این قسمت هم نشون داده شده.
اينجا راه آسونتر این قسمت رو که کمتر هم هست بهت میگم:
از قسمت فیلتر ها گزینه Blur رو انتخاب کن و بعد برو به قسمت Gaussian blur و مقدار اونو انتقدر کم و زیاد کن تا محیط دور سایه ات محو بشه.بعد opacity لایه رو کم کن و حالا کارت تموم شده.

Mandana

Active Member
اموزش blending images:
------------------------------------------------
هفته پیش در مورد روشهای جالب در مرد افکت و ابرها صحبت کردیم.این هفته میخواهم به شما روشهای ترو تمیزی برای مخلوط کردن دو عکس باهم به شما نشون بدم.
من از دو عکس از کیت وینسلیت برای این آموزش استفاده خواهم کرد.دوباره...اون هنرپیشه محبوب من هستش.چی میتونم بگم؟
<عکسها>
اینها همون عکسهای مورد نظر هستن.به رنگ بکگراند که در هر دو مرد سفید هست دقت داشته باشین.این خصوصیت کار ما رو راحت تر خواهد کرد.در آینده...ممکنه مجبور بشین خودتون بصورت دستی رنگ بکگراند عکسها رو عوض کنین.اونا با این روش عالی عمل میکنن.درست مثل فیلمها...دارای رنگ آبی یا سبز خواهند شد.وقتی فقط یک رنگ دارین برای ویرایش بکگراند عکستون میتونین از پاک کن استفاده کنین.
حالا هر دو عکس رو در فتوشاپ باز کنین.عکس بزرگتر رو در لایه بالاتر قرار بدین و عکس گوچکتر رو در لایه زیرین.
روی عکس چشم در کنار لایه عکس بزرگتر کلیک کنین.اینکار باعث میشه که عکس بزرگه ناپدید بشه.البته فقط باری الان.
با دست عکس کوچکتر رو به قسمت بالای سمت چپ ببرین.حالا روی لایه بزرگتر کلیک کنین.لایه بالاتر...و اونو دوباره بصورت پدیدار در بیارین.
layer blending mode رو از حالت normal به multiply تغییر بدین.این کار باعث میشه که هردو عکس دیده بشن.
ابزار پاک کن رو انتخاب کنین<eraser tool(E)>تا قسمتهایی از عکس زیرین رو با اون پاک کنین.اونو جوری پاک کنین تا گوشه ها محو تر بشن و به نظر در هم فرو رفته تر و آمیخته تر به نظر بیان.بدون اینکه روی هم بیافتن.طوری پاک کنین که به نظر حالت دایره مانند بگیره.با گوشه های محو.مثل عکس زیرین من
<عکس>
با opacityو fill اونقدر بازی کنین تا به نتیجه دلخواه برسین.من خوشم میاد که وقتی این کارو انجام میدم گوشه عکسها مبهم و محو به نظر بیان مخصوصا در مورد عکس کوچکتر.اینکار باعث میشه کارم خیلی جذابتر به نظر بیاد.
به همین سادگی.ما دو عکس رو با هم یکی کردیم.حالا اگر ما فقط عکس کوچکتر رو بدون استفاده از blending modes روی عکس بزرگتر باز کنیم یک حالت خشن و جعبه مانند به کارمون میده به نظر شما دلیلش چیه؟
من دلیلشو میگم.دلیلش ناسازگاری بکگراندهاس.ممکنه مجبور بشین با پاک کن تمام بکگراند اضافه رو پاک کنین.ولی در این حالت فقط باید قسمت کوچکی از عکس رو پاک کنیم.
ولی بخاطر داشته باشید این افکت فقط در مورد عکسهایی مثل این عکسها کار میکنه.شما ممکنه مجبور بشین قسمت زیادی از عکس رو پاک کنین تا کارتون شبیه کار من بشه.
اینم ازین
موفق باشی :arrow:

جدیدترین ارسال ها

بالا